Websitetoday.nl in Driebergen-Rijsenburg

Webdesign

Websitetoday.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Goedkoop een website laten maken? Mijn bedrijf maakt websites met o.a. WordPress voor mensen die het nét niet zelf kunnen, maar ook geen duizend(en) euro's kwijt willen zijn. Mijn bedrijf werkt met name op parttime basis. Voor meer informatie bezoek mijn website www.websitetoday.nl of neem contact op via info@websitetoday.nl

WEBSITE LATEN MAKEN?
U wilt een website, maar u heeft geen idee hoe u dat moet aanpakken? Websitetoday.nl maakt voor uw bedrijf, uw blog, uw webwinkel of uw hobby een moderne WordPress website!

Daarnaast zorg ik voor kwaliteit en duurzaamheid. Uw website zal zichtbaar zijn op zoekmachines zoals Google en wordt uitstekend weergegeven op een PC, mobiel of tablet.

- Uw wilt een nieuwe website -
Voor uw website regel ik alles, van A tot Z. Van uw domeinnaam reserveren tot het opleveren van de website. Daarnaast biedt ik verschillende pakketten aan die de nazorg waarborgen dat bij u past.

- Betaalbaar -
Ik werk met mooie, professionele themas die qua techniek en opmaak al zijn geoptimaliseerd. Dit zijn bestaande themas die u gratis of tegen betaling kunt gebruiken. Hierdoor kan ik u een scherpe prijs aanbieden.

Nadat wij een prachtig thema gekozen hebben, dat bij uw wensen past ga ik verder met het optimaliseren van uw website. Ik zal uw website zo inrichten dat het gebruikersgemak van uw bezoekers optimaal zal zijn.

- Content management systeem (CMS) -
U kunt zelf uw website beheren met een gebruiksvriendelijk CMS systeem (beheersysteem) Eigenlijk is dat ook wel een beetje de bedoeling. Alle designs worden geleverd met een standaard CMS van WordPress. Dat is een ingewikkeld woord voor een achtergrond programma waarmee u uw website kunt beheren en aanpassen. Dit is gemakkelijk wanneer u een website heeft waar u geregeld berichten of fotos wilt plaatsen.

Ik maak met name gebruik van WordPress, maar ik kan u ook helpen met Jimdo, zij hebben een zeer gebruiksvriendelijke CMS. Ik ben na de oplevering natuurlijk altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning. Ook is er de mogelijkheid om een handleiding van mij te ontvangen. Daarin staat precies hoe u, uw site kunt onderhouden.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Domeinnaam / domeinregistratie,
  • Updates,
  • Website aanpassen,
  • Website beheer,
  • Website bouwen

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen
  • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

  • Factuur

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst