Waal in Vlaardingen

Bouwbedrijf

  Schiedamsedijk 22, 3134KK, Vlaardingen

6.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 96 beoordelingen

96 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Waal

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 96 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Woning voldoet aan de wensen.Professioneel en goed

  2 / 10/ 5

  Slechte ervaringZie mijn vorige punten

  5 / 10/ 5

  Prima ervaringZie hierboven

  2 / 10/ 5

  Blij met het huis, maar sta versteld hoe slordig er wordt gewerktMensen zijn van goede wil, maar er wordt inefficient / slordig gewerkt en dit veroorzaakt een arbeidsdruk waar mensen niet aan kunnen voldoen.

  4 / 10/ 5

  goede service en vriendelijkheidproblemen werden snel opgelost. Er is nog 1 punt dat volgens mij nog gedaan moet worden. Buitenkant raamkozijn 1e etage patiowoning nr. 9

  3 / 10/ 5

  Gemiddeld tot matig. Reeds weergegeven in antwoorden.

  4 / 10/ 5

  Mijn ervaring in één zinAls volgt

  4 / 10/ 5

  Over het algemeen positief muv van de nazorgOver het algemeen positief, er in altijd Verbeter punten , maar die vind u terug in de beantwoording van de vragen.

  4 / 10/ 5

  PrimaVoorspoedig bouwverloop met erinig tegenslagen. Opverpunten prima opgelost

  4 / 10/ 5

  GeweldigAls er wat is dan wordt het gelijk opgelost prima

  4 / 10/ 5

  KeurigKeurig.

  4 / 10/ 5

  Prima serviceAfspraken worden altijd nagekomen

  4 / 10/ 5

  Zeer goedWe hebben onze samenwerking met Waal als heel prettig ervaren. Ze waren altijd bereid om de vragen te beantwoorden.

  4 / 10/ 5

  Netjes gecommuniceerdBegeleiding was goed. Ook contact achteraf

  5 / 10/ 5

  Goede serviceGoede service. Problemen worden snel opgelost

  3 / 10/ 5

  Het is een mooi appartementencomplex geworden maar sommige keuzes hadden beter gekund.Met name de keuze voor Orona liften, gas ipv warmtepomp en geen kantel/kiepramen is wat ons betreft geen slimme keus geweest.

  1.5 / 10/ 5

  Mooi appartement maar het traject belabberdBuiten het appartement zelf om. Matig tot zeer slecht. Kwaliteit van de liften, te weinig fietsenstallings plaatsen, Geen noodverlichting in het trappenhuis. Parkeerplaatsen van uiteenlopende afmetingen en spuug lelijk tapijt op de overloop (nog niet één bewoner gehoord die het mooi vond!!) De kabels inclusief het bedienpaneel van de centrale hal hangen aan een draad. Tegels op het bordes vormen gladheidsgevaar in de winter. De trap van het bordes heeft te kleine traptreden. Nog vele andere kleine zaken

  4 / 10/ 5

  Prettig bedrijf met open communicatieIk heb nu wel genoeg geschreven

  2 / 10/ 5

  Rondom de oplevering veel steken laten vallenRestpunten niet (snel) opgelost waardoor problemen met afbouw. Besparen op de kwaliteit van de liften vind ik echt een doodzonde als je pretendeert een hoogwaardig gebouw te willen bouwen.

  2 / 10/ 5

  Werkelijke oplevering / afwerking ver van kwaliteit van Brochure en websiteWaal is erg traag met het oppakken van de openstaande punten (gebreken) afwerking van gebreken is soms slecht.

  4 / 10/ 5

  De mensen van de bouw zelf zijn top. Begeleiding woonconsultant zeker niet.Begeleiding van woonconsultant vonden we onder de maat. Van enig meedenken was geen sprake . Dit deel dus zeker teleurstellend.
  Na oplevering de mensen van de bouw leren kennen en dat was een hele andere ervaring. Correcte, vriendelijk en meedenkend. Erg fijn!

  3 / 10/ 5

  Het is een mooi appartement geworden, maar nog steeds niet af!Het is een mooi appartement geworden, maar nog steeds niet af! Graag zie in ik zo spoedig mogelijk herstel van alle nog openstaande punten!

  3.5 / 10/ 5

  GoedMaar Er was niet te communiceren,over het verleggen van leiding werk,
  tijdens de ruwbouw fase .Dit was een extra post van € 3000,00
  Voor de Firma Perzon Vastgoed .B.V.

  0.5 / 10/ 5

  Slecht!!!geen communicatie, duur,

  3 / 10/ 5

  Mooi verhaal, maar ‘gewoon’ een aannemerDe contacten zijn allemaal prettig en zeer vriendelijk verlopen, terzakekundige mensen en iedereen geeft zeker de indruk het goed te willen doen. In de praktijk ‘gewoon’ een bouwer, die z’n best doet om op tijd te leveren en er ook nog wat aan over te houden. Weinig flexibiliteit en sterk de indruk dat als de ontwikkelaar z’n centen binnen heeft, de aannemer gaat kijken of het allemaal niet wat goedkoper kan.

  2 / 10/ 5

  slechtslecht

  1 / 10/ 5

  SlechtOnverschillig alles is binnen de marge, maar niet goed!

  0.5 / 10/ 5

  SlechtMijn woning is nog steeds niet klaar,
  Ik heb aan de notarissen via een aangetekende brief opdracht geven om NIET de 5% regeling uit te betalen als de klachten aan mijn woning nog niet zijn verholpen
  Ook WAALSERVICE team heeft een aangetekende brief van mij ontvangen met het niet uitbetalen van de 5% regeling als alles is verholpen

  2 / 10/ 5

  Slechte afhandeling in de afwerkfaseZie eerdere vragenlijst

  3.5 / 10/ 5

  Grotendeels tevredenGedurende de bouw zeer goede communicatie en alles liep behoorlijk zoals gepland. Alleen na oplevering bij de laatste afhandeling van gebreken wel wat minpuntjes.

  3 / 10/ 5

  Net appartement maar slechte after serviceOverall redelijk

  4 / 10/ 5

  Zorgvuldig en komen afspraken na.Prettige communicatie, flexibel in meedenken en realiseren van oplossingen.

  3.5 / 10/ 5

  Goede service en uitleg HoofduitvoerderCommunicatie met kantoor minder.zeker 1e jaar. Telefonisch slecht bereik.

  Maar op de bouw wel goede communicatie en service opleverpunten. De opleverpunten had wel eerder opgelost kunnen worden.

  Alleen wel veel punten bouw slordig afgewerkt. Schilderwerk,hout,

  3.5 / 10/ 5

  Mooi huis gekocht. Alleen begeleiding is wat minder Huis gekocht via Waal. Voldoet aan alle eisen. Alleen begeleiding kan nog wel verbeterd worden. Vriendelijke mensen. Staan wel altijd voor je klaar. Minpuntje wou graag nog een dakkapel aan de voorkant, maar daar was ik iets te laat met doorgeven. Toen kon dat niet meer.

  3.5 / 10/ 5

  PrimaZie eerdere vragenlijst

  1 / 10/ 5

  Spijt dat ik deze woning heb gekocht Niks positief

  3 / 10/ 5

  Goede bouwers, respunten en bouwvocht aandachtspunt.

  3 / 10/ 5

  Een huis conform afsprakenMijn huis heb ik op diverse punten laten aanpassen. Achteraf weet je pas of dit de juiste keuze was. Enkele dingen waren goed om te doen en zeker het geld waard. Enkele dingen had ik anders moeten (laten) doen of pas na oplevering. Daar je niet elk jaar een nieuw huis koopt is het ook een ervaring! En van elke ervaring leer je. Ik had tijdens de keuze momenten meer met externe mensen moeten schakelen om hun ervaring erbij te betrekken!

  1.5 / 10/ 5

  Service level moet omhoog-> net voor maar zeker na oplevering Tot de oplevering loopt het redelijk.--na oplevering zoek je het zelf maar uit. (het is geen appel en ei die je koopt !)
  ik voel me net voor en na oplevering totaal niet serieus genomen.
  Dus als je zelf de eigenaar bent zoek je het maar uit. --> Waal zal zicht wel achter de Corona willen verschuilen maar dat gaat er bij mij niet in!

  0.5 / 10/ 5

  gebreken komen ze niet echt naGebreken , herstellen ze niet omdat ze dan beweren dat het niet door hun geburd is en dat alles netjes is opgeleverd
  en ze spelen het het zo dat het in de proces verbaal was opgenomen en tyden de oplevering niet gezien was

  2.5 / 10/ 5

  Had van de kwaliteit wat meer verwachtWe hebben tijdens de bouw maar 2 keer een kijkdag gehad.
  Bij de oplevering wilde ze sommige punten niet op het oplever formulier zetten.
  Duurde ook erg lang voordat de opleverpunten waren opgelost.
  Zitten nu nog steeds met een voordeur die niet goed af sluit aan de onderkant !!!

  4 / 10/ 5

  Bouwt leuke woningen maar beperkte service verleningBegeleiding tijdens de bouw is nog redelijk te noemen maar na oplevering sta je in de kou. Ondanks alles hebben we wel een superfijne woning.

  3 / 10/ 5

  nvtnvt

  3.5 / 10/ 5

  Prima firmaGedegen firma

  1 / 10/ 5

  Incompetent bedrijf. Ik zou iedereen afraden ermee in zee te gaanWaterwoning is niet waterdicht. Onderaannemers leveren slecht werk (vermoedelijk goedkoop). Nauwelijks flexibiliteit tenzij dit juridisch wordt afgedwongen.

  3.5 / 10/ 5

  Prima wat je van een bouw bedrijf kan verwachtenAls woning-kopende wil je zsm in je woning, valt uitstel tegen en wil je graag op de hoogte blijven. Het is, als ik voor mezelf spreek, heel wat een huis te kopen wat je van top tot teen aan moet kleden, het is je allergrootste investering. Voor Waal is dit de zoveelste woning die opgeleverd wordt, dit verschil zou kleiner moeten. Of iemand hiertussen die beide partijen beter bij elkaar kan brengen. Meer gevoel bij het bedrijf zou ik adviseren

  4 / 10/ 5

  Goede communicatie met Waal Waal is meedenkend, leveren kwaliteit. Sommige punten moeten ze alleen bij zichzelf houden i.p.v. uit besteden

  4 / 10/ 5

  Trage start, goed eindeDe start van de bouw duurde veel langer dan de verkoop makelaar had aangegeven: oplevering ruim voor einde 2018 (het werd: koop 13/10/2017, oplevering 4/7/2019)

  3 / 10/ 5

  verkoper te dominant te weinig gevoel van gelijkwaardigheidcorrect zakelijk te dominant

  4 / 10/ 5

  GoedGoed