WARP Systems BV in Nieuwkoop

Centrale verwarming - groothandel en fabrikanten

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 67 beoordelingen

67 Reviews

WARP Systems BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mooi en eenvoudig te installeren product. Installatie voor een groot deel zelf gedaan. Wijzigingen van levering/inplannen installatie was geen probleem. Telefonisch altijd bereikbaar voor advies. Dank!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze ervaring met WARP is alleen maar positief. Zowel het product als het bedrijf is een absolute aanrader. Duidelijke en vriendelijke communicatie, alle afspraken worden nagekomen - geen vraag is teveel, er wordt echt meegedacht, bij ons werd zelfs op locatie gekeken wat de beste oplossing is - het hele team (zowel verkoop als uitvoering) is deskundig en vriendelijk. Punt van attentie is de soms wat (te) technische documentatie maar zoals gezegd, geen vraag is teveel wanneer je om uitleg vraagt. Echt goede ervaring, gewoon fijne mensen, goed product en dus goed bedrijf. Ik kan WARP systems dus bij iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Omdat ik zelf technisch ben heb ik een paar keer vragen gesteld omtrent de installatie. Mijn voorstellen werden meteen uitgevoerd. Later zijn die weer teruggedraaid. Als specialisten kunnen jullie beter uitleggen waarom jullie voor bepaalde oplossing hebben gekozen en de klant overtuigen van jullie gelijk. Het gaat in dit geval om een pompschakelaar en het type verdeler.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettig contact. Prima uitleg en voorlichting. Pro actief meedenken!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel geplaatst volgens afspraak. Vriendelijke monteurs. Van te voren tijden van levering en plaatsing doorgeven had een 10 gemaakt.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed product en goede service, telefonisch en per mail goed bereikbaar. Duidelijk advies gekregen en snelle levering.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: De combinatie vloerverwarming in de woonkamer x radiatoren in de overige vertrekken werkt niet naar verwachting, helaas

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super systeem werkt heel goed heel klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De mannen waren exact optijd, eerst de vloer bekeken en waren blij dat het zo vlak was. Zijn gelijk begonnen. Waren snel klaar en alles uitgelegd. Mooie oplossing voor renovatie woningen en als je geen hak en breekwerk in huis wil. Ik zal iedereen aanbevelen om met Warp Systems in zee te gaan.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede prijs/kwaliteitsverhouding en afhandeling was ook goed. Ze stuurden netjes een creditnota voor het niet gebruikte materiaal.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: 100 % tevreden met alles heel goed zie rapport

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Werk nu aantal jaren met het Warp systeem. Zowel vloerverwarming, als wandverwarming toegepast in badkamers. En vloerverwarming in diverse woningen. Het komt steeds vaker voor om ook op de etages vloerverwarming te installeren waardoor de gehele woning lage temperatuur wordt verwarmd en daarmee geschikt is voor bijvoorbeeld verwarmen middels warmtepomp. Inmiddels heb ik meerdere woningen geheel gasloos gemaakt. Warp Systems is daarbij voor mij een onmisbaar onderdeel geworden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: nog niet in werking.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na bezoek showroom en een huisbezoek heb ik de beslissing genomen om een WARP systeem vloerverwarming te laten aanleggen in onze woning. WARP systeem gekozen voor de gering bouwhoogte van slechts 20 mm in mijn geval. Na opdracht een perfecte communicatie omtrent de levering en binnen een dag werd alles perfect geinstalleerd door een goed team. Hoewel de buiten temperatuur zo is dat de verwarming nog niet echt is gebruikt heb ik er het volste vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Echt een aanrader!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel plezierig contact met Joop

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Set speetile 12 gekocht. Levering netjes op tijd, met een belletje van te voren, niet de hele dag wachten dus. Verder makkelijk te leggen ondanks weinig leginformatir wijst alles voor zich. Echt een aanrader

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Makkelijk en snel gelegd

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Aardig en service gericht bedrijf met goede producten en prijzen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: fantastisch materiaal

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: wij zijn gewoon heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onlangs zelf SpeeTile vloerverwarming in de woonkamer aangebracht. Door de mensen van Warp hebben we een legplan laten maken. Installatie was na heldere en uitgebreide uitleg van de mensen van Warp een fluitje van een cent! Een geweldig systeem en een heerlijke warme vloer!

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima systeem, snel en efficiënt. Nog niet in bedrijf dus gebruik moet ik afwachten. Montage was nogal chaotisch, eerst met 3 en later met 5 man. Niet alle monteurs zijn even deskundig.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Knoop doorgehakt en systeem besteld. Telefonisch goed geholpen bij de bestelling. Legplan laten maken wat ik iedereen die dit 1 keer gaat doen zou aanraden. Aansluiting verdeler in de kruipruimte weggewerkt. Leggen is goed te doen al raad ik aan met drie kleuren stiften de verschillende groepen op ingewikkelde stukken in te tekenen! Gaan nu genieten van warme voeten. Na volgende vorstperiode zal ik me melden of we nog tevreden zijn!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima systeem, flexibel en relatief makkelijk aan te brengen. Ook fijne communicatie.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Met een legplan zeer eenvoudig aan te leggen. Toen ik m desondanks niet aan de praat kreeg, één telefoontje.. opgelost. Erg tevreden met het resultaat.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: In de bijkeuken is ook vloerverwarming aangelegd. En daar hangt ook de verdeler. Echter bij het aanleggen in de bijkeuken is niet gevraagd wat voor apparatuur daar staat. Ik heb daar uiteraard niet over na gedacht, doch daar staat de wasmachine en droger op elkaar (geen probleem) maar ook de vrieskast en daar zit nu ook vloerverwarming onder. Volgens de installateur die de verdeler aan de CV ketel aansluit is dat niet zo'n slimme zet geweest. Bij het kruipluik bij de voordeur zijn latjes neer gelegd waar de inloopmat weer komt te leggen. Doch als de voordeur wagenwijd openstaat komt de deur een stukje boven de vloer te hangen. Tijdens het egaline storten stond de voordeur wagenwijd open en is daar niet op gelet. Ik hoop dat na het leggen van de PVC vloer daar geen probleem van komt.

  0 / 10/ 5

  Ervaring: Perfect

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vakkundig vakmensen. Heel erg beleefde mensen en gaven duidelijke uitleg over WARP vloerverwarming. Zeer correcte mensen. Super blij mee. WARP systeem is zeker een aanrader voor mensen die denken om vloerverwarming te nemen. Niks geen sleuven maken en dus geen stof.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Heb het systeem zelf geinstalleerd en de speetop door warp systems laten aanbrengen. Erg blij met de goede service en uitleg over het systeem. Vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Nog even wachten tot het systeem aan mag en dan hebben we geen last meer van koude voeten!! haha

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Gewoon top. altijd snelle en deskundige reactie

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Alles volgens afspraak. Goede communicatie, vlotte afwerking. En nu 4 wk wachten om de vloerverwarming te activeren.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn bedrijf om mee te werken!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik wil aanbevelen de uitleg op papier flink uit te breiden en advies op papier aan te scherpen. Ben nu achter dingen gekomen vrij toevallig. Dat kan mijn inziens voorkomen worden. En volgens mij is het filmpje op youtube aan een upgrade toe

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben super geholpen. Mijn vragen werden snel behandelt en een nalevering omdat ik te weinig had besteld werd supersnel geregeld. Na de tijd had ik nog wat over en kon dit retour sturen. Geld werd direct terug gestort. Over het totaalplaatje super tevreden. Ga zo door.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima spullen, maar waar ze zich op onderscheiden is het contact: denken mee over een legplan, zijn niet te beroerd om dit aan te passen als ik iets ben vergeten. Ik had na het leggen van de vloerverwarming nog wat aluminium profielen over: een volle doos kon zonder problemen retour naar WARP waarna ook de financien bijzonder snel waren afgehandeld.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel, vakkundig en de medewerker denkt mee.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb dit vloerverwarming systeem gekocht omdat ik een lage opbouwhoogte wilde hebben. Systeem zelf aangelegd, erg eenvoudig voor een beetje technisch iemand. Had zelf een verkeerde berekening gemaakt met betrekking tot de vierkante meters. Telefonisch perfect geholpen. Erg snelle nalevering en toen er weer iets retour moest werd dit snel opgelost. Echt super service. Zou hier zeker weer wat bestellen en bij anderen aanraden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Erg prettig contact gehad met de eigenaar en het is mooi systeem waarbij je op een vlotte en degelijke manier een vloerverwarming kan laten aanbrengen. Het is zeer snel warm in huis. Superblij mee!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles verliep soepeltjes, van advies en bestelling tot plaatsing. Twee installateurs diedprijs werk geleverd hebben, dank jullie wel Jordy en Hans. Gisteren de verwarming voor het eerst aangehad, wat een genot! Werkt perfect! De enige kanttekening voor potentiële kopers: ER ZIJN BESLIST GOEDKOPERE SYSTEMEN! Echter, dit werk perfect en is zonder sloop en breekwerk te plaatsen. Nog één opmerking voor WARP: informeer de klanten omtrent de leverdatum van het materiaal. Wij waren nu gelukkig thuis maar wel verrast met twee grote pallets

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn heel tevreden met het systeem. Het is heerlijk om elke ochtend met blote voetjes op de warme vloer te staan.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: aankoop en communicatie daarna prima.. montage en afwerken super blij mee gebruiksgemak laat ik even afhangen van het stookseizoen... maar alle vertrouwen in