Voor dag en Dou Kinderopvang in Oosterwolde fr

Kinderopvang

  Bareldsburglaan 4/5, 8431AM, Oosterwolde fr

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 115 beoordelingen

115 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Voor dag en Dou Kinderopvang

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 115 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Lieve, zorgzame leidsters met oog voor ieder kindSchone, veilige opvang met professionele, lieve, betrokken leidsters die aandacht hebben voor ieder kind. Veel maatwerk en overleg mogelijk. Grote flexibiliteit ten aanzien van aanmelden en afmelden. Aandacht voor gezonde voeding. Gevarieerd aanbod van speelgoed. Fantastische speeltuin. Mijn kinderen laat ik met een gerust hart achter en ze gaan er met plezier naartoe.

  5 / 10/ 5

  Tevreden Goede communicatie. Overal hulp bij. Kindjes hebben het na hun zin.

  5 / 10/ 5

  Fijne goede opvang, leuke kundige medewerkersOnze zoon gaat met veel plezier naar de opvang ( Villa Fonkel) De communicatie is goed en het aan of afmelden werkt simpel via een app.
  Ook leuk in de app het schriftje wat word bijgehouden met af en toe leuke foto's erbij.

  Zeer tevreden over deze opvang.

  4 / 10/ 5

  Super!Goede communicatie en super lieve leidsters.

  5 / 10/ 5

  Heel tevredenHeel blij mee, jullie zijn toppers!

  5 / 10/ 5

  Super liefdevolle consequente opvangMijn kinderen komen er al vanaf baby, wordt liefdevolle met ze omgegaan en zijn erg meedenkend! Oudste zoon heeft veel structuur nodig en die bieden ze op maat! Alle veranderingen gaan in overleg en ook als ik vragen heb denken ze met me mee. De kinderen hebben het er erg naar hun zin!

  5 / 10/ 5

  Super fijne opvangLieve leidsters die echt met aandacht elk kindje verwelkomen en verzorgen. De groepen zijn leuk verdeeld op leeftijd. Ze hebben leuke afwisselende thema's, waardoor de kindjes ook wat leren en wat ze doortrekken in eten, knutselen én spel. Het buiten gedeelte van villa fonkel is ontzettend avontuurlijk en mooi aangelegd. Of je kindje nu 1,5 is of bijna 4 jaar er is buiten genoeg te ontdekken.

  5 / 10/ 5

  Bertrouwbaar.

  4.5 / 10/ 5

  Betrokken medewerkers, blije kinderen!Dag en Dou biedt flexibele kinderopvang. En flexibel is écht flexibel. Onze zoon speelt hier graag - en straks onze dochter vast ook.

  5 / 10/ 5

  Flexibel en altijd meedenkend Flexibel en altijd meedenkend

  4 / 10/ 5

  Lieve, betrokken pm’ersLeuke activiteiten, oog voor individuele kinderen. Schone, veilige speelomgeving.
  We missen op de bso wel de ingevulde schriftjes met foto’s.

  De dames van de administratie denken graag mee en nemen de tijd voor uitleg en advies.

  De flexibiliteit neemt helaas wat af, onder andere door Corona.

  5 / 10/ 5

  Geweldige opvang voor onze dochterOnze dochter heeft het hier erg naar haar zin. De juffen luisteren naar onze wensen en de wensen van onze dochter. Ze passen zich goed aan aan de kids. Niks is te gek!

  5 / 10/ 5

  Een gezellige opvang met enthousiaste leidsters. Vanaf het eerste moment voelde het goed bij voor Dag en Dou. De kinderen worden fijn onthaald, er is oog voor hun ontwikkeling en aan het eind van de dag krijg je vrolijke kinderen weer mee naar huis, omdat het er zo leuk was. Kortom een fijne opvang.

  3.5 / 10/ 5

  OprechtHart voor de kids maar ook de ouders. Door de jaren heen blijven de medewerker geïnteresseerd in mensen

  5 / 10/ 5

  Uitstekende opvang met oog voor het kind!Wij zijn erg tevreden over de opvang! De medewerkers zijn deskundig en hebben voldoende aandacht voor de ontwikkeling van kinderen, wat wij erg belangrijk vinden. Er is genoeg tijd en ruimte om te spelen en knutselen, maar ook is er voldoende tijd over om te werken aan de ontwikkeling van een kind. Wij merken dat hij veel leert en ook goed met andere kinderen kan spelen.

  3.5 / 10/ 5

  Leuke veilige omgeving.Veilige leuke omgeving voor mijn kind.

  Communicatie over verhogingen wordt voor je bepaald en wordt slecht over gecommuniceerd en je wordt er niet in meegenomen.

  Communicatie kan beter vanuit management.

  Uitjes die geregeld worden zijn leuk.

  5 / 10/ 5

  Gezellige opvang waar mijn kinderen met plezier naartoe gaan Het is wat kleinschalig waardoor het rustiger is. De kinderen vinden dat erg fijn .

  4.5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden Ik ben blij en tevreden met de medewerkers er is genoeg overleg en Mieke gaat graag naar de opvang.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch Onze zoon vond het op het begin erg spannend (en wij ouders ook) maar de leidsters hebben ons er allemaal door heen gesleept. Ze stuurde de eerste paar keer wat foto's door zodat wij konden zien dat onze zoon na een moeilijk afscheid, toch lekker is gaan spelen. Na enkele keren, ging het steeds beter en nu heeft hij zelfs zo veel zin om naar dag en Dou te gaan dat hij met de jas nog aan, het lokaal binnen rent. Er kan tegenwoordig niet eens meer een "Doei, papa of mama" vanaf!

  Ik ben heel blij met de opvang en de dames van Dag en dou!

  4.5 / 10/ 5

  Fijne en flexibele opvang waar de kinderen met plezier naar toe gaan. Fijn en flexibel! Communicatie snel en prettig!
  Fijne mensen, met goede zorg voor de kinderen.

  Vind het alleen jammer dat er tegenwoordig van volle uren uitgegaan wordt;) En dat onze kinderen binnenkort over moeten naar een andere locatie, ivm BSO (school).

  4.5 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevreden over villa sprankelWij zijn zeer tevreden over villa sprankel. Ondanks de corona, is de communicatie met de leidsters goed.
  Mijn dochter van 2.5 gaat met plezier naar de kinderopvang.
  Leidster zijn vriendelijk en vertellen altijd hoe de dag is gegaan.

  5 / 10/ 5

  Supertof op de bso!Mijn dochter gaat héél graag naar de bso op school. Altijd wat leuks te doen, ook in de vakanties

  4 / 10/ 5

  Prima opvang, fijne medewerkers en snel antwoord op mijn vragen Zie boven

  4 / 10/ 5

  Kind voelt zich gezien en gewaardeerd.Betrokken, flexibel.

  4 / 10/ 5

  Fijne betrouwbare opvangde kinderen zijn erg enthousiast als ze weer naar villa sprankel mogen en bij het ophalen altijd vrolijke gezichtjes.

  5 / 10/ 5

  Dikke primaHoe ik het laatst zei. Dik 3 jaar geleden uit nood geboren voor minimale basis jullie ingeschakeld en nu momenteel volledige opvang.

  Goede vertrouwelijke opvang met allemaal lieve leidsters, die kinderen in hun waarde laten, leuke en gezellige dingen doen met de kinderen, maar kinderen ook laten leren op eigen nivo.

  5 / 10/ 5

  Leuke opvang met zorgzaam personeelWij zijn heel tevreden over de opvang. Onze zoon heeft het hier goed naar zijn zin. In het begin was dit helaas niet altijd het geval, maar door de geduldige aanpak, wat extra aandacht en door goed te kijken wat wel en niet helpt bij het afscheid nemen 's ochtends gaat ie inmiddels met veel plezier heen en komt ie ook vrolijk en vol verhalen weer thuis.

  5 / 10/ 5

  Betrokken en kundigHeel prettig vinden wij de betrokkenheid ondanks dat onze dochter maar een paar uur per maand er is. Dat is echt prettig.

  Daarnaast de deskundigheid, tips die worden genoteerd in het schriftje ervaren wij als zeer prettig.

  Echt fijne plek.

  4.5 / 10/ 5

  Betrokken, aardig en betrouwbare opvangOnze zoon ging naar de opvang Vila Fonkel in Oosterwolde vanaf 1 jaar. Hij werd ontzettend goed en welkom opgevangen in groep Koosje.
  De opvang is erg huiselijk en de verdeling van groepen in leeftijd is heel fijn. Zo groeit je kindje mee met andere kindjes in de zelfde leeftijd en fase.

  4 / 10/ 5

  Fijne medewerkers, duidelijke communicatiePrima opvang, met fijne medewerkers.
  Als er iets is wordt er duidelijk gecommuniceerd.
  Fijne huiselijke sfeer.
  Werkbare app die gebruikt wordt voor planning en het delen van foto's.
  Ook het bijhouden van het schriftje van je kind kun je in de app lezen.

  5 / 10/ 5

  Fijne en goede opvang met professionele medewerkersOnze ervaring met de opvang is erg goed! Ons zoontje gaat met veel plezier naar de opvang en hij doet leuke activiteiten met de begeleiders en andere kindjes. Ook vind ik het belangrijk dat er samen aan de persoonlijke ontwikkeling wordt gewerkt, en dat doen de begeleiders goed. Wij zijn enorm tevreden!

  3 / 10/ 5

  aandacht voor de kinderen uitstekend. Aandacht voor de kinderen is goed. Helderheid over contracten en verhogingen zeer slecht. Daar zou een veel betere communicatie over moeten zijn en ruimte tot overleg. Nu wordt het je opgelegd en heb je geen keuze.

  5 / 10/ 5

  Prettige sfeer, kundig en zorgen altijd dat onze kinderen zich op hun gemak voelen. Al onze drie kinderen zijn altijd met plezier naar Dag en Dou gegaan. Zijn erg gesteld geweest op verschillende begeleiders. Prettige sfeer en kundige leiding. Ook op en top professioneel als het gaat om de administratie en contracten. Fijne flexibele opstelling en goed rekening houdend met de privé situatie van het gezin.

  Verder hebben de kinderen een goede basis meegekregen voor het vervolg op de basisschool. En hebben veel geleerd.

  We sluiten de kinderopvangperiode voor onze kinderen met een goed gevoel af.

  5 / 10/ 5

  Heel blij met Voor dag en Dou!Mijn zoon gaat ontzettend graag naar de opvang. Wij zijn heel tevreden over de leidsters en de manier waarop alles is geregeld

  3.5 / 10/ 5

  Zorgzaam en betrokken De medewerker en de directie zijn zorgzaam zowel voor kinderen als ouders en betrokken bij alle spelende zaken goed voor ouder en voor kind

  3 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk zou het geen 'flexibele" opvang meer willen noemen gezien de uren die men betaald net voor of na de kloktijden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFlexibele, kundige opvang met aandacht voor ieder kind. Lieve en betrokken leidsters. Jammer dat er veel wisselende leidsters op de groepen zijn.
  Schone, grote groepen en fantastische buitenspeelmogelijkheden. Mooi speelgoed en er wordt veel aandacht geschonken aan knutselen en voorlezen.
  Goede bereikbaarheid ook op het kantoor.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe kids gaan met plezier heen!
  Flexibiliteit is top

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVilla Picasso, staat er niet tussen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldvilla picasso staat er niet tussen.. Ik vind het een fijne opvang voor mijn kinderen, de flexibiliteit vind ik ook erg fijn. Ik vond het eerst wel wat lastig dat er 2 nieuwe medewerkers waren, ze waren en zijn soms ook nog zoekende naar hoe het gaat. Het zijn aardige vrouwen, maar soms komen ze ook wel onzeker over op mij als ouder (de kinderen hoor ik er niet over, dus het zit ook wel goed, maar dat is mijn eigen gevoel), waarschijnlijk ook omdat ze net nieuw zijn, dit is wat ten nadele van de uitstraling die een nieuwe bso zou kunnen hebben. Wilde ik jullie toch even meegeven.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk weet niet goed hoe ik moet omschrijven dat ik gesprekken mis over de ontwikkeling van onze oudste zoon. Die is bijna 3 en er is wat veranderd in zijn emotionele wereld. Plots enorm bang om te slapen in de nacht. Ik mis denk ik dat het zijn mentor is opgevallen en dat na wat zij te horen kreeg van mijn partner en haar collega's er geen gesprekje gepland is met ons. Ook om even te bespreken hoe we het aanpakken hem uit de luier te krijgen samen met jullie hulp.

  Dit is alleen als ik al iets moet noemen. Ik kan zelf uiteraard ook het gesprek aanvragen,maar door gebrek aan tijd in ochtend en avond schuif ik dat steeds weg. Wij zijn dik tevreden met de opvang!
  De babygroep ervaren wij ook als enorm prettig en er is tijd en ruimte voor gesprekken over ontwikkeling.
  Ik denk dat de grootte en drukte op de andere groepen hierin meespelen.

  Wellicht een idee om weer eens wat gesprekken te plannen?

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringNog maar kort bij jullie. Tot nu toe vind de oudste (van 6) het leuk (veel van zijn leeftijd), jongste (4) vindt het minder leuk (erg druk, weinig kleintjes) en doordat hij niet assertief is tov de grotere kindjes komen sommige speelattributen dan niet aan bod voor hem. Ik hoop dat de leidsters hier op letten en alle kindjes evenveel kansen geven. Afdeling donkerbroek.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMooie kleine accommodatie en veel aandacht voor de kinderen. Ook erg fijn dat het erg flexibel is qua tijden en te laat de planning doorgegeven door ons. Erg fijn!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring-er zijn vaker geluiden dat een kind "stipt moet worden opgehaald". Anders word ik hierop aangesproken. Ook als ik het aangeef bij het brengen van het kind dat het : een kwartiertje later kan worden. Zijn de reacties wisselend. (Qua planning begrijp ik dit, qua klantvriendelijkheid niet) En, ik kom al jaren bij Dag en Dou, men is in de algemeenheid op de hoogte van de hoeveelheid tijd die ik afneem.

  -(Licht begrijpelijk) in het begin /start -up van Dag en Dou kon alles en van alles. Nu loopt dat terug, en zijn nieuwe regels vooral in het nadeel van de klant.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld