Weitenberg Assurantiën in Leeuwarden

Verzekering

Weitenberg Assurantiën

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verzekering in de buurt

Beschrijving

Op financieel gebied volgen de veranderingen elkaar in snel tempo op. Aan de ene kant schuift de overheid steeds meer risico's door richting ondernemer en particulier. Aan de andere kant worden fiscale regels gewijzigd en bieden banken en verzekeringsmaatschappijen steeds weer nieuwe producten en diensten aan. Weet u welke oplossingen aansluiten op úw vraagstukken?

Weitenberg Assurantiën is uw deskundige partner. Als onafhankelijk Registermakelaar in Assurantiën adviseren wij bedrijven en particulieren objectief en professioneel. Met moderne oplossingen die perfect passen in uw financiële huishouding. Op deze internetsite maakt u nader kennis met onze brede dienstverlening.

Weitenberg Assurantiën:

ingeschreven in het AFM-register,
ingeschreven als Registermakelaar in Assurantiën RMiA,
ingeschreven als Registerpensioenadviseur RPA,
ingeschreven als Erkend Hypotheek adviseur,
gevolmachtigde voor diverse verzekeringsmaatschappijen,
lid van de NVA en de NvGA,
werkt volgens de Dienstenwijzer,
aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen.

Als eerste is het van belang de schade zoveel mogelijk te beperken. Neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met ons op. Onze schadeafdeling bestaat uit deskundige medewerkers die u graag bijstaan in uw vervelende situatie. Wij kunnen u adviseren in de te nemen maatregelen of hulp inschakelen indien dat gewenst is.

Indien het een calamiteit betreft en de schade vindt plaats buiten kantoortijd kunt u ook contact opnemen met ons algemene telefoonnummer waarna u het telefoonnummer krijgt van één van onze schaderegelaars. U wordt ook dan persoonlijk te woord gestaan.

Hieronder treft u o.a. de benodigde schadeformulieren aan die u kunt printen.

Algemene schade.

Autoschade.

Autoreparatie.

Ruitschade.

Als ieder leven naar wens zou verlopen, maakte niemand zich druk om verzekeringen. Maar de realiteit is dat het leven ook tegenvallers kent. Een ongeluk. Ziekte. Ontslag. Scheiding. Niemand zit er op te wachten. Maar het kan iedereen overkomen. En als het gebeurt, mag u hopen op voldoende financiële dekking om de tegenvallers te kunnen dragen. En dat kan met een goed verzekeringspakket.

Als een bedrijf zonder risicos zou zijn, maakte geen werkgever zich druk om verzekeringen. Maar elke organisatie kent haar risicos. En overal kan wel iets gebeuren. Op elk moment. Met iedereen. Juist daarom kunnen bedrijfsrisicos, waar mogelijk en verantwoord, maar beter goed gedekt zijn.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Verzekeringen voor particulieren

  • Annuleringsverzekering,
  • Autoverzekering,
  • Inboedelverzekering,
  • Kapitaalverzekering,
  • Motorrijtuigenverzekering,
  • Overlijdensrisicoverzekering,
  • Rechtsbijstandverzekering

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst