VZB Vastgoed VvE Bestuur in Den Haag

Vastgoedbeheer en exploitatiemaatschappijen

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

VZB Vastgoed VvE Bestuur

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor vastgoedbeheer en exploitatiemaatschappijen in de buurt

Extra gegevens

Postbus18614null, 2502EP, Den Haag

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Uitstekende ervaring mee opgedaan. Netjes en professionele opstelling!

  5 / 10/ 5

  Eindelijk een beheerkantoor wat WEL luistert naar onze wensen. Aanrader!

  1 / 10/ 5

  BLIJF WEG HIER! Erg onprofessioneel en kosten meer dan waar ze voor werken. Doen absoluut NIKS van waarde toevoegen aan je vve. Na 8 jaar ben ik zo vreselijk opgelucht dat ik verhuis en niks meer met ze te maken hoef te hebben. Regelmatig heb ik de vraag gekregen om dingen voor ze te doen of bedrijven ergens van op de hoogte te stellen terwijl het HUN werk is. KEER OM!! Doe het aub zelf of ga naar een andere beheerder.

  1 / 10/ 5

  Blijf weg bij dit bedrijf. Slechet service en je krijgt aannemers opgedroongen waar ze zelf zwaar aan verdienen. Alleen goed voor mensen die graag dubbel genaaid worden

  1 / 10/ 5

  Ontslagen wegens incompetentie. Onderhoudswerkzaamheden uitgesteld en er werd meer aan honorarium voor de bestuurder uitgegeven dan dat gespaard werd voor de begroting! VVE gewoon in eigen beheer uitvoeren scheelt ons € 700 per jaar!!

  1 / 10/ 5

  Ballentent. Administratie is een zooitje. Ik krijg aanmaningen/dreigbrieven voor incassobureau etc. Waarvoor? Voor een VVE bijdrage van €40,- van feb 2012. Zij beweren dat ik niet heb betaald. Bijna 2 jaar later denken zij dat ik een achterstand heb. Bellen, bellen en nog eens bellen. Arrogante mensen krijg je aan de lijn, niet te vertrouwen. Ik wacht nog steeds op de bankafschriften van de VVE, die zij naar mij toe zouden mailen. Offertes voor reparties vragen zij bij hun eigen vrienden/kennissen aan. Openingstijden van hun kantoor? Zoek je kapot op internet, nergens te vinden. Het opzeg/ontslagbrief voor VZB ligt al klaar. Alleen even persoonlijk langsbrengen. Wij durven het niet via de post te versturen. Wij vrezen dat zij zullen zeggen het brief niet te hebben ontvangen. Aangetekend versturen durven wij ook niet aan, want het zal door het pand slingeren en nooit in behandeling worden genomen. NEEM VZB(Veel Zorgen en maar Betalen)NIET ALS BEHEERDER!

  1 / 10/ 5

  Het is jammer dat je niet minder sterren kan geven.. - slecht / niet bereikbaar ook bij spoedgevallen - krijg je ze dan toch te pakken dan: - geen reacties op verzoeken - te laat met het organiseren van jaarlijkse vergaderingen - te laat met het aanleveren van de jaarrekening (zelfs tot 2 jaar na de daadwerkelijke vergadering.) - tenslotte fouten in de jaarrekening - fouten in de notulen (aanwezigen verkeerd benoemen, afspraken verkeerd omschrijven) - besluiten niet opnemen in de notulen (meerdere vergaderingen gebeurt) - agendas verkeerd opstellen - offertes vergeten mee te sturen - niet betalen van facturen (en vervolgens de machtigingskosten te proberen te claimen bij de vve) - te vroeg betalen van facturen (zonder overleg of werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoers) kortom - NIET aan beginnen. Wat wel goed gaat is het incasseren... maar goed dat besteden ze uit.

  1 / 10/ 5

  Neem deze mensen niet als beheerder. De organisatie is alom bekend om administratief falen en onkundig handelen.