VoetenWelzijn in Stolwijk

Pedicure

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor pedicure in de buurt

Beschrijving

Welkom bij VoetenWelzijn

In het gebouw Wilgenhoven te Stolwijk is een geheel nieuw centrum voor VoetenWelzijn geopend. Inmiddels is het steeds verder uitgebried met diverse diciplines, zodat we een breed aanbod hebben voor de totale verzorging van de mens.

Voetverzorging/ Pedicure
Op het gebied van voetverzorging wordt een compleet pakket aangeboden zoals pedicurebehandelingen, ontspannings en voetreflexzonemassages, SPA-behandelingen en nail art. Binnen de voetverzorging is er in ons centrum een specialisatie voor diabetes, reuma en de ouder wordende voet.

Hand en nagelverzorging.
Ook voor een complete hand en nagelverzorging kunt u bij ons terecht zoals; manicurebehandeling met paraffinepakking, gelnagels, nailart en french manicure voor handen en voeten.

Orthopedie.
VoetenWelzijn werkt samen met LIVIT orthopedie. Zij zullen twee keer per maand op donderdagmiddag, spreekuur verzorgen voor traditionele orthopedische hulpmiddelen zoals; prothesen en orthesen, maatschoenen, elastische kousen en steunzolen. Heeft u pijnlijke voeten of lage rugklachten bij dagelijkse activiteiten? ondervindt u last van uw gewrichten bij het hardlopen? maak dan een afspraak voor een voetanalyse.
Steunkousen.
Tweemaal per maand op dondermiddag is er spreekuur voor het aanmeten van steunkousen.

Massages.
Voor het welzijn van de gehele mens hebben wij een uitgebreid programma van massages zoals sportmassage, ontspanningmassage, hotstonemassage, Chinese voet & rugmassages. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de Triggerpoint en DORNtherapie.

Homeopathie
Voor overige fysieke en emotionele klachten is op afspraak een klassiek homeopaat aanwezig, die tevens is gespecialiseerd in klassieke homeopathie bij kinderen.

Overige informatie

Toegankelijkheid

  • Begane grond,
  • Toegankelijk voor rolstoelen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • Pin

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging ProVoet
  • Branche organisatie NGS

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst