Wansing & van Dijk Salarissen in Culemborg

Administratiekantoor

Wansing & van Dijk Salarissen

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor administratiekantoor in de buurt

Beschrijving

Welkom bij Wansing & Van Dijk Salarissen.

We werken zeer nauwkeurig en snel, komen onze afspraken na, vinden goede contacten met onze klanten belangrijk en doen ons best om iets extra's voor hen te betekenen. We hebben plezier in ons werk en zien nieuwe ontwikkelingen op salarisgebied niet als een noodzakelijk kwaad, maar als een uitdaging.

Wat hebt ú aan ons bedrijf?

Kort samengevat leveren wij twee diensten:
- een correcte salarisadministratie;
- advies en ondersteuning bij onderwerpen die hiermee nauw samenhangen

U kunt ook één van beide diensten bij ons afnemen. Is uw loonadministratie goed geregeld en wilt u alleen incidenteel advies, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het voor u voordelen heeft om uw complete salarisadministratie bij ons onder te brengen.

Wij zijn deskundig, nauwkeurig, snel en klantgericht. En dat alles tegen een concurrerend tarief. Wij denken daarom dat het voor elke MKB-onderneming in Midden Nederland aantrekkelijk is om voor de salarisverwerking met ons in zee te gaan.

Uitzendkrachten of payrolling? Eigen personeel is zo gek nog niet.

Veel ondernemers zien er tegenop om personeel in dienst te nemen. Niet alleen vanwege de kosten, maar ook omdat ze denken dat het erg lastig is om weer afscheid te nemen van een personeelslid, als dat nodig mocht zijn.
Deze ondernemers kiezen daarom voor uitzendkrachten of voor het alternatief van payrolling. Net als bij een uitzendbureau verzorgt een payrollbureau de administratieve rompslomp en berekent vanzelfsprekend de kosten daarvan door aan de ondernemer. Het verschil met een uitzendbureau is dat bij payrolling de ondernemer zelf het personeel werft, selecteert, traint en begeleidt. Daarnaast liggen ook de volgende normale werkgeverstaken op zijn bordje: maken van de werkplanning, voeren van functioneringsgesprekken, regelen van vervangend personeel bij ziekte, opstellen van een Risicoinventarisatie- en Evaluatieplan.

Bent u zon ondernemer? Dan willen wij u graag vrijblijvend laten zien dat het heel goed mogelijk om personeel in dienst te nemen zónder grote risicos en met lagere loonkosten.

Overige informatie

Diensten voor bedrijven

  • Administratieve ondersteuning,
  • Begeleiding bij opzetten administratie,
  • Boekhouding,
  • Financiële administratie,
  • Personeelsadministratie,
  • Salarisadministratie / loonadministratie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Bereikbaarheid routebeschrijving op de website

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst