Wapenfeit in Eindhoven

Reclame

Wapenfeit

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor reclame in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Wapenfeit
Sinds 2003 werkt Wapenfeit vol idealisme en strijdvaardigheid vanuit het centrum van Eindhoven aan nieuwe wapenfeiten: werk waar klant én bureau trots op mogen zijn. Voor opdrachtgevers die geloven in de kracht van creativiteit in woord en beeld, creëert Wapenfeit doeltreffende reclame- en communicatieconcepten. Dat kan variëren van de naamgeving voor een nieuwe onderneming tot het uitrollen van een volledige promotiecampagne. Door een rode draad te spannen tussen boodschap, media en middelen, krijgen communicatie-uitingen betekenis. Daarmee bewandelen we niet altijd de eenvoudigste weg. Maar afwijken van de gebaande paden loont, zo blijkt telkens weer.

Conceptueel verantwoord
Wapenfeit wil met doordachte concepten en creatief hoogwaardig werk met zijn opdrachtgevers optrekken richting succesvolle communicatie. Wat succesvol is, is elke keer de vraag. De keuze tussen doelgroepen informeren, betrokken krijgen of aanzetten tot actie vraagt om een andere benadering van boodschap, media en middelen. In onze ogen is een onderscheidend concept daarbij zowel kapstok als blikopener.

Met de makers aan tafel
Wij geloven in persoonlijke betrokkenheid en een-op-eencontact. Daarom zitten onze opdrachtgevers met ons als makers aan tafel. Zo voorkomen we ruis die kan ontstaan wanneer een accountmanager van een reclamebureau even "een order komt noteren". Door aan tafel de juiste, kritische vragen te stellen, leggen u en wij vaak al de basis voor het concept. Een concept dat wij vervolmaken, maar dat net zo goed van u is.

Concept / advies
Eén goed idee kan u meer opleveren dan een jaar lang hard werken. Maar ja, kom er maar eens op. Wapenfeit levert graag een bijdrage aan het ontstaan en uitrollen van ideeën, ofwel concepten, die opdrachtgevers succesvol maken. Daar kan in bepaalde gevallen een uitgebreid doelgroeponderzoek, doordachte communicatiestrategie of verrassend media-advies aan ten grondslag liggen. En in andere gevallen gewoon gezond verstand. Welke route het ook wordt, we beginnen altijd met een goed gesprek met u.

Overige informatie

Diensten

  • beeldbewerking,
  • drukwerkbegeleiding,
  • dtp,
  • fotografie,
  • grafische vormgeving,
  • online media,
  • tekstproducties

Service

  • echt lekkere koffie,
  • Gratis offerte,
  • prettige kennismaking waarvoor we de tijd nemen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst