Vlot Grand Café in Leiden

Restaurant

Vlot Grand Café

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beschrijving

Pettersson is een grand café gelegen in het centrum van Leiden. Met zijn ligging aan de Prinsessekade bevind de boot zich op loopafstand van het Centraal station en aan de rand van het winkelgebied. De boot telt meerdere terrassen en biedt zelfs met weinig zon een goede kans op een aangename consumptie in de buitenlucht.

s Morgens kunt u gebruik maken van ons ontbijt, daarnaast loopt onze menukaart met allerhande broodjes, soepen, salades en leuke specialiteiten van 9 uur s ochtends tot 9 uur in de avond. De kaart kent een unieke Zweedse invalshoek, maar ook voor klassiekers, zoals huisgemaakte lasagne, kroketten op brood en de Pettersson burger, kunt u bij ons terecht.

In plaats van een Avondkaart voeren wij in de zomer onze uitgebreidde lunchkaart van 9.00 uur in de ochtend to 21.00 uur in de avond.

Naast een gevarieerde kaart bieden wij ook een uitgebreid drankassortiment, variërend van Illy koffie (ook to go) en Dhilma thee, tot verschillende fris en alcoholische dranken. Hiernaast serveren wij ook Smoothies en Braziliaanse vruchtensappen uit het Acai- assortiment.

Voor in de punt van de boot en boven het trapgat vind u bij ons wisselende exposities.

Voor grote groepen is het mogelijk om grand café Pettersson af te huren tot tien uur in de avond. Wilt u reserveren voor lunch, borrel of high tea? Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. In het weekend is het niet mogelijk om te reserveren, maar met meerdere terrassen, leestafel en betrokken personeel is bijna voor iedereen wel een plekje te vinden. Mocht u willen reserveren, neem dan contact op via onderstaand email adres of telefoonnummer.

+31(0) 71 5121279
www.petterssonleiden.nl
Info@Petterssonleiden.nl

Overige informatie

Menu's

  • High tea

Keuken

  • Frans

Eetwensen

  • Glutenvrij

Sfeerkenmerken

  • Entertainment,
  • Luxe

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst