Weihoek in Roosendaal

Fysiotherapeut

Weihoek

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (19)

Bekijk alles

Beschrijving

Passende zorg voor elke situatie

Ik wil zorg voorhanden hebben, maar de privacy van een eigen woning of appartement behouden.
Ik woon zelfstandig en zoek leuke activiteiten bij mij in de buurt
Ik woon zelfstandig, maar zoek wat hulp.
Ik heb een ingrijpende operatie gehad (zoals nieuwe knie, heup of amputatie)

Zorgvormen
Goede zorg is voor iedereen anders. Daarom maken we met u individuele afspraken over de zorg, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het uitgangspunt is altijd dat datgene wat u nog zelf kúnt doen, ook zoveel mogelijk zelf blíjft doen. Daarmee hopen we u zo lang mogelijk actief en betrokken te houden.

Verzorging
verzorging.jpg
U kunt in een situatie komen dat u zichzelf niet meer goed kunt verzorgen. Soms is dit van korte duur, soms duurt het wat langer. In al die gevallen staat een vast team van verzorg(st)ers voor u klaar. Zowel bij u thuis als in onze woonvoorzieningen.

Verpleging
verpleging grid 3.jpg
Uw wond moet verzorgd worden, uw knie opnieuw verbonden of u heeft hulp nodig bij het innemen van uw medicijnen: ook dan kunt u rekenen op een verpleegkundige van Groenhuysen.

Groepswonen
groepswonen grid 3.jpg
In deze woonvorm woont een kleine groep mensen met een complexe en intensieve zorgvraag. Samen met de overige bewoners voert u een gewoon huishouden en richt u zoveel mogelijk zelf uw dagelijkse leven in.

Revalidatie
bumperbox revalidatie grid 3.jpg
Na een operatie of ten gevolge van een aandoening of ziekte kunnen onze specialisten u helpen met herstellen. Groenhuysen werkt hierbij nauw samen met het ziekenhuis.

Tijdelijk verblijf
tijdelijk verblijf grid3.jpg
Na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, een ongeval of het wegvallen van een mantelverzorger is een tijdelijk verblijf mogelijk.

Palliatieve zorg
palliatieve zorg grid 3.jpg
Als u te horen heeft gekregen dat genezing niet meer mogelijk is, gaan u en uw naasten een verwarrende en moeilijke tijd tegemoet. Groenhuysen ondersteunt met zorg, begeleiding, een luisterend oor en adviezen.

Locaties
Groenhuysen wil graag in alle wijken en dorpen in Roosendaal en wijde omgeving aanwezig zijn. Op die manier hoeft u niet van woonplaats te veranderen als u zorg nodig heeft. Onze visie ouder worden, jezelf blijven betekent namelijk ook dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen als u dat wilt. Daarom heeft Groenhuysen verschillende woonvoorzieningen op diverse locaties, elk met een eigen identiteit. U behoudt zo uw sociale contacten.

Overige informatie

Specialismen

  • COPD,
  • Revalidatie

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst