Weijers Autobedrijf BV in Teuge

Autobedrijf

  Teugseweg 8, 7395SG, Teuge

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 303 beoordelingen

303 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Weijers Autobedrijf BV

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autobedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 303 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Onderhoud en APK perfecte serviceVandaag bij Weijers langs geweest voor een onderhoudsbeurt, APK en een montage klusje. Ik kon er zelfs op wachten. (Handig met de files vandaag door tractoren 16/10/19 boeren demonstraties). Laptop had ik mee kopje koffie gekregen en na een dik uur auto klaar en mijn werk af.

  APK keuring oké! Auto rijdt weer als een zonnetje, soepel, licht en stoer 160PK. Bedankt voor de vriendelijke service!

  5 / 10/ 5

  Prima bedrijf. Vriendelijke mensen en goede auto's.Op zoek naar een mooie MX-5 bij Weijers in Teuge uitgekomen. Heel veel keuze uit mooie auto's en gelukkig zat daar ook een blauwe 20th anniversary edition tussen. We zijn er inmiddels 3 weken mee door Frankrijk getrokken en we hebben ons meer dan vermaakt. Het wagentje rijdt fantastisch en eigenlijk wil je niet meer anders als je er een tijdje in gereden hebt. Feitelijk heeft de auto-industrie ons veel afgenomen met al die moderne hyperlicht-sturende en rijdende auto's.
  Zo'n MX-5 geeft rijplezier: top!

  Voor een goede gebruikte MX-5 moet je duidelijk bij Weijers zijn!

  4.5 / 10/ 5

  Aardig, snel en vakkundig geholpenLekke band tijdens vakantie, altijd vervelend. Bij de lekke band kwam nog een kleine reparatie naar voren aan de aandrijfhoes. Ze maakten direct tijd vrij en hebben alles opgelost na overleg over de kosten. Eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer vriendelijk en vakbekwaam garagebedrijf Ondertussen onze 2de mx5 hier gekocht Zeer tevreden over de service

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zeer vriendelijk en vakbekwaam garagebedrijf
  Ondertussen onze 2de mx5 hier gekocht
  Zeer tevreden over de service
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGisteren de eerste "grote" rit gemaakt met onze nieuwe auto van Weijers. Prima bevallen! Wij zochten een automaat, model niet te klein en niet te groot, hogere instap, redelijk jong en weinig kilometers. Na een zoektocht langs verschillende dealers, waar Weijers niet te beroerd was om zelfs te helpen, kwamen wij toch weer uit bij Weijers. Een mooie Citroen Cactus. Goed geprijsd en een faire inruilprijs voor onze auto. Wij blijven fan!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Gisteren de eerste \"grote\" rit gemaakt met onze nieuwe auto van Weijers. Prima bevallen! Wij zochten een automaat, model niet te klein en niet te groot, hogere instap, redelijk jong en weinig kilometers. Na een zoektocht langs verschillende dealers, waar Weijers niet te beroerd was om zelfs te helpen, kwamen wij toch weer uit bij Weijers. Een mooie Citroen Cactus. Goed geprijsd en een faire inruilprijs voor onze auto. Wij blijven fan!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAltijd behulpzaam en nooit te beroerd om even te helpen. Ideaal ook voor onze gasten als ze pech met de auto hebben. Topbedrijf met een uitstekende service en heel vriendelijk personeel

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Altijd behulpzaam en nooit te beroerd om even te helpen. Ideaal ook voor onze gasten als ze pech met de auto hebben. Topbedrijf met een uitstekende service en heel vriendelijk personeel
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWeijers kent een super goede service waarbij ze denken in oplossingen, niet facturen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Zelfs buiten werktijd, in het weekend op een zondag, is een monteur (Kevin) bereid mij uit te brand te helpen nadat ik mijzelf heb buitengesloten van de auto. Super!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Weijers kent een super goede service waarbij ze denken in oplossingen, niet facturen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Zelfs buiten werktijd, in het weekend op een zondag, is een monteur (Kevin) bereid mij uit te brand te helpen nadat ik mijzelf heb buitengesloten van de auto. Super!
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb een half jaar geleden een BMW gekocht bij Weijers voor ruim 8500 euro. Hij reed perfect. Na een week was het echter al helemaal mis. Natuurlijk meteen gebeld en kon meteen komen. Onderdelen werden besteld en de auto werd meteen gerepareerd onder garantie en ik kreeg een vervangende auto mee. Daarna nog twee keer hetzelfde(echter niet hetzelfde probleem). Koffie stond klaar geen enkel kwaad woord en de onderdelen werden meteen besteld en de auto meteen gerepareerd onder garantie. Inmiddels zitten er voor een kleine 2000 euro aan nieuwe onderdelen op de auto en dan praten we nog niet eens over de werkuren. Voorbeeldig hoe ze het allemaal hebben opgelost.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Ik heb een half jaar geleden een BMW gekocht bij Weijers voor ruim 8500 euro. Hij reed perfect. Na een week was het echter al helemaal mis. Natuurlijk meteen gebeld en kon meteen komen. Onderdelen werden besteld en de auto werd meteen gerepareerd onder garantie en ik kreeg een vervangende auto mee. Daarna nog twee keer hetzelfde(echter niet hetzelfde probleem). Koffie stond klaar geen enkel kwaad woord en de onderdelen werden meteen besteld en de auto meteen gerepareerd onder garantie. Inmiddels zitten er voor een kleine 2000 euro aan nieuwe onderdelen op de auto en dan praten we nog niet eens over de werkuren. Voorbeeldig hoe ze het allemaal hebben opgelost.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEerlijk,behulpzaam en klantvriendelijk!! Via via bij deze garage gekomen zelf woonachtig in Warnsveld. Het begon vorige jaar met een storing in het motormanagement van mijn oude auto hier over contact gehad als ik in de buurt was kon ik aankomen dan lezen we de computer even uit..( ik was een geheel onbekende voor hun) zo gezegt zo gedaan ..service van de zaak zei hij...dat was nog eens top service..Nu na een maand of 2 was het echt over met de auto kreeg hem niet meer aan de praat overleg gehad laat de auto maar afspelen na Teuge daar hebben ze er nog nagekeken maar overleden was het antwoord..samen na een optie gekeken voor een andere auto omdat wij een auto nodig zijn ivm kinderen met beperkingen en veel / spontane ziekenhuizen moeten bezoeken. Samen met de zoon van de eigenaar gezeten en tot een mooie oplossing gekomen zowel financieel maar vooral een technisch goede auto ,waar we zonder zorgen mee oppad kunnen.. Nu een trotse eigenaar van een auto van garage Weijers en het voelt vertrouwd en veilig. ...mannen echt top service super bedankt ..

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Eerlijk,behulpzaam en klantvriendelijk!!
  Via via bij deze garage gekomen zelf woonachtig in Warnsveld.
  Het begon vorige jaar met een storing in het motormanagement van mijn oude auto hier over contact gehad als ik in de buurt was kon ik aankomen dan lezen we de computer even uit..( ik was een geheel onbekende voor hun) zo gezegt zo gedaan ..service van de zaak zei hij...dat was nog eens top service..Nu na een maand of 2 was het echt over met de auto kreeg hem niet meer aan de praat overleg gehad laat de auto maar afspelen na Teuge daar hebben ze er nog nagekeken maar overleden was het antwoord..samen na een optie gekeken voor een andere auto omdat wij een auto nodig zijn ivm kinderen met beperkingen en veel / spontane ziekenhuizen moeten bezoeken.
  Samen met de zoon van de eigenaar gezeten en tot een mooie oplossing gekomen zowel financieel maar vooral een technisch goede auto ,waar we zonder zorgen mee oppad kunnen..
  Nu een trotse eigenaar van een auto van garage Weijers en het voelt vertrouwd en veilig. ...mannen echt top service super bedankt ..
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk heb sinds een paar maanden een eigen autootje en nu bleek de startmotor wat te haperen. Mijn ouders komen al jaren met hun auto's voor onderhoud. Langs gegaan en dezelfde middag al weer klaar. Helemaal toppie!!! Dank jullie wel!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Ik heb sinds een paar maanden een eigen autootje en nu bleek de startmotor wat te haperen. Mijn ouders komen al jaren met hun auto's voor onderhoud. Langs gegaan en dezelfde middag al weer klaar. Helemaal toppie!!! Dank jullie wel!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEind vorig jaar voor het eerst een grote beurt incl APK gedaan bij Weijers. Afspraak maken ging makkelijk en snel en een leenauto was geen enkel probleem! Halverwege de dag werd ik al netjes gebeld dat de auto weer klaar was. Vanochtend problemen met de accu, één telefoontje en ik kon direct langskomen. À la minuut werd er een nieuwe accu ingezet (gratis montage!) en met 10 minuten kon ik weer verder. Ook heb ik gemerkt dat de monteurs verder kijken dan enkel naar het probleem waar je voor komt. Dat noem ik nog eens een topservice!!

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Eind vorig jaar voor het eerst een grote beurt incl APK gedaan bij Weijers. Afspraak maken ging makkelijk en snel en een leenauto was geen enkel probleem! Halverwege de dag werd ik al netjes gebeld dat de auto weer klaar was.
  Vanochtend problemen met de accu, één telefoontje en ik kon direct langskomen. À la minuut werd er een nieuwe accu ingezet (gratis montage!) en met 10 minuten kon ik weer verder. Ook heb ik gemerkt dat de monteurs verder kijken dan enkel naar het probleem waar je voor komt. Dat noem ik nog eens een topservice!!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen los zittend kapje voor de verwarming werd snel en zonder kosten weer vast gezet. De bijrijder heeft weer warme voeten, wel zo fijn in deze periode van het jaar

  Reactie van het bedrijfHet was een kleine moeite en heel graag gedaan!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Een los zittend kapje voor de verwarming werd snel en zonder kosten weer vast gezet.
  De bijrijder heeft weer warme voeten, wel zo fijn in deze periode van het jaar
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenBij het klaar zetten van de auto bleek de verwarming het niet te doen. Naarstig is gezocht naar een oplossing. We kregen een leenauto mee en konden de auto na 2.5 uur weer ophalen. De verwarming doet het weer. Zonder garantie toch gemaakt; een betere service kun je niet krijgen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Bij het klaar zetten van de auto bleek de verwarming het niet te doen. Naarstig is gezocht naar een oplossing. We kregen een leenauto mee en konden de auto na 2.5 uur weer ophalen. De verwarming doet het weer. Zonder garantie toch gemaakt; een betere service kun je niet krijgen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn keuze was gevallen op een MX5 Kaminari, er werd mij duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. functioneerde waarna de proefrit volgde. Onder het genot van een kop koffie werd de deal gesloten. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling. Bij thuiskomst bleken de matten er niet in te zitten, even een belletje en werd afgesproken dat ik ze t.z.t. gratis zou mogen ophalen daar ik nou niet echt in de buurt woon. Tot mijn verbazing kreeg ik sávonds van garage Weijers een bericht in mijn mailbox dat ze onderweg waren. Dat is pas service chapeau. Netjes geregeld waarvoor mijn dank.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Mijn keuze was gevallen op een MX5 Kaminari, er werd mij duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. functioneerde waarna de proefrit volgde.
  Onder het genot van een kop koffie werd de deal gesloten.
  Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.
  Bij thuiskomst bleken de matten er niet in te zitten, even een belletje en werd afgesproken dat ik ze t.z.t. gratis zou mogen ophalen daar ik nou niet echt in de buurt woon.
  Tot mijn verbazing kreeg ik sávonds van garage Weijers een bericht in mijn mailbox dat ze onderweg waren.
  Dat is pas service chapeau.
  Netjes geregeld waarvoor mijn dank.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHoe dom kan je zijn! Een auto vol met afval en dan valt het grofvuilpasje langs de handrem in het middenconsole! Even langs Weijers en het is zó weer gepiept. Gewoon service. En dat ervaren we al jaren bij deze garage. Een Top bedrijf met Top personeel!

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Andere reden
  Ervaring: Hoe dom kan je zijn! Een auto vol met afval en dan valt het grofvuilpasje langs de handrem in het middenconsole!
  Even langs Weijers en het is zó weer gepiept. Gewoon service. En dat ervaren we al jaren bij deze garage.
  Een Top bedrijf met Top personeel!

  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk ben al jaren bij de Garage Weijers B.V ik kan niet anders zeggen dat ik ondzettend tevreden ben,en zal hun ook graag aanbevelen aan iedereen.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Ik ben al jaren bij de Garage Weijers B.V ik kan niet anders zeggen dat ik ondzettend tevreden ben,en zal hun ook graag aanbevelen aan iedereen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer tevreden , klantvriendelijk. Een luisterend oor en zeer vakkundig personeel Hier ga je voor je plezier heen . De complimenten voor de snelle hulp... Van mij een dikke 10

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Zeer tevreden , klantvriendelijk. Een luisterend oor en zeer vakkundig personeel Hier ga je voor je plezier heen . De complimenten voor de snelle hulp...
  Van mij een dikke 10
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia een aanbeveling van mijn overbuurman, heb ik mijn Kia bij Weijers in onderhoud gegeven en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Snelle service, proactief meedenken voor betaalbare oplossingen van problemen en goede kennis in huis. Onlangs zelfs een aankoopkeuring voor een BMW X3 daar laten doen en heb daar gouden advies ontvangen, dat me een hoop geld heeft bespaard naar de toekomst. Kortom zeer tevreden klant.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Via een aanbeveling van mijn overbuurman, heb ik mijn Kia bij Weijers in onderhoud gegeven en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Snelle service, proactief meedenken voor betaalbare oplossingen van problemen en goede kennis in huis. Onlangs zelfs een aankoopkeuring voor een BMW X3 daar laten doen en heb daar gouden advies ontvangen, dat me een hoop geld heeft bespaard naar de toekomst. Kortom zeer tevreden klant.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenProbleem met de auto, binnen 1 dag stond hij alweer klaar! Geweldige service!

  3 / 10/ 5

  Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel
  Ervaring: Probleem met de auto, binnen 1 dag stond hij alweer klaar! Geweldige service!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk heb onlangs met en via Kevin een MX 5 gekocht. Hij heeft de auto van een derde partij gekocht (na een zoekopdracht) en aan mij met garantie verkocht. Hij is zeer deskundig en weet voor alles een oplossing. Mijn voornemen is om een nog zeer lang de auto bij hem in onderhoud te hebben en te houden.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto
  Ervaring: Ik heb onlangs met en via Kevin een MX 5 gekocht. Hij heeft de auto van een derde partij gekocht (na een zoekopdracht) en aan mij met garantie verkocht. Hij is zeer deskundig en weet voor alles een oplossing. Mijn voornemen is om een nog zeer lang de auto bij hem in onderhoud te hebben en te houden.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke verkoper. Gaf me het gevoel dat er toch nog eerlijke verkopers zijn ipv de anderen die de meest rare verhalen ophangen om maar een auto te verkopen. Fantastische showroom vol met MX 5jes, maar ook die ene speciale. Hij had de perfecte auto voor mij gevonden in Duitsland. Weijers is een mooi familiebedrijf (zijn vader was er ook, dus ik ga er vanuit een familiebedrijf) met een hart voor speciale auto's. Mx5 fans kunnen hun hart op. Bedankt voor de goede zorgen van mijn auto. Ben er trots op. Dat ik een 8 geef voor prijs/kwaliteit is omdat ik nu nog niet echt goed kan beoordelen of deze ook in verhouding is. Zal daarvoor iets meer met de R8 moeten rijden ;-)

  Reactie van het bedrijfBedankt voor deze zeer positieve review! Word erg gewaardeerd!
  Nogmaals goede vakantie en fijne dagen

  Kevin de Bruin

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Vriendelijke verkoper. Gaf me het gevoel dat er toch nog eerlijke verkopers zijn ipv de anderen die de meest rare verhalen ophangen om maar een auto te verkopen. Fantastische showroom vol met MX 5jes, maar ook die ene speciale. Hij had de perfecte auto voor mij gevonden in Duitsland.

  Weijers is een mooi familiebedrijf (zijn vader was er ook, dus ik ga er vanuit een familiebedrijf) met een hart voor speciale auto's. Mx5 fans kunnen hun hart op. Bedankt voor de goede zorgen van mijn auto. Ben er trots op.

  Dat ik een 8 geef voor prijs/kwaliteit is omdat ik nu nog niet echt goed kan beoordelen of deze ook in verhouding is. Zal daarvoor iets meer met de R8 moeten rijden ;-)
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer klantvriendelijk, open, delen hun kennis. Zelfs buiten de standaard openingstijden zijn ze bereid de klanten te bedienen.

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Zeer klantvriendelijk, open, delen hun kennis.
  Zelfs buiten de standaard openingstijden zijn ze bereid de klanten te bedienen.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnelle service je word er leuk en vriendelijk geholpen

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Onderhoud en/of APK
  Ervaring: Snelle service je word er leuk en vriendelijk geholpen
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen prettig bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers. Duidelijk in afspraken. Nog geen enkele keer een mindere ervaring gehad. We rijden alweer onze derde auto van dit bedrijf.