Vrijopnaam in Rotterdam

Zonne-energie

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 149 beoordelingen

149 Reviews

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor zonne-energie in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Voor tijdelijk stroom en gas kwam Vrijopnaam er goed uit. Echter het huis staat leeg totdat de overdracht plaatsvind en nu begon ik met een maandtermijn van 330 EUR, deze is vandaag teruggebracht naar 200 EUR. Ik schiet dus voor deze periode zo'n 750 EUR voor waarbij ik een eindafrekening wellicht zo'n 120 EUR aan verbruikskosten (totaal) heb. Het was gemakkelijk om het afte sluiten, aan de telefoon was men vriendelijk, maar ik behoor niet tot de doelgroep (flexibele klanten). Dan heb je je doelgroep en je dienst niet goed op elkaar afgestemd en krijg je een ontevreden klant.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Plezierig contact, één op één is mogelijk. Goed aangepast windpark in de natuur. Groet, At de Groot

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring met klantenservice. Goede energieprijzen en belangrijkst: een goede en originele bijdrage aan groene energie. Jammer is dat je niet meer zonnepanelen mag kopen dan hetgeen je verbruikt, niet omdat je meer wilt investeren maar enkel omdat je meer wilt bijdragen aan groene energie. Daarnaast is het jammer dat je het niet kunt combineren met postcoderoosprojecten en dat je de energiebelasting niet kunt salderen.

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De app is leuk word een sport om nog zuiniger te zijn Alleen jammer dat ik zelf de overstap boette moet betalen

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Kan nu aflezen wat ik heb aan zonuren heb opgebouwd dat vind ik prettig.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel vriendelijke mensen en overstap ging vlekkeloos. En lekker besparen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het afsluiten van een contract ging heel gemakkelijk. Ook krijg ik van de klantenservice steeds snel reactie bij vragen en worden "problemen" snel opgelost. Top!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super persoonlijk en ben dus erg positief. Wel wat kleine hick-ups, maar allemaal snel opgelost. Zou wel fijn zijn als de app beter gaat functioneren; inloggen is echt een structureel probleem, moet vaak meerdere keren opnieuw inloggen om mijn data te zien. Ook het uitlezen van de slimme meter gaat alles behalve vlekkeloos.... en toch erg tevreden, want ik vertrouw er op dat het goed komt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben pas 5 weken aangesloten bij Vrijopnaam. Kan dus nog geen gefundeerde mening geven. Eerste indrukken zijn zeer echter zeer positief ...

  4.5 / 10/ 5

  0 / 10/ 5

  Ervaring: weet nog niet veel van jullie.Zit nog steeds te wachten op mijn eindafrekening vorige leverancier

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Overstap goed/snel geregeld. Misschien nog verbetering van app. die ook kosten/besparing laat zien. En welk zonnepark in Nederland gebruikt wordt naast andere zonneparken van vrijopnaam met hun opbrengst/ rendement.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima bedrijf, met snelle reacties op mijn vragen. Verder is de app erg handig/informatief. Toch is de informatie nog wat beperkt. Zo is het lastig om in te zien hoe je panelen bijbesteld, daar staat nul info van op de website. En ook zou het aansluiten bij een postcoderoos makkelijker moeten zijn.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben sinds kort klant maar tot nu toe vol lof over Vrijopnaam. Reden om ook bij anderen deze duurzame, milieu- en klantvriendelijke energieleverancier onder de aandacht te brengen hetgeen inmiddels tot twee nieuwe aanmeldingen (totaal 28 zonnepanelen) heeft geleid.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Aanmelding en communicatie verloopt soepel en snel. Leuke app.

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel enthousiast over jullie bedrijf, klantenservice etc!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Altijd 220volt..;-) Goede prijs, goed overzicht Matige snelheid factuur/afrekening Bovenal: goed antwoord op energieprobleem: natuurlijke, duurzame opwekkingsmethode

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: prima service, zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: in een woord super.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top! Diverse keren contact gehad met het klantteam van Vrijopnaam. Altijd snel een leuke, vriendelijke, behulpzame reactie gehad 💯👍.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: vertrouwen online tot nu toe niet aan het wankelen

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Super dat jullie alleen in Nederland opgewekte schone energie aanbieden! En panelen, zodat ook mensen die geen eigen dak hebben, zelf stroom kunnen opwekken. Het contact met jullie is ook heel prettig.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle reactie op vragen. Heldere eindafrekening. Zonnepanelen elders ipv gedoe op dak logisch. (Maar als ik 30 jaar jonger was geweest had ik ze wel zelf genomen om thuisaccu op te laden voor mijn EV)

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima. Geen klachten.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben heel blij met dit bedrijf dat echt gaat voor werkelijke duurzaamheid en energietransitie. Omdat mijn dak maar een paar zonnepanelen kan hebben heb ik gelukkig bij Vrijopnaam de overige panelen kunnen kopen die nodig zijn voor onze electriciteitsbehoefte.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: - prettig om aan de tel. direct iemand te hebben die verstand van zaken heeft. - geen 'poespas'. - door de positieve ervaring heb ik diverse klanten aangebracht.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben net klant bij jullie, dus ik hoop dat ik zo tevreden blijf. Het overstappen ging supermakkelijk en bij de vragen die ik had kreeg ik snel en heel vriendelijk antwoord

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Nieuwjaarsdag geen uitlezing. Verder prima.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Jammer dat je niet je hele gebruik kan inzien

  4.5 / 10/ 5

  2 / 10/ 5

  Ervaring: mijn ervaring de afgelopen jaren was geweldig. Tot dat ik een nieuw contract aangeboden kreeg en die is niet interessant .Voorheen vrij op naam de hemel in geprezen maar dat ga ik niet meer doen.Ik kom op internet ook al tegen dat jullie de vaste klanten geen goed aanbod doen. ik hoop nog op een nieuw aantrekkelijk aanbod . ik weet dat de belastingtarieven verhoogd zijn en daar mogen jullie natuurlijk ook rekening mee houden.m.v.g. Anneke

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Nu ook 10 punten op de lijst van duurzame energiebedrijven! Gefeliciteerd. Het werkt heel simpel en ik heb er geen omkijken naar. Met de 12 panelen kan ik ruimschoots mijn verbruik compenseren. De klantenservice is uiterst snel en ter zake kundig.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Vrijopnaam. Jaaropbrengst zonnepanelen is geweldig. Telefonisch contact is super. Direct de juiste man aan de lijn. Ik ben heel blij dat we jullie gevonden hebben.

  0 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben nog geen maand klant bij jullie, heb dus geen ervaring met jullie product of dienstverlening. Uit de enkele contacten rondom mijn aanmelding heb ik wel een goede indruk gekregen. Voornamelijk heb ik mijn keuze gebaseerd op jullie groene instelling. Ik hoop dat mijn keuze in de loop van de tijd bewaarheid zal worden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Jamner dat er geen omgeving is waarin je je verbruik, kosten, facturen etc kan zien. Voor de resr erg vriendelijk, als je belt geen eindeloze keuzemenus.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Binnen no-time overgestapt naar Vrijopnaam en goed contact gehad via mail.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik mis een 'mijn' omgeving, waar ik mijn gegevens, facturen, verbruik etc. kan inzien / aanpassen. De overstap was wel soepel geregeld en het product bevalt mij ook!