Vulpen BV Aannemingsbedrijf Van in Wijchen

Aannemer

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Vulpen BV Aannemingsbedrijf Van

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk, meedenken en persoonlijkFijne ervaring, met alle medewerkers, maar vooral met Jan en Piet natuurlijk, aangezien we hen het meeste hebben gezien. Er was altijd ruimte voor overleg, hernieuwde inzichten, zonder dat jullie lieten blijken dat het eigenlijk te laat was om nog wijzigingen door te voeren. Wat we ook fijn vonden was dat we kosten konden besparen door zelf materialen te zoeken, dan wel eigen mankracht in te zetten.

  4.5 / 10/ 5

  Goede herinnering aan een stoffige periode.Vakkundig, degelijk, zakelijk maar ook zeer plezierig en open in het contact. Met een prima resultaat.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijfAl heel veel jaren vaste klant. Supervriendelijke secretaresse en ook fijn personeel. Betrouwbaar en deskundig. Ze leveren vakwerk. Bij evt mini klachtjes wordt dat zeer snel verholpen. Directeur Klaas is toegankelijk en huidige directeur ook toegankelijk en sociaal. Kortom: Topbedrijf. Echte aanrader. Ik wil geen andere. Alle lof dus!

  4.5 / 10/ 5

  Betrokken en betrouwbaar. Ouderwets degelijk.Zowel zakelijk als prive met Van Vulpen gewerkt. In beide gevallen is het prima bevallen. Korte lijnen in de communicatie en voor mij het belangrijkste; afspraken worden nagekomen!
  Prima bedrijf met fijne mensen.

  5 / 10/ 5

  Zeer deskundig, vriendelijk, snel en een goede prijs. Zie boven