Wasmachines Van Rooij in Breda

Wasmachine reparatie

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 291 beoordelingen

291 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Wasmachines Van Rooij

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor wasmachine reparatie in de buurt

Extra gegevens

Altijd zeker van je zaak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 291 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Wij waren tevreden.Erg tevreden met de manier waarop de nieuwe wasmachine werd geplaatst en de oude werd verwijderd. Aan de wijze van instructie over de nieuwe machine werd gegeven was duidelijk dat de instructeur erg veel haast had om aan zijn volgende klus te beginnen.

  5 / 10/ 5

  supertevreden m'n oven doet het weerVorige week melding gedaan van m'n kapotte oven, volgende ochtend stond de monteur al op de stoep met een juiste diagnose, onderdelen besteld en een week later is het gefixt.

  4 / 10/ 5

  Snelle serviceMonteur kon meteen dezelfde dag komen kijken. Het vervangende onderdeel werd besteld en snel erna geplaatst. Prima service. Ik had het wel fijn gevonden als de monteur die kwam kijken een prijsindicatie had kunnen geven. Het bleek achteraf een vrij duur onderdeel te zijn.

  4.5 / 10/ 5

  staat hieronder. goed en snel geleverd en geplaatst door een uiterst vriendelijk en ter zake kundige monteur

  4.5 / 10/ 5

  primalevering was niet 100% compleet door een missend onderdeel van de besteklade maar wel snel gereageert op storing van de oude vaatwasser en een snelle oplossing geboden.

  5 / 10/ 5

  Geweldige, kundige en prettige medewerkers en service!We hebben in het afgelopen jaar verschillende aankopen bij jullie gedaan en zijn elke keer vakkundig geholpen. Zowel in de winkel als bij de installatie thuis!

  5 / 10/ 5

  betrouwbaar ontzorgd😄advies, kwaliteit,betrouwbaarheid,service,snelheid en de prijs kwaliteitverhouding is gezien t voorgaande ook in orde!

  4.5 / 10/ 5

  Geweldige snelle service. Zeer vriendelijke monteurGeweldige snelle service, zeer vriendelijke monteur.

  5 / 10/ 5

  Flexibel,vriendelijk,betaalbaar en hebben ons nog nooit teleurgesteld.Hele goede ervaringen. Doen alles om het voor beiden partijen goed te laten verlopen.

  5 / 10/ 5

  Snelle service en goed advies.Ontzettend goed geholpen. Aanrader voor iedereen.

  5 / 10/ 5

  Wasmachine keurig aangesloten en geplaatst op afgesproken tijd door kundige monteurGoede service

  4 / 10/ 5

  PerfectSuper snelle zeer nette service, geen wacht tijden.

  5 / 10/ 5

  Professionele hulp en snelle serviceDezelfde dag een monteur aan huis. Nieuwe motor besteld en heldere afspraak voor montage. Vriendelijke, nette monteur.

  4 / 10/ 5

  Al jaren klant tot volle tevredenheid.Monteur komt dezelfde dag na telefoontje over een defect.
  Zeer klantvriendelijk en probleemoplossend.
  Geeft goede adviezen.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende service en zeer bekwaam en vriendelijk personeel!Altijd zeer goed advies en snelle service. Om 12.30 uur in de winkel voor advies over defecte wasmachine. Binnen 1 uur een monteur aan huis en 1 1/2 uur later een nieuwe wasmachine geplaatst.
  Topservice!

  4 / 10/ 5

  Goede service!Na het bellen al een uur later gekomen en gerepareerd de kortsluiting van de wasmachine! Geweldig en dank je wel!!!
  Goede service en vlot geregeld!

  3.5 / 10/ 5

  Vlot opgevolgd, netjes afgehandeldVlot opgevolgd, netjes afgehandeld

  5 / 10/ 5

  Snel, netjes en uitstekend geplaatstDe vaatwasser is snel, netjes en helemaal perfect geplaatst. Plint een beetje bijgezaagd en de deur helemaal recht teruggezet! Ik ben heel tevreden!

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk, kundig en efficiënt !Goede uitleg en informatie in de winkel. Plaatsen zeer kundig en efficiënt ! Heel erg tevreden !

  4.5 / 10/ 5

  Jullie bedrijf heeft prima werk geleverd!Communicatie verliep uitstekend en ook jullie monteur heeft de nieuwe Bosch koelkast keurig geïnstalleerd en de nodige gebruiksinstructies gegeven. Hij vond, nadat er was afgerekend, dat er nog een extra steuntje kon worden gemonteerd, welke hij toevallig bij zich had. Dit noem ik nou professionaliteit en klantvriendelijkheid!

  4 / 10/ 5

  Zeer goede en snelle service Perfect geholpen in de winkel, ik wist wat ik wilde en de eigenaar liep meteen even mee naar mijn huis vlakbij om mijn keuken te bekijken omdat ik niet zeker wist of de vrijstaande koelkast wel zou passen. Binnen enkele dagen konden de koelkast en inbouwvaatwasser al worden geleverd en geïnstalleerd. Ze gingen zeer voorzichtig te werk in mijn smalle gang en kleine keuken. Omdat de vloer nogal oneffen was moest er een oplossing worden bedacht voor de vaatwasser. Prima opgelost met wat vloertegels die ik nog had liggen. Erg vriendelijke, kundige installateur.

  5 / 10/ 5

  Goede service, vriendelijk personeel 👍Goede ervaring op gedaan

  4.5 / 10/ 5

  Goede vriendelijke informatie en snelle service in de winkel en thuisIk werd snel geholpen in de winkel, de informatie was helder en efficiënt, de koelkast werd uiterst snel geleverd. Ook de monteur gaf goede en snelle service en de communicatie was vriendelijk.

  4 / 10/ 5

  Na goede informatie een wasmachine uitgekozen welke al snel geleverd werd met duidelijke uitlegWe zijn zeer tevreden over alles wat betreft de aankoop van onze nieuwe wasmachine

  4 / 10/ 5

  Goed advies en snel schakelenDe kookplaat was niet meer te repareren. Er moest een vervanger komen en de witgoedspecialist van Rooij gaf hierbij goed advies. Schakelde een externe electricien in en binnen een aantal dagen was de nieuwe plaat werkend opgeleverd .

  4 / 10/ 5

  Zoals gezegd: Goede service en vriendelijk personeelWij hadden een nieuwe inbouw koel-vries combinatie nodig. Niet dat het systeem niet meer werkte na vijftien jaar maar het hangwerk ging stuk. Bij Bruynzeel zou het zeker drie weken duren voordat er geleverd kon worden. Omdat wij zo'n anderhalf jaar geleden een Bosch was/droogcombinatie hadden gekocht bij Witgoed Specialist waarover wij zeer tevreden waren incl. de service daar naar toe gebeld. Dhr. Verschoor Sr. stond binnen anderhalf uur bij ons binnen om de maten op te nemen en besloten werd een Bosch koelkast aan te schaffen voor € 849.- excl. arbeid die binnen enkele dagen geleverd kon worden. Volgens de rekening betrof het de KIV 38 V 50. Monteur Henk was zeer ter zake deskundig en niets dan lof. Hij had 2 uur arbeid nodig. De oude koelkast demonteren/de deurtjes van de nieuwe omdraaien/de koelkast in de kast zetten en de deurtjes van de Bruynzeel keuken opnieuw monteren en stellen hetgeen nogal wat tijd kostte maar zeer deskundig gebeurde. Totaal bedrag van de rekening: € 959,-
  Op een later moment heb ik op CoolBlue.nl gekeken wat dezelfde koel-vriescombi daar zou kosten: € € 587,- plus extra kosten voor het omdraaien van de deurtjes plus doorgerekend ook € 110,- voor arbeid etc. samen € 150,- geschat: Totaal € 750,- hetgeen toch een verschil is van pakweg € 200,- Nu heb ik gekozen voor service en vakmanschap maar een verschil van € 200,- is toch wel behoorlijk groot. Voor de rest niets dan positiefs.

  5 / 10/ 5

  Snel en kundigNa het maken van de afspraak kon er de volgende dag al een monteur langs komen. Deze heeft het probleem snel verholpen en het kapotte onderdeel vervangen.

  4 / 10/ 5

  GoedSnel

  5 / 10/ 5

  UitstekendMet kennis van zaken geholpen.

  5 / 10/ 5

  Erg prettige en persoonlijke winkel.De ken met je mee. Stellen goede vragen en zijn niet aan het pushen. Vlak voor sluitingstijd gekocht. Volgende ochtend aangesloten thuis staan!

  5 / 10/ 5

  een hele goede verkoper een super bezorgertot in de perfectie is alles geregeld zowel de koop als de bezorging top hoor en de volgende aankoop in het elektra ga wij weer naar

  WITGOED VAN ROOY

  5 / 10/ 5

  Goede service.Goed.

  4 / 10/ 5

  Wij zijn heel tevreden!Fijne bediening en service!

  4.5 / 10/ 5

  Perfecte service!!Perfecte service!

  5 / 10/ 5

  SuperserviceFraai product en zeer vriendelijke hulp bij de levering en installatie.

  5 / 10/ 5

  SuperLangs gegaan voor een vriezer. 2 uur later al geïnstalleerd en al in de keuken! Dit is service!

  5 / 10/ 5

  Super service! Gebeld dat we eigenlijk dezelfde middag nog een simpele vaatwasser nodig hadden voor op kantoor. Binnen twee uur is er een mooie, fijn hanteerbare en niet dure vaatwasser bezorgd. En dit alles zonder extra kosten!

  4.5 / 10/ 5

  Prima, snelle service!Snelle service; scherpe tarieven; goede bereikbaarheid

  5 / 10/ 5

  Prima gasten!Vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aanschaf van m.n nieuwe koelkast.
  Ook over de aflevering en plaatsing heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  goede service, vriendelijke mensenhelemaal top!

  4 / 10/ 5

  GoedSnelle levering

  4.5 / 10/ 5

  Snelle service, kundig personeel‘S ochtends gebeld voor nieuwe wasmachine, ‘s middags al geplaatst.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldCorrect snel en deskundig

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn de ochtend gebeld om mijn kapotte koelkast te vervangen voor een nieuwe. In de middag om 14.00uur werd de nieuwe Bosch koelkast al geleverd en geplaatst. Perfecte service noem ik dat. Mijn dank.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper snel en professioneel personeel helemaal top

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen's morgens gekocht en 's middags zeer professioneel geïnstalleerd.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen