Waterbeddenmarkt.nl in Utrecht

Bedden en matrassen

  Nieuw-Amsterdamlaan 19, 3526AE, Utrecht

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Waterbeddenmarkt.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor bedden en matrassen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Deskundig en vriendelijk geholpen bij de keuze voor een nieuw waterbed. Ook de levering en plaatsing gebeurde volgens afspraak en met grote vakkundigheid. Wij zijn zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Al lang gezocht naar een waterbed; maar geen bedrijf kon ons helpen. Iedereen was gefixeerd op allerlei rare dingen en onzinverhalen aansmeren. Gezien wij al 30 jaar slapen op een waterbed zijn wij echte experts op het gebied geworden. Bij waterbeddenmarkt werden wij tenminste behandeld als volwassenen.

  1 / 10/ 5

  Als afgevaardigde van de Europese Committee for Standardisation (CEN) product-certficering voor Nederland ,dacht ik dat we het in ons land aardig voor elkaar hadden wat product-herkenning en certificering betrof totdat ik in goed vertrouwen een Cascade Multimax waterbed bij de waterbeddenmarkt.nl (Utrecht?den Haag) kocht. Wat me achteraf het meeste opviel dat de eigenaar van de waterbeddenmarkt.nl John Burgers,tevens eigenaar-aandeelhouder van "fabrikaat"Cascade-Multimax waterbedden bv te Zeist,naar eigen goedkeur kan bepalen wat Cascade is of niet en voor welke verkoopprijs. Niemand kan doordat er NIETS schriftelijk is vastgelegd of getest niet is aangesloten bij een branche organisatie ,hier iets tegen inbrengen of je veiligheid of de kwaliteit van het product in het geding is of niet ,John Burgers reageert toch niet ,en er kennelijk van uit gaat dat de klant het er op den duur toch wel bij laat zitten ! Op Emails en aangetekende brieven wil bedrijfseigenaar John Burgers op onze klachten niet inhoudelijk reageren komt met schijnoplossigen,loze argumenten of reageert met geveinsde opperste verbazing terwijl hier toch onze gezondheid in het geding is ! Eenmaal betaald aan dit bedrijf ,zijn je rechten verspeeld !

  4 / 10/ 5

  Recent een maximaal gestabiliseerd waterbed gekocht bij deze zaak in Utrecht. Op de dag van plaatsing communicatiefout tussen winkelier en monteur waardoor het bed pas later die dag werd geplaatst, dan was afgesproken. Dit werd achteraf goed gemaakt met duizend maal excuses en een gratis extra dure deelbare tijk. Ook de nazorg is goed. Ik kan dit bedrijf en de monteur van harte aanbevelen. Cees

  5 / 10/ 5

  Gewoon toppie, zoo hoort een beddenspecialist te zijn!!!!

  1 / 10/ 5

  Waterbed gekocht met alles erop en eraan, zou al onze klachten oplossen en heerlijk slapen. Vanaf dag 1 bleek dit niet zo te zijn en hebben wij aangegeven niet tevreden te zijn. Eigenaar was nooit te bereiken en alles liep via tussenpersonen. Eenmaal de waterzak om laten ruilen voor een ander (en zelf de installatiekosten moeten betalen), maar ook dit hielp niks. Na heel lang proberen eindelijk een keer de eigenaar kunnen spreken; hij zou kijken wat hij kon doen. Volgende dag gebeld en bleek hij op vakantie te zijn; ik kreeg iemand anders aan de lijn. Na lang wachten en talloze mails verder zonder antwoord weer geprobeerd te bellen toen meneer terug was van vakantie, maar hij heeft mijn nummer geblokkeerd. Geheim gebeld en wéér een tussenpersoon aan de lijn. We komen geen steek verder en worden niet geholpen. Winkel is amper open, mails worden niet beantwoord, telefonisch onbereikbaar en een arrogante, onbeschofte en onbehulpzame oplichter van een eigenaar. Ik zou hier van mijn leven nooit iets willen kopen, deze man is een crimineel.

  5 / 10/ 5

  Perfect geholpen door de heren van de waterbedden markt. Super informatie & met een prachtig bed thuisgekomen. Niets te klagen - chapeau voor de goede hulp!