Waaijers + Partners BV in Dordrecht

Hypotheek

Waaijers + Partners BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hypotheek in de buurt

Beschrijving

Waaijers + Partners B.V. is een vooruitstrevend, zelfstandig en onafhankelijk kantoor wat zich bezighoudt met financiële dienstverlening. Wij richten ons volledig op uw belangen en proberen daaruit de beste oplossingen voor u te vinden. Wij adviseren u op het gebied van hypotheken, verzekeringen, kredieten, sparen, beleggen en pensioenen. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn geen tussenpersoon van halve oplossingen. Als we ons in iets vastbijten, gaan we er ook helemaal voor.

Wij van Waaijers + Partners B.V. hechten veel waarde aan goede service, professionaliteit en snelheid. Met andere woorden: klantgerichtheid staat bij ons voorop. Tevens is betrouwbaarheid in deze branche van groot belang, daarom vinden wij goed persoonlijk contact zeer belangrijk.

Wij proberen ons te onderscheiden door een persoonlijke en klantgerichte benadering. Daarvan is een deskundig en betrouwbaar advies op het gebied van financieringen en verzekeringen de basis.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Wij als adviseurs werken met begrippen als klantgerichtheid en ondersteuning. Wij richten ons volledig op uw belangen en proberen daaruit de beste oplossingen voor u te vinden. Wij kunnen u adviseren op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen en pensioenen. Zowel zakelijk als particulier kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn geen tussenpersoon van halve oplossingen. Als we ons in iets vastbijten, gaan we er ook helemaal voor.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
Wij verzorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.
U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw hypotheken, verzekeringen en financiële zaken.

Overige informatie

Diensten

  • Hypotheekadvies,
  • Verzekeringen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst