Webstijl Abonnement op Rendement in Alphen aan den Rijn

Webdesign

  A. van Leeuwenhoekweg 32, 2408AN, Alphen aan den Rijn

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Webstijl Abonnement op Rendement

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wij werken al jaren met Webstijl en ze zijn zeer bemoeid met het tevreden stellen en houden van ons. Wij hebben best veel noten op onze zang als het om de website gaat en we worden altijd super geholpen. Altijd prima bereikbaar, probleemoplossing wordt direct opgepakt en altijd naar volle tevredenheid, snel en kundig opgelost. Geen klachten van onze kant hoor. Bedankt. Tanja, CleanFlow filter Solutions.

  5 / 10/ 5

  Webstijl heeft een scherp oog voor wat een ondernemer nodig heeft en het is prettig zaken doen. Ik ervaar de dienstverlening als snel en oplossingsgericht. Webstijl is altijd goed bereikbaar. De medewerkers begrijpen dat zij juist voor hun expertise worden ingeroepen en dat de klant soms niet precies weet wat er gevraagd moet worden door minder kennis van SEO en websites bouwen. Dat maakt het contact plezierig.

  4 / 10/ 5

  Webstijl houdt mijn website actief bij, qua inhoud en teksten. Zo heeft het uiterlijk van de website onlangs weer een opfrisbeurt gehad. Voor deze services betaalde ik niets extra. Ook kan ik altijd terecht voor advies, zodat ik de juiste keuzes kan maken.

  1 / 10/ 5

  Zo'n twee jaar geleden zijn wij in zee gegaan met Webstijl voor het maken van onze website. In het begin worden er gouden bergen beloofd, maar als je eenmaal het contract hebt getekend blijkt de service ver te zoeken. De looptijd van het contract blijkt ook ongebruikelijk lang; 3 jaar waar 1 jaar tegenwoordig normaal is. Na enkele maanden beginnen de problemen: Spam spam en nog eens spam. Webstijl heeft ons email adres als tekst op de site gezet en dit lokt blijkbaar spambots. Tientallen berichten per dag vullen onze mailboxen en mobiele apparaten. Webstijl heeft een oplossing: Bijbetalen, en dan, zonder garantie, gaan ze iets aan de spam doen!? Goed, je bent een jaartje verder en je wil eens wat aan je site veranderen. Wat blijkt? Alleen de tekst is aan te passen, want Webstijl heeft bijna alles 'op slot' gezet zodat je voor elke aanpassing moet betalen. Hoeveel weet je niet van tevoren, want dat gaat op nacalculatie. Het CMS systeem wat je moet gebruiken is echt waardeloos. Je hebt een nieuwe tekst geschreven, je drukt op 'save' en de tekst is weg, omdat je elke 2 minuten opnieuw in moet loggen! Webstijl is hiermee bekend maar hee, alleen met het opnieuw verlengen van het contract OF 350 EURO BIJBETALEN dan mag je gebruik maken van het 'nieuwe' systeem. Het blijkt dus een slinkse organisatie te zijn waar je met gouden bergen naar binnen wordt gelokt, maar vervolgens klauwen met geld kost en ons NIET 1 KLANT heeft opgeleverd. Wil je vroegtijdig van je af dan krijg je een standaard mail terug (vol spelfouten) waarin staat dat ze niet anders kunnen of mogen dan het contract lekker uit te zitten. Oh ja, of in 1 keer alles afkopen met 10% korting! Te gek voor woorden!

  5 / 10/ 5

  Sinds de crisis is onze omzet bijna tot 0 gereduceerd. We stonden aan de vooravond van ons faillissement. Met onze laatste centen hebben we een deal gemaakt met Webstijl. Door met deze organisatie in zee te gaan hebben we nu het volgende probleem: we kunnen het werk niet meer aan!

  5 / 10/ 5

  FIJN BEDRIJF. GOEDE SERVICE. UITSTEKEND ACCOUNTMANAGEMENT. IDEAAL VOOR DE DIGITALISERING VAN JE COMMUNICATIE (KB EN MKB) ERIK VAN DER GEEST