Wasserij Jekerkwartier in Maastricht

Wasserijen

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen

28 Reviews

Wasserij Jekerkwartier

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Gewoon goed..

  5 / 10/ 5

  Helemaal tevreden.

  4 / 10/ 5

  Wasserij Jekerkwartier verzorgt nu ongeveer 6 jaar de was voor de meeste bewoners van onze instelling in noord-Limburg , waarover wij erg tevreden zijn. De levertijd is prima, prijs is netjes en de andere zaken omtrent de service zijn uitermate correct. Wij raden deze wasserij dan ook zeker aan.

  4 / 10/ 5

  De was de volgende dag klaar, wat ontzettend snel en fijn is.

  5 / 10/ 5

  Mijn moeder woont bij Cicero en haar was wordt verzorgd door wasserij jekerkwartier. Ik kende ze in het begin niet omdat mijn moeder niet in maastricht woont. Maar gezien hun service en prijs had ik ze al veel eerder de was willen laten doen, maar ja: beter laat dan nooit.

  5 / 10/ 5

  Goede service voor een goede prijs. Ik heb geen klachten of negatieve opmerkingen.

  5 / 10/ 5

  Al jaren lang prima wasservice. Altijd punctueel, correct en vriendelijk

  5 / 10/ 5

  Ik als klant van de wasserij heb geen klachten in de vele jaren. Prima dienstverlening!

  5 / 10/ 5

  Prima dienstverlening. Alleen maar positief te spreken over ze.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne behandeling van het wasgoed. Er wordt keurig gestreken, mooi gevouwen en wekelijks opgehaald en de dag erna terug teruggebracht: betere service dan dat deze wasserij levert, kan haast niet.

  5 / 10/ 5

  Prijs is aan de goede kant, gezien het gratis halen en brengen en de volgende dag klaar, toppie!

  5 / 10/ 5

  Ook al is wasserij jekerkwartier een industri?le wasserij, ze levert al jaren persoonlijke service voor vele clienten van mij die in verschillende verzorginstehuizen in heel zuid limburg wonen. Ik raad ze erg aan, gezien hun altijd snelle en correcte service.

  5 / 10/ 5

  Professionele wasserij met een uiterste nette en goede service voor de was voor mijn moedee. Ook al woon ik in het midden van het land en regel ik de zaken van mijn moeder die in zuid Limburg woont, heb ik geen omkijken naar de was. De wasserij biedt volledige service, wat erg prettig is.

  5 / 10/ 5

  Mijn ouders wonen in zorgcentrum Campagne, Maastricht. De wasserij verzorgt hun was op een hele fijne en nette manier, en dat al jaren.

  5 / 10/ 5

  Altijd goed, goede service en juiste verzorging van de was. Handig dat alles in een waskorf gaat. Ik ben erg blij met de wasserij.

  5 / 10/ 5

  Al jaren een prettige samenwerking met Wasserij Jekerkwartier. Hun verzorgring van particuliere wasgoed is iedere keer hetzelfde: prima. Dit is hartstikke fijn.

  5 / 10/ 5

  Mijn ouders wonen in een zorginstelling in Kerkrade en de wasserij verzorgt hun was. Gratis halen en brengen en de volgende dag terugbezorgd. Heel erg fijn en zeer redelijke prijs.

  4 / 10/ 5

  Nette professionele wasserij

  5 / 10/ 5

  Net goed geleid bedrijf

  5 / 10/ 5

  Ik ben bewindvoerder met tientallen klanten die in verzorgingsinstellingen wonen. Ik heb 1 adres waar ik jun wasgoed laat doen: Wasserij Jekerkwartier.

  5 / 10/ 5

  Professioneel, klantvriendelijk en uiterst correcte bedrijf

  4 / 10/ 5

  DE wasserij van Limburg. ...super!

  5 / 10/ 5

  Goed bedrijf: prima service, nette behandeling van het wasgoed, gratis haal-en brengservice, duidelijke en nette website!

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke mensen bij de wasserij. Prijs-kwaliteit verhouding prima en wasgoed van mijn bedrijf altijd netjes verzorgd en gratis bezorgt.

  5 / 10/ 5

  Wasserij Jekerkwartier is een professioneel, klantvriendelijk en uiterst net bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Wassalon Jekerkwartier is een toegevoegde waarde voor ons restaurant. Zij verzorgen dagelijks onze was, tafellinnen en theedoeken waardoor wij daar geen omkijken naar hebben. Prima service en een knappe eigenaresse...

  5 / 10/ 5

  Ik woon sinds een jaar in Maastricht. Ik heb geen wasmachine en droger, maar die zijn ook niet nodig. Nadat ik een jaar geleden bij Wassalon Jekerkwartier voor het eerst mijn was heb laten wassen, was ik verrast: schoon, fris ruikend, mooi gestreken en de prijs aan de normale kant! Intussen heb ik mijn gordijnen en dekbed laten wassen, voor Wassalon Jekerkwartier geen probleem! Super.

  4 / 10/ 5

  Bij Wassalon Jekerkwartier, St. Pieterstraat 17, word je erg klantvriendelijk geholpen. Je was is op tijd klaar en natuurlijk erg goed verzorgd. Bij Wassalon Jekerkwartier zijn de mensen erg klantvriendelijk en netjes. Ik kom zeker nog eens terug!