Vriesco Service in Haarlem

Wasmachine reparatie

  Tappersweg 14/-014, 2031EV, Haarlem

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 45 beoordelingen

45 Reviews

Vriesco Service

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor wasmachine reparatie in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Dieven en oplichters. In juni 2018 aanbetaling gedaan, nu bijna eind september, na vele malen bellen en aan de telefoon hangen kreeg ik te horen dat de onderdelen die besteld zijn niet te leveren zijn. Ik heb dus extra betaald: rijkosten/vaste kosten en plus de bestelde onderdelen die nooit zullen komen. Het bedrijf vind blijkbaar niet belangrijk om de klant te informeren over stand van zaken. Telefoniste zei je krijgt niets terug dus ook niet wat ik voor de nooit binnengekomen onderdelen had betaald!! ga een klacht indienen zei ze. Klacht bij bedrijf ingediend nu 2 maanden verder raad eens .....geen reactie. Ik zal dit niet hierbij laten al kost het me vele malen meer ik ga door nu naar de geschillencommissie om jullie een lesje te leren, respectloze dieven.

  1 / 10/ 5

  Pas op! Oplichters. Koelkast kapot. Monteur komt zgn sleutelen. Er moest een onderdeel besteld worden; zou 2 weken duren. Aanbetaling gedaan van €100,- Vervolg afspraak gemaakt; monteur en bedrijf met noorderzon verdwenen, telefoon afgesloten etc etc.

  1 / 10/ 5

  Een ware ramp, dit bedrijf! Zeer onprofessioneel. Bezint eer gij begint! Betaald voor een onderdeel en 6 weken later wacht ik nog steeds. Steeds weer een andere smoes, agressie, onbeleefd, of geen reactie. Ook geen reactie op mailtjes. Nu juridische bijstand gevraagd.

  1 / 10/ 5

  Oplichters!! Aanbetaling gedaan en nu neemt er niemand meer op. Bel elke dag wel 8x. Geen gehoor. TRAP ER NIET IN!

  1 / 10/ 5

  Vreselijk slechte service. Machine wordt meegenomen voor 50 euro en zonder pardon gemaakt zonder prijsopgaaf niks. Gezegd wordt dat er akkoord is gegaan met 100 euro. Afspraken worden niet nagekomen. Communiceren is moeilijk met de heren die de machine komen ophalen vanwege taal barrière. Ook de afgesproken datum van retour wordt niet aan gehouden. Telefonisch zijn de dag van geplande retour(zonder iets gehoord te hebben) niet bereikbaar. De dame die de telefoon beantwoordt is incapabel. Weet t ene moment niets t andere moment heeft ze wel informatie maar klopt van geen kanten en is ook onbeleefd ook. Ze zei dat er veel recht zaken tegen hen aangespannen waren.... Ze waren geenzins beried mee te werken aan wat voor een oplossing dan ook Zoals in vele reacties hierboven OPLETTEN !!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Kundige monteurs die het probleem gelijk hebben gevonden en ook opgelost. Heel tevreden met de service.

  5 / 10/ 5

  Binnen 1 uur is de wasmachine gerepareerd. Bedankt voor de vlotte en goede behandeling.

  5 / 10/ 5

  Heel tevreden!!

  5 / 10/ 5

  Wasmachine is snel gefixt bedankt.

  5 / 10/ 5

  Snel en goedkoop

  5 / 10/ 5

  Top service

  5 / 10/ 5

  Bedankt voor de geweldige service. Klantenservice is heel vriendelijk en duidelijk. Wasmachine voor weinig geld gemaakt aangezien ik alleenstaande moeder ben met 3 kinderen. Super service

  1 / 10/ 5

  OPLICHTERS!!! Komen geen enkele afspraak na! Na plaatsing nu een enorme lekkage met alle gevolgen van dien!

  1 / 10/ 5

  Heel slecht!!! Komen hun afspraken niet na, aanbetaling gedaan maar geen artikel geleverd gekregen. Alle klanten graag attentie hiervoor, nooit naar toe met kapotte apparatuur. Zeer zeer slecht. ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!!!!

  1 / 10/ 5

  Lever geen kwaliteit, geen service, geen afspraak mee te maken, allemaal leugens

  5 / 10/ 5

  Service is very good

  5 / 10/ 5

  Vaatwasser is direct gerepareerd , binnen 1 uur was de monteur al klaar.Was een aardige monteur, klantenservice was ook goed ze hebben ons duidelijk op de hoogte gehouden van de kosten.

  5 / 10/ 5

  Wij zijn goed geholpen door de witgoed reparateur. Fijne service

  5 / 10/ 5

  service is goed

  5 / 10/ 5

  Happy with the service

  5 / 10/ 5

  Monteurs zijn zeer vriendelijk hebben mij netjes kunnen helpen.

