Wachter Restaurant De in Alblasserdam

Restaurant

Wachter Restaurant De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beschrijving

De Wachter is een sfeervol restaurant, gelegen op de Dam in het centrum van Alblasserdam. Het restaurant heeft een stijlvol interieur met een warme uitstraling, een open keuken en een gezellig, heerlijk rustig terras aan de achterzijde van het pand. In deze toegankelijke en sfeervolle ambiance worden klassiek-moderne gerechten geserveerd van uitsluitend verse producten die het seizoen en het liefst ook de omgeving ons bieden.

Vanwaar De Wachter
Een wachter moet in onze ogen van goede huizen komen. Hij moet vrijmoedigheid bezitten, geduldig zijn, alert en scherpzinnig. Gedisciplineerd, bereidwillig en trouw.

Hij moet waakzaam zijn voor de veiligheid van zichzelf en voor de mensen om hem heen, in de omgeving waar hij geplaatst is. Gezien ons waterrijke gebied en de ligging met zijn lage waard, boezems en rivieren zijn deze eigenschappen al van grote waarde gebleken.

Ook in ons restaurant, waar wij u graag willen dienen en u een bijzondere ervaring mee willen geven d.m.v. kwaliteit in product en gastvrijheid, zijn deze eigenschappen van groot belang.

Overige informatie

Sfeerkenmerken

  • Klassiek,
  • Zakelijk

Aangesloten bij / Certificering

  • Overig Aangesloten bij Euro Toques

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst