Vos Café Zaal De in Westendorp

Café

Vos Café Zaal De

Beschrijving

Café Zaal de Vos is een gezellige, multifunctionele horeca gelegenheid in Westendorp, hartje Achterhoek. De ruime zaal, de goede keuken, het gezellige café en de stijlvolle serre met terras bieden u de ruimte om lekker te ontspannen, feesten en partijen te organiseren of een lekker hapje te eten.

De flexibele indeling van onze feestzaal maakt het mogelijk voor alle groepsgroottes een gezellige sfeer te creëeren.

We bieden echter meer dan ruimte alleen. Ons vriendelijke en vakkundige medewerkers, onze goede keuken en niet te vergeten onze buffetten bieden u alle voorwaarden om uw feest tot een succes te maken.

Café Zaal de Vos biedt de mogelijkheid om uw (bedrijfs)feest op te luisteren met diverse onderhoudende, hilarische entertainment-acts. Zo wordt uw feest een gegarandeerd succes!

Wij staan in de regio bekend om onze uitstekend verzorgde buffetten, zowel warm als koud. Alles is mogelijk uitgaande uw wensen en ideeën. Uiteraard geven wij u daarbij advies. Onze buffetten zijn de ideale manier om uw familie en vrienden, bruiloftsgasten of personeel een heerlijke maaltijd aan te bieden. Wij zorgen ervoor dat geen enkele gast te kort komt!

Overige informatie

Faciliteiten

  • Terras

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst