WeeMaes Sanitair & Daktechniek in Axel

Loodgieter

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

WeeMaes Sanitair & Daktechniek

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd. Wij streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit en naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact, en een individuele benadering centraal stellen.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei "kleine" loodgieterklusjes tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van Sanitair, Leidingen (gas-, water en afvoerleidingen), Dakbedekking (dakgoten en platdak) en verwarmingsinstallaties. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn er voor zowel renovatie als nieuwbouw en voor zowel particulieren, bedrijven als overheid.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte zijn wij u graag van dienst.

Overige informatie

Specialisatie

 • Sanitair

Merken

 • Nefit

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Dhr. Weemaes heeft bij ons het platdak vervangen na stormschade. Dit is allemaal volgens planning en afspraken gegaan. De werkzaamheden die uitgevoerd zijn, zijn tot in de puntjes perfect afgewerkt!!! Dhr. Weemaes is zeer vriendelijk en kundig in zijn vak. Zeker een aanrader. Ook kwa prijs is het zeker een aanrader. Was ruim 1250 euro goedkoper als bij zijn collega's

  1 / 10/ 5

  Houd zich niet aan afspraken, of komt pas weer maanden later eens langs! Tevens ook zeer slecht bereikbaar.

  1 / 10/ 5

  Houd zich niet aan gemaakte afspraken. Bijna 3 maanden geleden afspraak na offerte gemaakt.................en toen meldde hij zich ziek.................WAARDELOOS BEDRIJFJE DUS.