Walkers Musical Supplies in Brunssum

Muziekwinkel

  Kerkstraat 324, 6441BM, Brunssum

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Walkers Musical Supplies

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ondeskundige werknemers bijv: Als je een setje snaren moet kopen snappen ze niks van snaardiktes en moet je het 20x aanwijzen. Als je iets uit wilt proberen moet je je eigen gitaar en versterker meenemen. Er wordt zeer denigrerend gedaan alsof je niets weet en hij alles weet. Een zeer geringe selectie aan gitaren. Aangeven dat de "goedkope" gitaren rotzooi zijn en je dure €800,- dure opties aansmeren zeker bij beginners. Als ik iets nodig heb bestel ik het online of ik ga naar Arons in heerlen waar het personeel wel aardig en deskundig is.

  5 / 10/ 5

  Al klant zolang als deze zaak bestaat. Uiterst deskundige eigenaar en reparateur. Alleen maar lof.

  1 / 10/ 5

  Slechte zaak! Er wordt geprobeerd je een hoop onzin wijs te maken; zodra je aangeeft dit niet te geloven, wordt je afgesnauwd. Eigenaar heeft eigenwijsheid uitgevonden! Zodra men in de gaten krijgt dat je niks gaat kopen, kijken ze je de winkel uit!

  4 / 10/ 5

  Zeer vakkundige zaak met veel mooie instrumenten. Goede reparatie afdeling en luidspreker service (ook nieuwe). Van gitaar/ bass tot komplete P.A en veel gitaar/ bass versterkers in voorraad ook acc gitaren en alle toebehoren o.a eff pedalen. Snaren /kabels / en niet te vergeten lekkere koffie. Ik geef 4 sterren dhr de la Bije