Waterpompshop.nl in Amsterdam

Webshops - diensten

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 872 beoordelingen

872 Reviews

Waterpompshop.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 872 beoordelingen

Alle beoordelingen

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Ondanks dat er op de website voor 10 euro extra een spoedbestelling gedaan kan worden werd mijn bestelling niet de volgende ochtend geleverd maar de avond op de dag erna. Diverse telefoongesprekken met de aftersales afdeling heeft niets opgeleverd. de niet erg vriendelijke klantenservice mensen verschuilden zich achter post nl. Zij konden er niets aan doen etc. etc. Je moet dit niet verkopen op je website als je de afspraken niet kan nakomen. Ik heb de zending die veel te laat was geweigerd en voor 600 euro teruggestuurd naar waterpompshop. En nu maar hopen dat ik mijn geld snel terug krijg volgens afspraak. Echt een slechte reclame.
  reactie: Beste klant, natuurlijk is het vervelend als je voor een zending betaald die voor 10 uur geleverd moet worden en deze wordt niet geleverd voor het afgesproken tijdstip. Wat ik kan zien van uw bestelling is dat deze op tijd is afgegeven aan PostNL. In dit geval heeft de vervoerder zich niet aan de afspraak gehouden en u kunt ervan verzekerd zijn dat we dit ook meenemen voor de toekomst in onze gesprekken met onze verzendafdeling en de vervoerder. Het klopt dus dat we het op tijd hebben afgegeven aan PostNL maar dat zij in uw geval zich niet aan de afspraak, ook met ons, hebben kunnen houden. Nogmaals vervelend dat het bij u zo gebeurd is, en we gaan ons best doen om de service voor de toekomst te verbeteren. Uw recensie helpt hierbij.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle en adequate levering. Zoals beloofd op de website. Het gekochte product voldeed aan de verwachtingen.
  Negatief: Geen.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Goede service. Snelle levering. Ook op app wordt gereageerd.
  Negatief: Nederlandse beschrijving van de pomp. Aanbieden van afvoeraansluiting bij pakketten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Watervlugge service! Blij met onze nieuwe domplelpomp.

  5 / 10/ 5

  Positief: Lekker makkelijk, lekker snel en lekker duidelijk. Prijzen zeer correct, product zeer compleet.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed advies, snelle levering!

  5 / 10/ 5

  Positief: Het bedrijf doet wat het beloofd. Het levert binnen de gestelde periode een goed functionerend product dat aan alle omschrijvingen voldoet.
  Negatief: Geen

  3 / 10/ 5

  Negatief: Voor 22.00 uur bestellen volgende dag in huis ,ik heb het niet ervaren. Voor een leek te weinig informatie over het installeren van een Hydrofoorpomp , heb nu een nieuwe pomp, genoeg water alleen de pomp slaat niet af bij het dicht draaien van de kraan.

  4 / 10/ 5

  Positief: Snel en prettig in communicatie
  Negatief: Misschien leuk om instructievideo's van de handleiding op de website te plaatsen. De papieren handleiding was vrij lastig.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering.
  Negatief: Geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Makkelijk aan te sluiten en je hebt meteen de juiste informatie over de kwaliteit van het grondwater.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snel geleverd, uitgebreide uitleg webshop. veel producten. Goede instructie video's
  Negatief: Bij aankoop pomp zou het makkelijk zijn om naast de gardena standaard koppelingen ook de juiste snelkoppelingen te zien.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel, correct

  5 / 10/ 5

  Positief: Deze bestelling binnen één werkdag binnen en in gebruik. Bij de vorige bestelling een kleine aanmerking waar direct en correct actie op werd genomen. Daarom kom ik voor water/pomp/slang vragen zeker weer terug bij waterpomp shop.

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering zoals aangekondigd. Duidelijke handleiding, product werkt prima.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer correcte en hele snelle levering.

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke website, levering zoals aangegeven.
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: Goede adviezen, snelle levering, duidelijkwebsite
  Negatief: iets snellere reactie op vraag per mail

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Lekker snel. Netjes verpakt. Keurig zoals vooraf aangegeven. In alle opzichten een aanrader.
  Negatief: Eigenlijk geen.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snel degelijk goed product

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle en complete levering! In een handomdraai geïnstalleerd en werkend!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering Goede verpakking Duidelijke site
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij de Waterpompshop. Bij de DAB pomp die ik gekocht heb zat een heel karige gebruiksaanwijzing maar door de duidelijke info filmpjes op de website kon ik heel makkelijk de juiste instelling vinden.

  5 / 10/ 5

  Positief: overzichtelijke webshop snelle levering goed materiaal

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede beschrijving van onderdelen op internet. De bestelde materialen zijn qua kwaliteit goed en voldoen ruim aan de opgegeven specificatie.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering

  4 / 10/ 5

  Positief: Prima en snelle reactie op vraag die gesteld is. Snelle levering
  Negatief: Een link op de site zetten naar de instructiefilmpjes op YouTube.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel, volgende dag bezorgd, goede prijs
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: snelle service en scherpe prijzen
  Negatief: geen

  1 / 10/ 5

  Negatief: Heb extra voor het weekend besteld (vrijdag voor 22:00) beloofde levering op de volgende dag is niet gebeurt... Pas op maandag geleverd, wat voor vertragingen gezorgd heeft.... Heb meteen zaterdag per aangeboden kanaal WhatsApp reageert en krijg hier pas dinsdag een reactie op... als ik als bedrijf WhatsApp aanbied moet er ook een snelle reactie op komen... anders kan ik ook een e-mail sturen...
  reactie: Beste meneer Schmitz, dank voor uw review. Eerlijk is eerlijk, er is het een en ander mis gegaan bij uw bestelling. U heeft uw bestelling op vrijdag 31 mei gemaakt en dan mag u het verwachten u het zaterdag 1 juni. De vertraging is waarschijnlijk opgelopen door een storing in het sorteercentrum van de pakketbezorger, daardoor waren een aantal pakketten vertraagd geraakt. Daarnaast is in het weekend is onze klantenservice in het weekend niet bereikbaar. Vandaar dat dit antwoord ook op zich liet wachten. We zijn ermee bezig om de klantenservice ook verder uit te breiden zodat dit niet meer hoeft te gebeuren. Uw bijdrage door middel van deze review draagt daar zeker aan bij. Bedankt dus nogmaals. Groet, Team Waterpompshop.nl

  5 / 10/ 5

  Positief: Super duidelijke website. Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit producten.
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: - Groot assortiment tegen een scherpe prijs. - Snelle levering

  4 / 10/ 5

  Positief: Zelf verkeerde bestelling geplaatst; retour prima geregeld
  Negatief: Zoekfunctie voor pomp vloerverwarming laat in eerste instantie op specifiek merk maar een model zien. Andere modellen met andere aansluiting diameter komen alleen te voorschijn bij alternatieven

  5 / 10/ 5

  Positief: Correcte levering. Waarbij kennelijk dus ook in het weekend gewerkt wordt. Daarmee worden beloofde. Afspraken nagekomen. Goede website met aanvullende nuttige video's
  Negatief: Ga zo door

  4 / 10/ 5

  Positief: Snel en correct geleverd, scherpe prijzen
  Negatief: De zoekfunctie op de website is niet optimaal. Bijv. filteren op soort water of toepassing ging net anders dan ik verwachte, maar ik ben uiteindelijk wel op de goede

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke website. Snelle levering. Ruim assortiment.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: goede en snelle levering

  5 / 10/ 5

  Positief: Ben zeer tevreden over alle info die op Uw website te lezen zijn m.b.t. de aankoop van, in mijn geval, een waterpomp. Dank hieer voor.
  Negatief: Geen minpunt maar een aandachtspuntje. Bij de bevestiging stond een leverdatum aangegeven die niet waar gemaakt kon worden daar de bestelde pomp niet op voorraad was. Levering verder dik in orde en de pomp doet het prima.

  5 / 10/ 5

  Positief: snelle levering en je krijgt meer als dat je gekocht hebt !

  0.5 / 10/ 5

  Negatief: Mijn klacht wordt niet serieus genomen. “Gebruikersfout, koop maar een nieuwe slang.” Slang gekocht, pomp doet het nog niet. “Tja, blijven proberen.” Slechtste aftersales-ervaring ooit. Pomp nog geen jaar oud, met twee jaar garantie, maar daar hoor je niemand over.
  reactie: Beste meneer, dank voor uw beoordeling. We hebben u geprobeerd te helpen. De problemen die u beschreef bij mijn collega's kwamen overeen met lucht in de aanzuigleiding. Daarnaast hebben we u de procedure tot garantie aanvragen verteld per Whatsapp en aan de telefoon. Mocht het probleem in de pomp zitten krijgt u binnen die twee jaar een kosteloze reparatie of een nieuwe pomp. Ook de verzendkosten die u maakt worden dan vergoed. Ligt het probleem niet bij de pomp dan kan het zijn dat er controle- en/of reparatiekosten worden gerekend, maar u zal de pomp weer werkend retour ontvangen. Dit staat ook beschreven op onze site. Mocht u hier nog gebruik van willen maken, horen we het graag. Groet, Team Waterpompshop.nl

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke omschrijving website en snelle levering.
  Negatief: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke site, duidelijke prijzen, snelle levering. Kortom een prima ervaring
  Negatief: assortiment misschien iets uitbreiden

  3 / 10/ 5

  Positief: Goede pomp, snelle levering
  Negatief: Telefonische hulplijn zeer matig en onbehulpzaam.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle verzending. Duidelijke omschrijving van de pomp. Gemakkelijk aan te sluiten en werkt prima.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goed telefonisch advies gekregen en tot een maatwerk bestelling gekomen!

  5 / 10/ 5

  Positief: De webshop werkt snel en is heel eenvoudig en door de hulp functie te gebruiken kom je makkelijk bij de juiste pomp terecht. Levering als vermeld met 1 dag, ook dit is waar gemaakt. Zeer te vreden over de webshop en de pomp, klasse!

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service en goede opvolgingsmail ivm verzending
  Negatief: Pomp zat vrij los in de binnenste verpakkingsbox waardoor deze wel heen en weer kon bewegen in de doos met kans op beschadiging van de drukcontroller, be bescherming van de binnenste box met de buitenste was wel heel goed

  4 / 10/ 5

  Positief: Snel en netjes geleverd! Duidelijke specificaties

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke informatie via de site. Welke pomp, alternatieven, voor/nadelen etc. Snelle reactie en verzending (inderdaad de volgende ochtend afgeleverd!)
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Idd de volgende dag geleverd. Goeie pomp en na kijken van instructie filmpje ook heel makkelijk te installeren. Top apparaat.