Vrijenburg Autorijschool in Barendrecht

Administratiekantoor

  Wolvenburg 22, 2994DM, Barendrecht

 • Buurt: Vrijenburg

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 111 beoordelingen

111 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vrijenburg Autorijschool

Andere resultaten voor administratiekantoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 111 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Top voorbereid en geholpen, zeker geslaagd door de curses!De hele curses dan veel tips gekregen en alles dat je moet weten is uitgelegd. Goede instructeur, gaf veel aandacht aan kleine dingen! Dankjewel.

  5 / 10/ 5

  SuperSuper fijne rijschool! Veel geleerd van Vichaal. Hij is een hele goede en geduldige rijinstructeur en dankzij hem in 1x geslaagd. Ik raad verkeerschool Vrijenburg zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Top !!Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Soeniel is een aardig en geduldige instructeur. Je krijgt goede en duidelijke feedback tijdens het lessen. Echt een aanrader ! Bedankt Soeniel

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschoolMijn dochter had voor haar scooter rijbewijs een dagcursus en examen op 1 dag. Zeer goed bevallen en geslaagd. Soeniel is vriendelijk praat makkelijk en geeft vertrouwen.

  5 / 10/ 5

  Hele goede rijschool! Ik heb vandaag praktijkexamen gedaan bij verkeersschool Vrijenbrug. Ik ben geslaagd dankzij jullie goeie rijlessen. Vichaal heeft me goed geholpen met zijn Duidelijke, leerzame en leuke rijlessen. Soeniel is ook heel aardig. bedankt voor alles.

  5 / 10/ 5

  hele fijne rijschoolsoeniel was erg aardig en gaf me zelfvertrouwen, terwijl hij wel duidelijk d
  fouten aangaf. ik ben in 1 keer geslaagd, super fijn!

  5 / 10/ 5

  TopSuper fijne vent
  Mijn dochter voelde zich op haar gemak bij hem
  Is geduldig en legt alles goed uit

  En hij is ook nog grappig

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschoolheb in 1 x m’n examen gehaald. is een super fijne en rustige sfeer wat je erg op je gemak stelt.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbare rijschool!Je wordt goed voorbereid voor je motorexamens. Soeniel is zeer duidelijk en neemt zijn tijd om het een en ander uit te leggen. Een echte aanraden als je snel je motorrijbewijs wilt halen!

  5 / 10/ 5

  Fijne en betrouwbare rijschoolFijne instructeur die rustig is, waardoor ik me op mijn gemak voelde.
  Na 2x mijn rijbewijs gehaald. Helaas door Corona duurde het wat langer, maar daar heeft de rijschool goed in gehandeld.
  Bedankt Vichaal!

  5 / 10/ 5

  perfectuitstekend begeleid door Soeniel. Kon het examen hierdoor halen. Goeie sfeer. Ik kan het van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Leerzaam en duidelijk Snel in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij goede begeleiding.

  5 / 10/ 5

  Top!Soeniel is een hele kundige rij instructeur. Hij neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak en geeft op een fijne, rustige en duidelijke manier les.

  5 / 10/ 5

  Hele goede rijschool!Hele goede verkeersschool met leuke en goede rijinstructeurs! De lessen waren van goede kwaliteit en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Dankzij deze goede lessen ben ik in 1x geslaagd :) Ik raad deze rijschool zeker aan !!

  5 / 10/ 5

  Uitstekende verkeersschool!Hele goede verkeersschool! De lessen zijn van uitstekende kwaliteit en professionaliteit. En er is goed contact met de verkeersschool en instructeur via WhatsApp.

  5 / 10/ 5

  Fijne, geweldige rijschoolVerkeersschool Vrijenburg is een positieve rijschool. Aardige en geduldige rijinstructeurs die je het vertrouwen geven om je te leren rijden op je scooter of in je auto. Ze helpen je, om op een positieve manier, op weg om te slagen voor je examen. Het is ook een eerlijke rijschool die met je meedenkt. Je zal geen les, overbodig, te veel rijden. Dus een positieve aanrader voor iemand die een rijschool zoekt. Dank je wel Soeniel en Vichael.

  5 / 10/ 5

  Helemaal topErg goed

  5 / 10/ 5

  Rijles met aandacht voor de klant.Zoon in 1 keer geslaagd. Maar zeker in deze Corona tijd is constant geprobeerd mee te denken. Rijles zeer goed, instructies duidelijk, komt op tijd en auto verzorgd.

  4 / 10/ 5

  Klantvriendelijkheid Fijne verkeersschool. Zeer goede en heldere communicatie en goede scooter rijlessen.

  In 1x geslaagd

  5 / 10/ 5

  Een hele goede rijschool met een vriendelijke instructeur. Ze geven je veel zelfvertrouwen tijdens het rijden en blijven vriendelijk.

  5 / 10/ 5

  Geweldig Alles werd goed uitgelegd, en het was ook gezellig! Goed geregeld.

  5 / 10/ 5

  Top rijschoolIk ben begin Augustus begonnen met motorrijlessen met Adesh. Hij is zeer duidelijk in zijn instructies en tips. AVB en AVD heb ik dan ook in 1 keer gehaald! In 4 Maanden tijd! Ik ben zeer tevreden. Top en bedankt!

  5 / 10/ 5

  Ik ben heel tevreden over deze rijschoolIk ben zeer tevreden over deze Rijschool, ben in 1 keer geslaagd dankzij hen!

  4.5 / 10/ 5

  Punctuele en doelgerichte rijschool d.m.v. begeleiding op maatDeze rijschool en de instructeurs weten wat ze doen en geven naast rij-instructie ook handige tips en trucs om ná het halen van je rijbewijs ook fijn en veilig te rijden. Ze plannen samen vooruit en handelen doelgericht om een examen te halen!

  5 / 10/ 5

  Heel goed geholpen en zeker aan te radenSuper blij met verkeersschool Vrijenburg, Soeniel heeft mij goed geholpen en is een behulpzame, aardige man. Ik heb in 1x mijn scooterpraktijk gehaald en zou ze aan iedereen aanraden!

  5 / 10/ 5

  Geweldigervaring

  Cursus met 5 rijlessen en examen afgenomen en onze dochter is in 1 x geslaagd! Ze kreeg duidelijke aanwijzingen en tips mee!

  5 / 10/ 5

  Meer als uitstekendEind Mei begonnen met motorlessen van Adesh en vandaag geslaagd. De begeleiding van Adesh is top en mede door hem in 3 maanden geslaagd, AVB en AVD in ene keer. Soeniel en Adesh, hartstikke bedankt voor alles!!!

  5 / 10/ 5

  Goede rijschool!Vandaag in 1 keer geslaagd door de goede lessen van Soniel

  5 / 10/ 5

  Goede rijschoolScooter rijbewijs in 1x gehaald. Soeniel geeft goede uitleg over bepaalde situaties. Ook legt hij alles netjes uit zoals de kijktechnieken etc.. Echt een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Top begeleiding en grote slagingskansMijn dochter heeft haar Scooter rijbewijs gehaald en ik ben zeer tevreden over de gedrevenheid van Soeniel en zijn aanpak betreft de begeleiding. We konden ook snel datas plannen voor de examens.

  Ik kan deze rijschool echt aanraden om te lessen.
  Ga zo door Soeniel.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne en goede uitleg tijdens de lessenHet aantal lessen wat je betaalt krijg je ook echt de volledige tijd voor, voor de afwisseling worden er verschillende routes gereden, duidelijke uitleg voor bepaalde handelingen en vragen worden goed beantwoord

  5 / 10/ 5

  Super rijschool, motor rijlessen super verlopen!Duidelijke rijlessen en goede tips om de puntjes op de i te zetten!

  Adesh en Soeniel bedankt!

  5 / 10/ 5

  Super instructeur!Soeniel is een fijne man die alles zeer goed en rustig kan uitleggen. Beide kids zijn bij hem in 1x geslaagd voor hun brommerrijbewijs.

  Een aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Super!Een dagcursus gehad van 4 lessen. Het was mijn her examen maar ben dit keer wel geslaagd. Goede uitleg en ontzettend geduldig en behulpzaam. Zeker aan te raden!!

  5 / 10/ 5

  PerfectGoede rijschool, goedkope tarieven en de lessen waren erg leerzaam. In een keer geslaagd!

  5 / 10/ 5

  Ideale rijschool Onze dochter is vandaag geslaagd voor haar scooter examen dankzij de professionele lessen van Soeniel.

  Nogmaals bedankt daarvoor.

  Gr Anton

  4.5 / 10/ 5

  In één keer geslaagd voor AVB en AVD!In 2015 heb ik bij Soeniel mijn auto-examen in één keer gehaald. 5 jaar later heb ik, dankzij de lessen van Soeniel, mijn AVB en AVD in één keer gehaald! Soeniel neemt alle tijd en aandacht voor je. Bij rijschool Vrijenburg is succes gegarandeerd! Soeniel, bedankt.

  3.5 / 10/ 5

  Goede rijschoolIk ben in 1 keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets en rijexamen !

  5 / 10/ 5

  Prima rijschool Mijn zoon is afgelopen woensdag geslaagd voor zijn scooterexamen. Soeniel komt prettig over en weet waarover hij praat. Mijn zoon heeft de lessen als zeer prettig ervaren en dat werd uiteindelijk beloond door het behalen van zijn examen. Van A tot Z een goed en duidelijk contact gehad. Verkeersschool Vrijenburg is van harte aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Een echte aanrader!Heel erg blij met mijn keuze voor deze rijschool, Soeniel heeft mij altijd goed geholpen. Ik ben ook erg blij met mijn rij-instructeur Kees, waarbij ik mij altijd op mijn gemak voelde. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald!

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschool met uitstekende instructeurs!Vandaag mijn scooter rijlessen gehad bij Soeniel in vorm van een dagcursus. Enorm goede uitleg en handige tip die uitstekend voorbereidend waren voor het examen bij het cbr. Soeniel is een aardige en fijne instructeur die je goed helpt waar nodig en die je wijst op de juiste dingen.

  Een fijne cursusdag gehad en gelukkig geslaagd! Deze rijschool is zeker weten een aanrader, voor mijn autorijlessen kom ik hier zeker terug.

  5 / 10/ 5

  SuperHele aardige en kundige instructeur! Bedankt Vichaal en Soeniel voor alles!

  5 / 10/ 5

  super lestijd gehad, met een goed gevoel nu motorrijbewijs gehaaldSoenil is met zijn Verkeersschool Vrijenburg simpelweg de beste keus. Persoonlijk, geduldig, duidelijk, niet op zoek naar het wegzetten van extra lesjes...juist niet. Blij met het behaalde motorrijbewijs, maar zal de lessen missen. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding naar mijn idee. Absolute aanrader! Thx Soenil !!

  5 / 10/ 5

  Super !Ik had gebeld voor een examen in te plannen en dat kon zomaar in 1 week geregeld worden! Super natuurlijk! Toen op de dag eerst gereden meg soeniel en alles doorgenomen en toen geslaagd !!! Echt zo tevreden over deze rijschool!

  5 / 10/ 5

  Geweldig!Ik zou deze rijschool bij iedereen aanraden! Goede begeleiding, zeer kundig, persoonlijk en zijn echt met je begaan. Rijbewijs in 1 keer gehaald door de goede lessen! Nogmaals bedankt Soeniel en team!

  5 / 10/ 5

  TopSuper rijschool, goede begeleiding naar mijn rijtest toe. En natuurlijk de rijtest goed doorstaan! Mede dankzij Verkeersschool Vrijenburg mag ik weer zelfstandig rijden na mijn herseninfarct.

  5 / 10/ 5

  Super fijne rijschool/instructeurIk heb vorige week lessen gevolgd voor mijn bromfiets praktijk examen, ik was erg onzeker en soeniel heeft mij rustig en duidelijk alles uitgelegd waardoor ik met veel minder zenuwen mijn examen in ging.

  Ik raad deze rijschool zeker weten aan en ik kom zeker terug als ik straks voor mijn auto ga!

  4.5 / 10/ 5

  Nette auto en aardige instructeursDe uitleg werd rustig gegeven en ik heb veel mogelijkheid gehad om vragen te stellen. Een goede ervaring.

  5 / 10/ 5

  In één keer geslaagd dankzij een professionele en rustige rijschoolVerkeersschool Vrijenburg heeft mij op een professionele, rustige en ontspannen manier geholpen in een keer mijn rijbewijs te halen. Soeniel en Vichaal zijn beiden prettige instructeurs waarbij ik mij op mijn gemak voelde om van mijn fouten te leren! Mijn eerste kilometers op de weg heb ik dus als zeer prettig ervaren.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenWat een top rijschool is dit! Zelfs door weer en wind...