Voetbaltravel.nl in Amsterdam

Diversen

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

37 Reviews

Voetbaltravel.nl

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor diversen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: snelle service en levering van de papieren

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Alles is goed geregeld; hotel, vlucht, wedstrijd
  Negatief: Transfer naar het vliegveld mag ook geregeld worden

  5 / 10/ 5

  Positief: Vanaf het moment van boeken tot het moment dat je in het stadion zit is alles goed geregeld. Tijdens het boeken wordt je makkelijk door het proces begeleid. Voetbaltravel geeft je een unieke kans om een wedstrijd naar keuze bij te wonen. Wanneer je zelf alles probeert te regelen moet je hopen dat alles goed geregeld is. En het belangrijkste; of je wel de kaarten voor de wedstrijd kan bemachtigen. Door Voetbaltravel wordt dit uit handen genomen. Hierdoor hoef je alleen maar te genieten. En dat is zeer goed gelukt.
  Negatief: Wellicht aanvullende diensten aanbieden zoals ov kaarten. Maar de belangrijkste tip: ga zo door!

  4 / 10/ 5

  Positief: goed geregeld, goed hotel
  Negatief: probeer de vertrekhal van Barcalona erbij te zetten earoport 1 of 2 daar zit 15 minuten tussen voor je weer op de juiste plek sta

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle communicatie via de mail. Professioneel geregeld!
  Negatief: Reisdocumenten + voetbaltickets in 1x leveren via de mail. En in de omschrijving staat dat de tickets geleverd worden bij het hotel terwijl ze digitaal zijn gestuurd.

  4 / 10/ 5

  Positief: Prijs-kwaliteitverhouding is goed, duidelijke informatie en alles wat nodig is voor een goede reis word geleverd.
  Negatief: De telefoonlijnverbinding moet voortaan wel beter geregeld worden.

  4 / 10/ 5

  Positief: De reis was op zich goed geregeld. Wij hadden geen aanmerkingen over de reis zelf.
  Negatief: Wij vonden alleen dat de verzorging in het hotel wat beter kon.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goede ontvangst in Manchester op Old Trafford door Jimmy!
  Negatief: Eerder communiceren

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Alles was prima geregeld
  Negatief: De website geeft aan dat alle gegevens en reispapieren 14 dagen voor vertrek zijn verzonden. Ik heb helaas moeten wachten tot 10 dagen voor vertrek en kreeg alles opgestuurd na in contact te zijn getreden met Voetbal Travel.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Alles goed geregeld. We hebben een fantastisch weekend gehad!
  Negatief: Communicatie naar de klant. Reispapieren kwamen later dan beloofd, hiervan had ik op de hoogte gesteld willen worden.

  3 / 10/ 5

  Positief: Reis, verblijf en wedstrijd voldeden aan verwachting.
  Negatief: Betere communicatie over het moment van versturen van de documenten. Men geeft aan dat dit twee weken van tevoren zal gebeuren. Uiteindelijk werd dit daags voor vertrek gedaan.

  3 / 10/ 5

  Positief: Goed hotel geselecteerd. Kreeg 11.98 euro terug nadat ik geklaagd had over het feit dat we de heenreis geen zitplaatsen naast elkaar hadden in het vliegtuig.
  Negatief: Niet automatisch zitplaatsen naast elkaar in het vliegtuig. Niet automatisch doorgegeven dat de mogelijkheid van online in-checken bestaat bij Vueling (werd op mijn verzoek wel mogelijk). Op stadiontickets staat dat het ticket 72.50 euro kost terwijl in de reisbescheiden vermeld staan dat een we een kaartje van 152 euro besteld hebben. Is na mijn klacht uitgelegd hoe dat mogelijk is, echter dit verhaal komt niet geloofwaardig over.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: alles tot in de puntjes geregeld. ik had eerst mijn twijfels, maar met de papieren over de mail werd alles duidelijk, en dat bleef het ook.
  Negatief: In eerdere mail staat: 2 weken voor uw reis krijg je de papieren over de mail, dat bleek 1 week te zijn.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Afspraken keurin nagekomen
  Negatief: Duidelijk op de site aangeven dat het museum en de stadion tour niet op speeldag bezocht kunnen worden.

