Walters Klussenbus in Hoogkarspel

Klusbedrijf

  Binckhorst 9, 1616GA, Hoogkarspel

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Walters Klussenbus

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor klusbedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  3 / 10/ 5

  Gewoon een doorsnee bedrijf. Portfolio had hij niet dat kon hij niet aantonen. Wat bleek dus hij stond net ingeschreven bij de KvK en ik had het 'geluk' dat ik de eerste klant was. Een stoepje tegelen. Nou ik moet zeggen de kwaliteit was niet denderend, maar voor een eerste keer toch zeker niet slecht! Daarom 3 sterren en een tegel door de voorruit van de bus.

  5 / 10/ 5

  Door mijn depressie was ik niet meer in staat om mijn gevoelens te onderdrukken voor patat bakken. helaas was de frituurpan op mijn jubileum kano?s verhuren kapot gegaan... wat een pech geen friet voor de leden van kanoverhuur de kano. Wie stond er binnen 5 minuten voor me klaar, jaja Walters Klussenbus. Wat bleek ik was vergeten de stekker in het stopcontact te doen. er waren geen kosten in rekening gebracht voor de service wat een topbedrijf.

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf met een rijke historie, als alleen al die bus je erf op komt rijden gaat dat met de volle allure. Buurtbewoners keken met open ogen toen ze die bolide mijn erf op zagen sturen. Mijn ego werd gestreeld. De badkamer moest verbouwd worden omdat mijn Filipijnse vriendin van 21 2 dagen later bij mij haar intrek zou nemen. Ondanks de schat aan ervaring van dit bedrijf leek dit eerst niet te lukken. Maar Walters Klussenbus is Walters Klussenbus niet als Walters Klussenbus niet met een oplossing kwam. Dus de volgende dag had hij vrouw en kinderen mee om de klus op tijd te klaren. Zo is het toch nog goed gekomen. De badkamer is erg goed gelukt, met de dubbele wastafels. Mijn vriendin vond ze ook mooi, helaas moest zij weer terug naar haar familie in de Filipijnen omdat haar verblijfsvergunning werd afgekeurd. Aan de badkamer heb ik nu niet meer zoveel, zie marktplaats.nl/ikhebeenbadkamertekoop.