Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland in Amersfoort

Banken

3.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland

Toon nummer
Plan route

Beschrijving

Volkswagen Bank GmbH en Volkswagen Leasing B.V. maken onderdeel uit van Volkswagen Financial Services AG; de grootste automotive financier van Europa en mondiaal een van de grootste spelers op het gebied van financiële dienstverlening in de automotive markt. Onze focus ligt op de auto én de behoeften van de automobilisten.

Overige informatie

Diensten

 • Financieren,
 • Verzekeren

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Al jarenlang klant als zakelijke leaseauto...autolease zonder jaarcijfers per ongeluk verkeerde jaarcijfers ingediend wat helemaal niet hoefde wordt een nieuwe leaseauto afgewezen dus ik kan niet meer wisselen van auto. Zeer slecht. Een ontevreden klant Patrick de cock van de cock Auto s Helmond.

  1 / 10/ 5

  Heel slecht en zeer arrogant. Situatie: Na opvragen inlossaldo meteen dit bedrag gestort. Bewijs van inlossing ontvangen en tevens 3e deel kenteken gezien de auto eigendom werd hierdoor. 3 maanden later bericht gekregen dat er toch nog een bedrag openstaat van een paar honderd euro? Ok dus dit bedrijf stuurt je eerst een bewijs van inlossing en daarna komen ze hierop terug. Of je ook de boeterente a 100 euro nog erbij wil betalen! Voor de duidelijkheid zonder enige vorm van communicatie in de voorafgaande periode! Bij telefonisch contact de situatie uitgelegd maar zowel extra bedrag als de boete alsnog moeten betalen. Anders zouden ze het dossier uit handen geven. Dus dit bedrijf maakt een fout en de klant draait ervoor op. Wat een belachelijk starre houding heeft dit bedrijf dat kan tegenwoordig echt niet meer. Korte termijn denken. Hier trappen mensen maar 1 keer in!

  5 / 10/ 5

  Geweldige service!

  1 / 10/ 5

  zijn wel te bereiken maar kunnen niet eens doc. over de mail doen, maar werken nog steeds alleen per post.

  1 / 10/ 5

  slecht telefonisch te bereiken