  2 / 10/ 5

  Positief: Heel vlotte booking, administratie en verrassend goeie zitplaatsen. Alleen, jullie rekenen wél enorm veel 'kosten' aan: voor een plaats van €70 betaalde ik bij jullie €101. Waar is de meerwaarde? De Camp Nou Experience 'zag' er veelbelovend uit en mijn dochter en ik hadden er ook enorm naar uitgekeken, maar door vertraging Vueling vlucht van 3 uur!!! is alles in het water gevallen. Op zondag nog geprobeerd maar 'op 10 minuten na' het museum gemist. Arrogant personeel weigerde om ook maar een lichte vorm van begrip / compensatie te gunnen. €27 x 2 verloren... Als het u een troost mag wezen, bij andere organisaties betaal je ook fors meer voor identiek hetzelfde product: Sagrada Familia €44 x 2 in plaats van €24 + €20 !!!
  Negatief: Betere opvang / tegemoetkoming van uw vele klanten, voetbalfans voor het geval er iets fout gaat, zoals een vlucht die drie uur vertraging heeft en die dan heel je weekend in de war gooit en je met een serieuze financiële kater achterlaat...

  4.5 / 10/ 5

  Positief: alles goed bevallen !!1 min punt dat we niet met zijn 8 bij elkaar zaten allemaal door elkaar ,dat is niet leuk

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles was enorm positief, zowel de vliegreis, het hotel, de ticketservice... kortom wij zijn zeer tevreden over onze reis naar Barcelona. Wij hebben een heerlijk vader zoon weekend gehad met als kers op de taart de voetbalwedstrijd van Barcelona! Dikke vette 10 wij zullen zeker nog een keertje met deze organisatie op reis gaan.
  Negatief: Geen enkele!

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijk overzicht Correcte prijzen Goede na service

  3 / 10/ 5

  Positief: Prima kaarten voor de wedstrijd.
  Negatief: Hotel (Le Ville in Manchester) lag midden in een gay buurt. De kamer was erg klein. Dat had wat beter gekund, voor hetzelfde geld, denk ik.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: zeer hulpvaardig en goed telefonisch bereikbaar

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Kan nog echt beoordeling geven omdat reis pas eind november is.

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles is altijd super geregeld. We hebben al 7 keer geboekt via Voetbaltravel (waarvan we nog 2 keer te goed hebben, maar de andere 5 keer waren top geregeld) en we zullen dus zeker nog vaker boeken.

  5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positief: nvt
  Negatief: nvt

  3.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede en overzichtelijke site met een zeer compleet aanbod, tegen een mooie prijs. Geen enkel punt van kritiek te vinden. Klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Vorig jaar ook al een reis geboekt via Voetbaltravel, was ons uitstekend bevallen, daarom dit jaar weer! Twijfel je nog? nergens voor nodig, dit is de beste site om je voetbalreis te boeken.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede service, alles is van a tot z duidelijk voor de klant! Veel keuzemogelijkheden in wedstrijden, hotels en andere service.
  Negatief: Geen negatieve ervaringen gehad!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: snelle reactie en duidelijk
  Negatief: hou de telefoonlijn in de gaten (kraakt aardig) en internet, dat deze stabiel is en niet zoals ik b.v. had met de boeking dat 'ie een paar uur niet online was om te boeken (foutmelding)...net als bij verzekering afsluiten.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: duidelijke website goede hulp bij problemen(ik kreeg de mail met de reisbescheiden niet binnen ) maar na het bellen met voetbaltravel hebben ze dit kunnen oplossen we hadden een goed hotel en mooie plaatsen. het was super

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekend geregelde reis. Alles volgens afspraak. Betere zitplaatsen dan verwacht, VIP plaatsen gekregen bij CL wedstrijd Barcelona- Manchester City. Onvergetelijke reis voor vader en dochter.
  Negatief: telefonische bereikbaarheid.

  5 / 10/ 5

  Positief: Keurige samengevatte brief waarin alles stap voor stap wordt beschreven van inchecken op vliegveld en hotel, over de wedstrijd en bezienswaardigheden van de stad. Daarnaast kregen wij gratis upgrade naar categorie 1 kaarten met VIP-ROOM, geweldig ontvangst bij Real met gratis eten, drinken en hapjes voor en na de wedstrijd !. Wij gaan zeker in de toekomst meer wedstrijden bekijken via voetbaltravel !.
  Negatief: Wellicht informatie eerder beschikbaar geven of daar duidelijk in zijn of aanvullende mail versturen, dat het later komt. Bij bevestiging stond 14 dagen van te voren, ik kreeg de informatie nu 4 dagen van te voren.

  4.5 / 10/ 5