  5 / 10/ 5

  Snelle service en niet duur

  5 / 10/ 5

  Prima Tevreden

  5 / 10/ 5

  Snelle service

  5 / 10/ 5

  prima service , snel afhandeling

  5 / 10/ 5

  Tevreden met de service , alleen jammer van de lange tijd die we moesten wachten de tijd stond tussen 10 tot 17. Wel aan te raden bi andere !!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke en goedkope service

  5 / 10/ 5

  Goedkoop en snel

  5 / 10/ 5

  Tevreden

  5 / 10/ 5

  Prima geholpen , snel en goedkoop mijn vaatwasser gemaakt.

  5 / 10/ 5

  Goede ervaring met de witgoed reparateur monteurs hebben mijn vaatwasser goed gefixt.

  5 / 10/ 5

  zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Wij hebben gister de monteur gebeld omdat ik me wasmachine niet goed had aangesloten, ze konden gelijk nog komen op de zondag middag.Mijn wasmachine kon ik weer gelijk draaien.Ik ben zeer tevreden met de monteurs en zeker met de klantenservice die zo vriendelijk waren om direct een monteur te sturen, want ik gaf aan dat ik alleen op zondag vrij ben de mevrouw aan de telefoon had begrip en maakte dus voor de zelfde dag een afspraak ZONDER EXTRA KOSTEN. Bedankt voor de geweldige service

  5 / 10/ 5

  Ik ben zeer tevreden met de service monteur hebben keurig de wasmachine gerepareerd en hebben me ook netjes 35 min van te voren gebeld dat ze onderweg waren zoals telefonisch afgesproken met de klantenservice.

  5 / 10/ 5

  Goede klantenservice , monteurs kwamen op afgesproken tijd en hebben de wasmachine snel gerepareerd.Ik had ook een oude vriezer staan in de schuur hebben ze gratis meegenomen. Perfecte service

  5 / 10/ 5

  Ik beveel dit bedrijf zeker aan.Ik ben door hele vriendelijke monteurs geholpen. Mijn wasdroger draait weer gelukkig.

  5 / 10/ 5

  Tevreden met de reparatie, monteurs waren snel klaar met de wasmachine.

  5 / 10/ 5

  Vaatwasser is vandaag direct gerepareerd door de monteur.Mijn complimenten en kan deze service iedereen aanraden.

  5 / 10/ 5

  Goeie ervaring zowel mijn afwasmachine als mijn wasmachine hadden een storing wasmachine kon gelijk gemaakt worden koolborstels moesten vervangen voor 45 euro , vaatwasser kon niet gelijk gemaakt worden daar moest een onderdeel besteld voor worden dat duurde 2 dagen.Ze zijn vandaag terug gekomen om de vaatwasser te maken en die doet het nu ook weer.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke monteur topservice ik ben zeer tevreden ik zou hier zeker in de toekomst benaderen.

  5 / 10/ 5

  Ik heb een zeer goede ervaring. Monteurs zijn net geweest en mijn wasmachine is binnen 40 minuten gemaakt.Goedkoop en snel ook. Bedankt

  5 / 10/ 5

  Vriendelijke monteur hij heeft me eerlijk advies gegeven om me vaatwasser niet te laten maken me vaatwasser is al 20 jaar oud. Heb een nieuwe van het internet besteld.De monteur komt het morgen voor de helft van de prijs installeren omdat ik bij hem al onderzoekkosten heb betaald. Super service dank jullie wel.

  5 / 10/ 5

  Monteur is gister geweest mijn wasmachine doet het weer super goed. Bedankt voor de service.

  1 / 10/ 5

  Oplichters. Wasmachine stuk, monteur gebeld, ja hoor, kan prima gerepareerd worden. Kosten: €200. Monteur was binnen 10 minuten klaar, de wasmachine deed het weer volgens hem. Volgende dag doet die het weer niet. Monteur gebeld, er zou een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden. Monteur komt niet opdagen. Vervolgens hun kantoor gebeld, de monteur had wel 2 of 3 x gebeld, er werd niet opgenomen. Leugenaars! Klopt helemaal niets van. Nieuwe afspraak gemaakt. Monteur zou in het weekend langs komen. Vervolgens werden we gebeld dat er iemand dood is gegaan, of ze een dag of 2 later terug zouden komen. Uiteindelijk kwam de monteur pas op maandag! Wasmachine doet het weer zegt die. Volgende dag wasje gedraaid, wasmachine doet het nog steeds niet. Er is absoluut niets aan de wasmachine gedaan, er is een verkeerde diagnose gesteld, de contact met de dame aan de telefoon is ook echt schandalig slecht. Verder gebruiken ze meerdere namen, onder andere de witgoed centrale. Bespaar je geld, en zoek aub een professionele bedrijf, want dit is pure oplichterij met geen kennis van zaken 👎🏻👎🏻👎🏻

  5 / 10/ 5

  Top service