Vollenbroek Schildersbedrijf Eric in Maarssen

Schilder

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

21 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vollenbroek Schildersbedrijf Eric

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 21 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prima!Prima communicatie komt afspraken na werkt keurig en levert goed schilderwerk

  4.5 / 10/ 5

  Prima schilderwerk door een meedenkende vakman.Eric heeft goed werk afgeleverd voor een nette prijs. Communicatie liep uitstekend, hij denkt mee. Volgende keer bel ik hem weer.

  4 / 10/ 5

  Goed schilderwerk voor een uitstekende prijsIn het voorjaar 2019 al het buitenwerk laten schilderen. Alles naar tevredenheid.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbare sociale vakmanEric is een vriendelijke sociale en betrouwbare vakman. Die samen met zijn kompaan werk van hoge kwaliteit levert. Na eerdere goede ervaringen met het verzorgen van het binnenwerk. Hebben we hem ook gevraagd voor het buitenwerk. Met beide klussen zijn we super tevreden. Voor ons geen twijfel wie we bij een volgende klus vragen.

  5 / 10/ 5

  Kwalitatief uitstekend en strak werk afgeleverdNaar aanleiding van tijdsgebrek om zelf ons huis te schilderen zijn wij terecht gekomen bij Eric Vollenbroek. Naar aanleiding van het eerste gesprek waren wij al erg enthousiast en hebben wij een afspraak gemaakt om samen met Eric te inventariseren wat er allemaal geschilderd moest worden. We hebben vervolgens snel een passende offerte ontvangen en hebben akkoord gegeven om het schilderwerk in orde te maken.

  Het schilderwerk is strak en ze werken met kwalitatief zeer goed materiaal. Tijdens de werkzaamheden is er goed met ons overlegt en is er goed geluisterd naar onze wens. Tevens is alles netjes opgeleverd. Zeker een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Super Snel, zorgvuldig en professioneel

  5 / 10/ 5

  Een fantastisch en betrouwbaar bedrijf.De kwaliteit versus prijs is goed. Daarnaast zeer betrouwbaar, vriendelijk en netjes.

  Ik wil persoonlijk nooit meer een andere schilder en ik zou ze zeker aanraden aan iemand die een schilder zoekt.

  5 / 10/ 5

  Mooi resultaat!Afspraken maken verliep soepel. Alles afspraken werden nagekomen. Ze waren erg flexibel. En het eindresultaat schitterend.

  5 / 10/ 5

  Goed werk, lekker snel, vriendelijk, communocatief! Eric en Rolf hebben het volledige buitenschilderwerk van ons jaren-30 huis gedaan. Incl 2 dakkapellen en de houten delen van onze tuinschuur.
  Ze hebben dit op een kwalitatief goede manier uitgevoerd en waren daarbij zorgvuldig, dachten mee in hoe het beter kon (bijv houten latten in een aantal ramen vervangen) en werkten snel. In 1 week was al het werk gedaan.

  Daarnaast zijn ze vriendelijk en communicatief. Ze houden je op de hoogte over wat te doen en waarom.

  4 jaar garantie geven zegt ook iets over se kwaliteit die ze leveren.

  Kortom: een topduo die ik zeker aanraad!

  5 / 10/ 5

  Professioneel, vriendelijk en netjes!Zeer tevreden over Eric, vriendelijke, nette schilder die perfect werk heeft afgeleverd. Kwam iedere afspraak na, dacht mee en was prettig in de omgang; beleefd en respectvol. Naast de vooraf besproken zaken ook niet te beroerd om ter plekke nog iets extra’s mee te pakken of een handje te helpen. Aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goedGoed schilderwerk, betrouwbaar, komt afspraken na

  5 / 10/ 5

  Top schilder!Eric heeft samen met Rolf van Kluijve in 2 weken al het houtwerk aan de buitenkant van ons huis opgeknapt en geschilderd. In het offertestadium werd al aangegeven dat herstel van evt grote schade aan houtwerk obv nacalculatie gedaan zou worden. Alle scheurtjes en knoesten uitgefreesd en zelfs een verrotte raamdorpel vervangen. Daarna alle gaten met epoxy gevuld en glad gemaakt en de hele boel strak geschilderd. Kosten voor meerwerk vielen alleszins mee.

  We zijn weer voor jaren verzekerd van goed schilderwerk, deze mannen doen een topjob. Wij zijn zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg aardig, netjes en professioneel

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEr is meer gedaan dan wij op voorhand hadden gevraagd. Zo hebben ze via een bepaalde techniek hout open gemaakt en gevuld zodat het verfwerk langer houdt. Net gewerkt, geen sporen of rommel, afspraken werden nagekomen, duidelijk in communicatie.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAangenomen werk via een aannemer. Eric werkte samen met collega Rolf van Kluijve. Een goed op elkaar ingespeeld team, echte vakmensen. Flexibel en betrouwbaar. Het resultaat mag er zijn: keurig werk. En prettige, rustige mensen, wat ook fijn is als je ze een week over de vloer hebt. In 1 woord: top!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKlantgericht, klantvriendelijk, nakomen van afspraken, goede prijs-kwaliteit verhouding; extraatje toegevoegd (kit-afwerking bij plinten), snel en accuraat

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet schildersbedrijf heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Hij heeft ons vertrouwen gewekt. We zijn op vakantie geweest gedurende de periode van het schilders werk.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEric en Rolf hebben heel vakkundig en mooi ons huis geschilderd. Ze werken snel, goed, netjes, zijn prettig in de omgang en alle afspraken zijn nagekomen. Ze startten zelfs precies op de eerder afgesproken datum. Kortom: van harte aanbevolen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEric combineert vakmanschap en passie. Wanneer ik een schilderklus heb dan vertrouw ik blind door de reeds jaren lange ervaring op de kennis en kunde van Eric. Ik beveel Eric van harte dan ook aan!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAfgelopen week hebben Rolf en Eric bij ons geschilderd. Diverse houtrot reparaties, kleine bijkomende werkzaamheden en uiteraard het schilderwerk zijn vakkundig, snel en uitzonderlijk netjes uitgevoerd. Heldere communicatie over meerwerk, extra kosten en tijdsbesteding. Al met al zéér tevreden en kan iedereen Rolf en Eric aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer vakkundig en professioneel bedrijf wat ik aan iedereen kan aanbevelen. Wij zijn erg blij met het resultaat.
  Met dank aan Eric en Rolf voor het prachtige werk.