VVEASSIST in Beuningen gld

Administratiekantoor

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

VVEASSIST

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor administratiekantoor in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  fijn bedrijf met sympathieke eigenaar

  5 / 10/ 5

  Fijne partner op maat net zoals de slogan. helpt ons veel met het opzetten van onze vve.

  5 / 10/ 5

  Wij hebben een VvE met 31 appartementen en de service en tegemoetkomingen die VVEASSIST biedt zijn super! We hebben bij meerdere soortgelijke bedrijven in de regio offertes aangevraagd, hier kregen we continu een all-in prijs/pakket met veel diensten waar we geen gebruik van hoeven te maken. Bij VVEASSIST hebben we kunnen kiezen om alleen de diensten af te nemen wat voor ons van toepassing was. Dit scheelde honderden euro's per jaar! Wij zijn dus zeer tevreden over het verloop tot zover!

  5 / 10/ 5

  Deze week een nieuwe VVE op laten zetten door VVEassist! Ik moet bekennen dat dit heel snel en goed gegaan is! Ook meteen meerdere diensten afgesloten voor onze nieuwe VVE. Korte lijntjes, goede service, en geen schrikbarende bedragen! Wij zijn tevreden! Patricia en Roel de Rooij

  4 / 10/ 5

  Vandaag Joop voor het eerst ontmoet in een kennismakingsgesprek en het eerste contact was al meteen goed! Vertrouwd gevoel en tevens ook betaalbaar!

  5 / 10/ 5

  Goede partner! helpt ons met financiën en onderhoud

  5 / 10/ 5

  Fijn contact met vveassist! Korte lijntjes zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt geregeld wordt. Zeker een aanrader als je je VvE wilt uitbesteden!

  5 / 10/ 5

  Fantastische service. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Fijne samenwerking gehad met Joop! Meerjaren onderhoudsbegroting laten maken wat er netjes uitzag fijne partner!

  5 / 10/ 5

  Momenteel hele fijne samenwerking me VVEASSIST! Ze hebben ons mogen helpen met onze MJOB en we zijn hierbij al jaren lang heel erg geholpen! Echt een aanrader voor iedereen!