Vogelsangs Electro in St Anthonis

Elektricien

Vogelsangs Electro

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Vogelsangs Electro is een elektrotechnisch installatie bedrijf uit Sint Anthonis. Ons bedrijf beschikt over een team vakbekwame en VCA-gecertificeerde monteurs, die flexibel op al uw elektriciteitswensen kunnen inspelen.

Wij bieden u complete elektrische installaties voor o.a. de woningbouw, agrarische sector en utiliteit. Onze werkzaamheden concentreren zich voornamelijk binnen een straal van ongeveer 20 km. rond Sint Anthonis. Onze veelomvattende dienstverlening kunnen wij verzorgen voor aannemers, onderaannemers, bedrijven, instellingen maar uiteraard ook voor particulieren.
Als u gedegen kwaliteit zoekt – en daar gaan wij wel van uit – dan hebt u die gevonden.
Ons team staat u graag ter beschikking.

Omdat kwaliteit bij ons – vanzelfsprekend – hoog in het vaandel staat, gebruiken wij materialen van hoogstaande kwaliteit. Wij vinden namelijk dat iedere opdracht de beste materialen verdient. Slecht materiaal zorgt voor een onvolledige en halfbakken afwerking en dat veroorzaakt in veel gevallen vervelende complicaties achteraf. Wij gebruiken daarom exclusieve topmaterialen in combinatie met de laatste elektrotechnische technieken die garanderen dat elke klus volledig naar behoren wordt uitgevoerd en afgerond.

Overige informatie

Doelgroep

  • Particulieren

Specialisatie

  • Elektrische installatie

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie Uneto VNI

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst