WECOLOUR in Noordwijk zh

Diversen

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 451 beoordelingen

451 Reviews

WECOLOUR

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

WECOLOUR haarverf is kappers kwaliteit haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, sulfaten, resorcinol, ppd en parabenen. Zo puur mogelijk dus. Veel zachter en beter voor je haar.

WECOLOUR is ontstaan in 2015 vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder de verfpakketjes van de drogisterij of de dure kappersbehandeling. De haarverf dekt uiteraard grijze haren en is verzorgend voor je haar. Na het verven heeft je haar een mooie glans en voelt het zacht aan.

De online kleuradvies tool helpt je bij het kiezen van de juiste haarkleur. Onze haarkleur specialisten zijn er voor je als je persoonlijk advies nodig hebt. Ben je allergisch voor haarverf, vraag dan een gratis proefmonstertje aan via info@wecolour.com

Ook verkopen we onze shampoo en conditioner, ook as pure as possible, in 200ml verpakkingen. De producten van WECOLOUR zijn uitsluitend online te kopen via wecolour.com

Overige informatie

Doelgroep

 • haarverf, haarkleuring,
 • Particulieren

Producten

 • Conditioner,
 • haarkleuring,
 • haarverf,
 • Shampoo

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • iDeal

Overige betaalwijzen

 • Overige betaalmethoden (Bancontact)

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Mooie verpakking, duidelijke uitleg en voldoende verf om je haren twee keer te verven. De haarverf dekt goed, ook grijze haren.
  Negatief: Met de kleurentool kwam ik uit op kleurnummer 8.0, maar die heeft helaas te donker uitgepakt.

  5 / 10/ 5

  Positief: Heldere en eerlijke informatie. Goede en vriendelijke service: Een verademing. Het kappersvak straalt er vanaf. Pakket om 15:45 besteld; kwam de volgende dag netjes aan. Over de verf: Ik ben einde 20 al grijs geworden, heb daarna een paar jaar mijn haar laten verven bij de kapper. Dat werd me te duur. Maar de laatste jaren pakt de verf van de drogisterij steeds minder goed op mijn grijze uitgroei. Ik vond het vervelend om na 2-3 weken alweer met ammonia-verf aan de slag te moeten op mijn toch al droge haar. Met WeColour blij verrast: De verf pakt goed! Bovendien erg gebruiksvriendelijk; drupt niet en heerlijk mild. Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik het geverfd heb (2 weken) maar mijn eerste indruk is erg goed. Mooie kleur, natuurlijke glans. Vond de bamboe-shampoo ook prettig op mijn krullen. En ten slotte vind ik het sympathiek, dat er regelmatig kortingsacties zijn.

  3 / 10/ 5

  Positief: Zeer klantvriendelijk Top service
  Negatief: Ik had mahoniebruin gekocht. Echter kreeg ik alleen een gloed, heel erg jammer en zonde :(

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle service. Verzenden erg snel, snelle reactie op e-mail en willen graag helpen.
  Negatief: Haarverf gaf totaal niet de juiste kleur. Een nieuw setje gratis opgestuurd gekregen maar ook dit gaf niet het gewenste resultaat. Tevreden over het bedrijf maar niet over de haarverf.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Prima site, snelle levering en zeer klantvriendelijk.
  Negatief: Het heeft helaas niet gepakt. Ik had 10.1. Van natuur heb ik vrij donker haar. Helaas onvoldoende resultaat.

  5 / 10/ 5

  Positief: snelle levering.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Prima site, goede gebruiksaanwijzing, snelle levering. Betaalbaar product.
  Negatief: De kleur, lichtbruin, was na gebruik goed (de tint die ik wil) maar verbleekt snel. De verf dekt echter helemaal niet mijn grijze uitgroei. Ik zal het dus waarschijnlijk niet meer bestellen. Het bedrijf kan ik in het algemeen wel aanbevelen, de verf voor mij persoonlijk niet. nb: in reactie op deze beoordeling heeft Wecolor mij gratis een tint donkerder gestuurd. Deze ga ik binnenkort proberen. Goede service!
  reactie: Wat vervelend dat de kleur niet goed gedekt heeft, waarschijnlijk heb jij 1 tint donkerder nodig, omdat de haarverf zo puur is. Wil je dat nog proberen? Je gaat zien dat de haarverf steeds beter blijft zitten omdat de kwaliteit van je haar sterk verbetert door onze haarverf. Ik hoor het graag. Dan stuur ik je de 5.0 gratis na.

  4.5 / 10/ 5

  2 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering , mooie verpakking , duidelijke website
  Negatief: Voor mijn haar was een verpakking veel te weinig ik zou minstens 2 nodig hebben en hiermee verdwijnt de gunstige prijs

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ideale vragenlijst voor het kiezen van je kleur. Goed advies ook. Mooie prijs.
  Negatief: Mijn grijze haren zijn niet helemaal gedekt.
  reactie: Wat vervelend dat de grijsdekking niet helemaal optimaal is. Zou je een tint donkerder willen proberen? Dan stuur ik je dit gratis op. Vaak dekt dit wel goed, omdat er meer pigment in zit. Doordat de haarkleuring zo puur is, hebben sommige mensen wat meer pigment nodig. Als je bang bent dat het te donker wordt, kunnen we ook de donkerblond nog mengen met de lichtbruin. Dan wordt het iets donkerder maar niet veel. Ik hoor het graag.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Niks. nog niet gebruikt.
  Negatief: Niks. nog niet gebruikt.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Fijne produkten

  5 / 10/ 5

  Positief: Handige hulp bij kleurkeuze op de website Snelle levering Zeer tevreden over het resultaat van de kleuring Pakket past in de brievenbus

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede snelle levering van de haarverf in doos wat door de brievenbus past.
  Negatief: na 2 weken grijze haren zichtbaar, ligt niet aan de haarverf van Wecolour maar aan de snelle groei van mijn haar en waarschijnlijk gebruik van verkeerde shampoo. Had de verf gekocht omdat deze op natuurlijke basis is om van mijn jeukende hoofdhuid af te komen, echter nog steeds last van een jeukende hoofdhuid.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: snelle levering goede prijs
  Negatief: tips voor haar waarbij de verf er na een tijd volledig uit is, ondanks het permanent is.
  reactie: Ik denk dat voor jou ook de combinatie van lichtbruin met donkerblond beter pakt. Doordat de haarverf zo puur is, heb je waarschijnlijk wat meer pigment nodig. Wil je dat nog proberen? Ik hoor het graag.

  5 / 10/ 5

  Positief: Je wordt goed geholpen met het vinden van de goede kleur en het product wordt netjes en snel geleverd.

  5 / 10/ 5

  Positief: Klantvriendelijk.
  Negatief: Geen
  reactie: Wat jammer dat het resultaat onvoldoende was. Jij had een hazelnoot lichtbruin besteld. Als je een natuurtint of een tint donkerder neemt, is de dekking vaak al veel beter. Zou je dat nog willen proberen? Dan stuur ik je gratis een pakket na. Ik hoor het graag.

  4 / 10/ 5

  Positief: Vlotte verzending, uitstekend produkt, goede handleiding

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering Goed product

  4 / 10/ 5

  reactie: Ik zie dat het resultaat net voldoende is, was de dekking niet optimaal?

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle service, mooi resultaat.

  5 / 10/ 5

  Positief: De producten worden snel geleverd.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle reactie op vragen. Fijn advies

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, leuke kennismakings-aanbieding en mooie kleur verf. Zacht voor haar

  4 / 10/ 5

  Positief: snel en goed contact/advies prima kwaliteit product

  5 / 10/ 5

  Positief: Prettige en snelle maar ook persoonlijke mail- wisseling n.a.v. wat vragen. Hele fijne haarverf een prachtige kleur, precies zoals het op het voorbeeld te zien was.
  Negatief: Het lag niet aan dit bedrijf maar het was jammer dat de twee pakketten niet op dezelfde dag aankwamen. Er zaten een paar dagen tussen waardoor ik het haarverven een week moest uitstellen.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Fijne haarkleuringen met mooi resultaat
  Negatief: Ik zou het niet weten

  5 / 10/ 5

  Positief: Helder, open, concreet

  4 / 10/ 5

  Positief: Overzichtelijke website en snelle verzending.
  Negatief: Wordt wat makkelijker vindbaar op internet of via social media.

  2.5 / 10/ 5

  Positief: Mooie verpakking, snel geleverd.
  Negatief: De kleur dekt totaal niet, na 2 keer wassen had ik mijn oude haarkleur weer inclusief mijn grijze haren en uitgroei terwijl die toch minimaal was...en volgens hun kleuradvies zou moeten pakken. De haarverf moet je zelf mengen in een bakje en opbrengen met de bijgeleverde kwast, een spuitflesje is veel handiger
  reactie: Wat jammer dat je zo ontevreden bent, maar ik snap het helaas wel. De kleur die jij hebt besteld is niet grijsdekkend. Dit komt omdat de kleur met 12 % activator is. Kennelijk geven we dit niet duidelijk weer op onze website. Ik ga kijken hoe we dat beter kunnen aangeven. Onze 10.01 natuurlijk zeer lichtblond zou beter moeten dekken. Zou je dat nog willen proberen. Uiteraard kosteloos? Doordat wij alles versturen met de post, zijn het brievenbusdoosjes. En daar past helaas geen spuitfles in. Vandaar dat wij voor deze oplossing hebben gekozen. Zo kan de prijs betaalbaar blijven. Ik hoor graag van je of je de 10.01 nog wil proberen. Ik hoop het!

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Wel erg fijne haarverf ...ik ben blond natuurlijk haar en had zeer licht as blond sommige stukken heeft hij mooi gepakt andere stukken niet.dat vind ik jammer misschien bij de volgende as blond kleuring

  4 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie. Snelle reactie via Facebook Goede verpakkingen en mooie kwaliteit.
  Negatief: Helaas duurde het veel langer dan één dag voordat ik mijn pakketje binnen had. Helaas heeft de kleur niet goed gepakt.
  reactie: Wat vervelend dat de kleur niet goed gepakt heeft. Zou je een tint donkerder de 10.01, zeer licht natuurlijk blond nog willen proberen? Dit is geen oplichtende kleur waardoor de dekking veel beter is. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Ik hoor het graag.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Er gaat een prettige sfeer vanuit

  5 / 10/ 5

  Positief: Uitstekend klantenservice en snel aflevering. Postpakket in de brievenbus is handig
  Negatief: Het nummer van de kleur melden op de tube.

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goede service na het niet ontvangen van mijn pakje verf, snel opgelost en een nieuwe verzending keurig ontvangen,
  Negatief: De dek kracht van de verf valt me wat tegen. Ik gebruik altijd chocolade bruin maar deze valt toch wat lichter uit.
  reactie: Wat jammer dat de chocolade kleur een beetje tegenvalt. En je moest al zo lang wachten op je pakket! Wil je de gewone bruine kleur nog proberen? Deze dekkracht is beter en net iets donkerder dan de chocolade bruin die jij hebt besteld. Uiteraard hoef je hier niets voor te betalen.

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle service, heldere website, fijn produkt.

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Pakketje paste gewoon door de brievenbus en was snel geleverd

  5 / 10/ 5

  Positief: Een goed produkt voor een betaalbare prijs. Snelle service.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: De kwaliteit van de producten is uitstekend. Het is heel prettig dat ik de verf 2 keer kan gebruiken omdat ik kort haar heb. Ik ben ook zeer tevreden met de service van Wecoulour
  Negatief: Wellicht iets meer keuze in kleuren. Zelf mengen blijft toch altijd lastig.

  4 / 10/ 5

  Positief: Gelukkig hebben ze er wel meteen werk van gemaakt en kreeg ik het de volgende dag binnen. Verder redelijk tevreden over mijn haarverf. Dat rode wat er in mijn haar zit is wel na 3 weken al aan het vervagen. Jammer!
  Negatief: Moest wel lang wachten op mijn levering. Zelf nog gebeld omdat het maar duurde en duurde bleek het even later niet in het bestand te staan...

  3.5 / 10/ 5

  Positief: heb het product nog niet gebruikt

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Super
  Negatief: Asblond had ik iets grijzer vewacht

  3.5 / 10/ 5

  Positief: goed product
  Negatief: toch wel prijzig !!