Volkshuisvesting Arnhem in Arnhem

Woningcorporaties

    Kadestraat 1, 6811CA, Arnhem

Volkshuisvesting Arnhem

Andere resultaten voor woningcorporaties in de buurt

Beschrijving

Volkshuisvesting beheert ongeveer 13.000 woningen in Arnhem en we hebben ongeveer 165 mensen in dienst.

Volkshuisvesting mag woningen verkopen en verhuren in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Maar wij profileren ons als een Arnhemse corporatie, met inmiddels een eeuw ervaring in ons huidige werkterrein. De gemeente Arnhem is ons speelveld, maar ook buiten Arnhem kunnen wij actief zijn. Ons criterium is daarbij altijd: we moeten onze keuze aan de Arnhemmers kunnen rechtvaardigen en in het belang van de stad kunnen uitleggen.

Als maatschappelijke onderneming zijn wij gericht op wonen. Op huren èn op kopen. Goed wonen geeft aan dat de woning en de buurt een prettige plek moet zijn. Met de term betaalbaar bedoelen we dat wij ons in het bijzonder richten op mensen die vanwege materiële, fysieke of geestelijke beperkingen weinig mogelijkheden hebben. Wij werken aan vitale wijken door op een open en betrokken wijze mensen te verbinden.

We investeren niet alleen in woningen maar ook in de maatschappij, in mensen. Dat kunnen kleinschalige individuele initiatieven zijn, maar ook bestaande projecten waar wij ons bij aansluiten. We ondersteunen financieel en stellen ook regelmatig ruimte beschikbaar voor allerlei initiatieven. Sociaal investeren is een terrein waar Volkshuisvesting Arnhem zich steeds meer op gaat richten. U kunt hierbij denken aan buurtprojecten, herbouw-projecten, wijkbijeenkomsten, etc.

Overige informatie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst