Weda Schilders/Glas/Behang in Castricum

Schilder

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 31 beoordelingen

31 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Weda Schilders/Glas/Behang

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Overige informatie

Diensten

 • Onderhoud,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Behang,
 • Kleuradvies,
 • Spuitwerk,
 • Timmerwerk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 31 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij werden door Weda geheel ontzorgd. Ze haalden zelf onze zonnepanelen weg en plaatsen ze terug. Waren felxibel en wilden ook de binnenkant van zolderramen schilderen terwijl dat niet gepland was. En de schilders waren vriendelijk heren, die gestaag doorwerkten. Het is ons dus goed bevallen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima ervaring. Weda komt al meerdere jaren bij ons voor schilderonderhoud. We hebben geen echt huisschilderplan, maar wel afspraak dat hij eens in de zoveel jaren het schilderwerk komt controleren. Vroeger deed vader Jan het en nu zoon Bart. Met beiden prima contact. Het voordeel is dat Weda ook onderhoud kan uitvoeren, als er bijvoorbeeld schade aan een ruit is. Hij kan dan meteen nieuwe ruit verzorgen. Heeft aardige schilders in dienst en ze komen altijd keurig op tijd. Kan Weda Schilders van harte aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn huis is prachtig geschilderd. Alles keurig afgewerkt. Vriendelijke behulpzame vakmensen.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringPrima, als leek weet je echter niet echt wat je kunt verwachten als je voor de eerste keer een schilder inschakelt. Enkele puntjes waarvan ik denk dat had iets netter gekund (kitranden, enkele uitlopers, verf op muur, belletjes, zand in verf). Meeste is inmiddels redelijk weggewerkt na naschouw door Bart. Natuurlijk ben je erg afhankelijk van het weer als schilder, maar soms moet je er dan denk ik voor kiezen om te stoppen en later verder te gaan. Je betaalt een hoop dus wil dan ook wel dat het helemaal goed is. Maar over het algemeen tevreden hoor :-). Advies van Bart over kleur ook blij mee.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTwee heren hebben in twee dagen tijd ons huis keurig geschilderd. Communicatie zeer correct. Ik gaf zonder zorgen onze huissleutel af.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldprima werk geleverd door vakmensen.
  probleem met kapot houtwerk goed opgelost.
  alles volgens afspraak op tijd geleverd

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn zeer tevreden over de uitvoer van het schilderwerk. De twee zeer ervaren, deskundigheid uitstralende en goed op elkaar afgestemde schilders die heel prettig en voorkomend in de omgang waren, hebben er voor gezorgd dat wij tot deze beoordeling komen. Bij een volgende schilderopdracht zullen wij zeker weer contact opnemen met de FA. Weda.

  5 / 10/ 5

  Zeer vakkundig en vriendelijk personeel, snelle service en uitstekende kwaliteit.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet huis is door uitstekende vakmensen geschilderd , rustig en prettig in de omgang. Het ziet er weer prachtig uit.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWeda (nu Bart en voorheen Jan) hebben hun zaken goed voor elkaar. Ze werken netjes en denken ook na over hoe je het beste resultaat krijgt. Bovendien, gezellige schilders om over de vloer te hebben.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAlles ziet er weer super uit en de schilders waren erge fijne vakmannen. Alleen maar goede ervaringen met WEDA.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe hebben de werkzaamheden zeer prettig en professioneel ervaren. Uitmuntende service!!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBen zeer tevreden over het geleverde werk.
  Alles volgens afspraak.
  Prijs kwaliteit een dikke 10

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen voor eventueel toekomstig schilderwerk Weda Schilders Vastgoed Onderhoud zeker weer uitnodigen voor het maken van een aanbieding

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe Schilders van Weda leveren uitstekend werk en zijn plezierig in de omgang.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Goed schilderwerk, vakmannen, zeer prettig in de omgang.
  Afspraken goed nagekomen. Betrouwbaar.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer snelle en nette afhandeling van het verzoek om de buitenkant van ons huis te schilderen. Daarnaast een duidelijke omschrijving van wat er verwacht kon worden. Weda Schilders denkt mee en levert prima schilderwerk af.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAfspraken goed nagekomen , snelle communicatie , snel actie ondernomen toen de aannemer erbij moest komen .
  Betrouwbare schilders ,die het huis goed en netjes hebben achtergelaten .
  Goed eindresultaat .

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVakmanschap, netheid en nakomen afspraken zijn een reden om Weda aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErvaren en prettig personeel welke het schilderwerk vakkundig hebben afgeleverd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldgoede werksfeer en vakmanschap

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima ervaring. Ik zal bij een volgend project weer contact opnemen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTsja, als je nu echt goed schilderwerk wilt hebben ga dan naar Wedaschilders

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNa een snel en overzichtelijk offerte traject, is er kort erna opvolging vanuit Schildersbedrijf Weda. Het huis wordt ter plaatse bekeken en de opdracht afgesloten. Twee weken laten wordt er met de schilderklus gestart en deze is tot volle tevredenheid na een dag of 6 klaar. Na een eindinspectie volgt de factuur zoals afgesproken, aangevuld met wat (tijdens de klus afgesproken meerwerk). Geen verrassingen dus. De schilders van Weda geef je met een gerust hart de sleutel van je huis. Een betrouwbare, vriendelijke, klantgerichte en vooral professionele ploeg die je huis een nieuw, fris gezicht geeft waar ik elke dag weer blij van word zodra ik thuis kom.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKeurige, vriendelijke en vrolijke schilders

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrachtig werk geleverd; aardige en correcte schilders. In één woord: prima. Kom zeker terug bij Weda als ik weer een schilder nodig heb!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn ervaring is prima. Komen afspraken na en wat ook heel belangrijk is: goed advies.
  Aanbeveling waardig.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige mensen, goed werk!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVakmanschap! Prettige schilders. Met het uitvoeren van de werkzaamheden en het resultaat ben ik heel tevreden! Ik ben er heel blij mee!