Web Made Easy in Ermelo

Webdesign

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

37 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Web Made Easy

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 37 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenmaakt een prachtig product en let zeer goed op wat de klant wil uitstralen en dan de servies en klant vriendelijkheid. hier is echt de klant nog koning.
  ga zo door, ik zal je promoten ook zonder de 100 euro beloning voor ieder aangeleverde klant.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg blij met het resultaat en super tevreden over de mogelijkheden. Ziet er professioneel uit! Bedankt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWeb made easy heeft samen met mij gekeken wat ik wilde en daarvoor een schitterend ontwerp gemaakt. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking, het persoonlijk advies en de deskundigheid. Ik beveel Web made easy zeker aan.

  Reactie van het bedrijfDe website van natuurkindcoaching.nl was een erg leuk project om samen met logo en huisstijl voor jou te ontwikkelen Nora. Bedankt voor jouw aanbeveling!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle service. Ze nemen goed de tijd om te horen wat je wil. En ze geven ook goed advies.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVerstand van zaken, korte lijnen en Persoonlijk contact.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSnel handelen, eerlijk advies, en site is makkelijk in het gebruik

  Reactie van het bedrijfBeste Esther,

  Bedankt voor jouw geweldige waardering voor de service van https:/www.web-made-easy.nl

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer tevreden en heel erg leuk om met Web Made Easy samen te werken. Samenwerken is de sleutel in het geheel.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb goede ervaring met dit professionele bedrijf. Onze huidige website is weer helemaal opgefrist en van deze tijd. Van offerte tot eindresultaat is de communicatie snel doeltreffend en optimaal geweest. Ik was eigenlijk van plan om zelf in mijn avond uren aan een nieuwe website te gaan werken, maar voor de scherpe prijs die geboden is ben ik voor het gemak gegaan. Gert-Jan Folkers www.Fietsbeter.com

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Reactie van het bedrijfBedankt Reinder voor deze mooie beoordeling voor de nieuwe website van de http://www.dominicus-savio.nl uit Harderwijk. Ik begreep ook van een leerkracht dat het fijn is om zo'n makkelijk beheer systeem te hebben zodat je makkelijk zelf de foto's kunt wijzigen. We zullen jullie actief blijven volgen en ondersteunen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDeskundigen mensen
  Gaan pas live wanneer jij 100% tevreden bent.
  Erg blij met het resultaat.

  Reactie van het bedrijfBeste Daniel, wat een gaaf traject was het om samen met jou https://www.youleasesupport.nl vorm te geven en lanceren! Wij blijven graag met jou meedenken en kijken voor het behalen van optimaal online resultaat!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moet zien. Nu ben ik deze zelf aan het vullen en als ik ergens niet uitkom wordt ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen.
  Kan niet wachten tot ik hem af heb en de website live ga zetten, ben benieuwd naar de reacties.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKars van Web Made Easy is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die Kars typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt.

  Ik zou iedereen aanbevelen om via Kars een website te laten maken en te onderhouden!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSuper ervaring echt aan te raden, snel, netjes, denken mee.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMet mijn website ben ik overgegaan naar het systeem van web made easy. De bestaande layout pastte compleet in dit systeem dus daar hoefde ik niet opnieuw over na te denken. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en bij te stellen. Een telefoontje is genoeg om hulp te krijgen. Kortom: ik ben helemaal tevreden! Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVandaag de dag moet alles snel, snel, snel en in hapklare brokken.
  Wat een verademing als je bij Web made easy aanklopt. Veel persoonlijk contact met Kars gehad. Hij neemt de tijd voor je, denkt mee en geeft gedegen advies.
  Je hebt het gevoel dat je bij de ouderwetse vakhandel binnenstapt waar de klant koning is en geen nummer. Het uiteindelijke resultaat?
  een kwalitatief goede, professioneel ogende website die gemakkelijk te bewerken is, hoog in de ranking staat en on top of it... ook nog zeer betaalbaar.

  Reactie van het bedrijfWauw! Wat enorm gaaf om dit te lezen. Het zet hier alleen maar nog meer aan om de klant inderdaad als koning te behandelen met waar vakmanschap. Bedankt voor deze lovende woorden!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed bedrijf met kennis van zaken!prettig om mee samen te werken!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel, concreet, adequaat. Samen een mooie en krachtige website opgebouwd!

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze mooie feed back! Leuk om zo te mogen samenwerken aan excellence in het onderwijs.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze recensie! Leuk om samen tot een mooi resultaat te komen. Wij zullen ervoor zorgen dat de site mooi up-to-date blijft!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPersoonlijk aandacht met passend advies

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldwe zijn erg blij met het gebruiksgemak en het advies. We kijken uit naar de webshop mogelijkheden. Waarom dan geen 10? Omdat we nog wat maatwerk moeten hebben.

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze recensie! Wij hopen onze nieuwe webshop module begin 2017 te gaan uitrollen en kijken uit naar de mooie projecten die wij met jullie mogen doen!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKars en zn team hebben snel en efficient een website voor onze stichting opgestart. We kunnen er zelf goed mee werken en hebben veel pleizer van de eenvoudige CMS. Zo kunnen meerdere mensen hun eigen content plaatsen

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze mooie beoordeling en leuk om nog meer projecten met jullie te mogen doen. Hartelijk dank!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne samenwerking met Web Made Easy! korte lijntjes en direct contact. Voor mij een groot verschil met veel online aanbieders.

  Reactie van het bedrijfGaaf om te horen dat jullie duidelijk verschil zien met veel andere online aanbieders. Het is ons streven om echt als online marketing partner naast onze klanten te gaan staan om zo maximaal resultaat te behalen. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenalle diensten zijn snel en zoals afgesproken.. altijd een snelle reactie via mail of telefonisch.. wij zijn heel tevreden.. goed gedaan..

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze lovende beoordeling! Leuk om samen met jullie verder te bouwen aan jullie website.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeel erg tevreden over onze nieuwe website.
  Al mijn wensen voor de website zijn professioneel verwerkt en ook voor een super prijs!

  Reactie van het bedrijfHet is ons streven om altijd een optimale kwaliteit te leveren tegen een mooie prijs. We zijn samen trots op het resultaat!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWeb made easy is geweldig voor mensen die een goede website willen hebben maar niet met programma taal willen stoeien om deze te realiseren. Web made easy werkt gemakkelijk en de services is goed. Kortom een geweldige mogelijkheid om een professionele website te hebben zonder al teveel kennis en zorgen. Een echte aanrader.

  Reactie van het bedrijfBedankt dat jullie nogmaals onderstrepen hoe makkelijk het is om met Web made easy een goedkope website te laten maken en zelf te kunnen onderhouden met ons eenvoudige CMS systeem.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb het werken met Web Made Easy als bijzonder prettig ervaren. De kennis, snelheid en ervaring waren erg behulpzaam in het snel opzetten van de website. De communicatie was snel en eenvoudig. Ik vond het een prettige samenwerking.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring met web made easy is heel positief. Als ik een probleem heb, kan ik altijd advies vragen en wordt er meegekeken hoe dingen op te lossen. Er wordt meegedacht en altijd op een positieve manier Ook is de opzet van de site niet al te moeilijk en is de prijs van het abonnement heel goed!

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze enthousiaste beoordeling!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Reactie van het bedrijfHeel gaaf om te horen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor jouw recensie.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet is echt ongelofelijk mooi voor die prijs.
  top bedrijf met zeer goede service en advies!!

  Vriendelijke groet;
  een zeer tevreden klant,
  garratbeheer.nl

  Reactie van het bedrijfGaaf dat je zo enthousiast bent dat je gelijk je collega ook door gestuurd hebt, super gaaf. Bedankt namens het team!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKorte lijnen, snel contact en heldere uitleg en een mooi eindresultaat.

  Reactie van het bedrijfHeerlijk hoe je zo kort en bondig onze service ervaren hebt! Wij kijken uit naar het opleveren van jouw volgende website!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben reuze tevreden over web made easy. Vriendelijke mensen en goede begeleiding.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze ervaring met Web Made Easy is zeer prettig. De communicatie is snel en persoonlijk. Er wordt goed meegedacht en men krijgt hulp bij alle vragen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld