Wekken Dakdekkersbedrijf BV Ad van der in Rotterdam

Dakdekker

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Wekken Dakdekkersbedrijf BV Ad van der

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor dakdekker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ad heeft voor ons een dak van een schuur gemaakt, maar deze lekte binnen een jaar. Is nu voor de tweede keer terug geweest om het te repareren, maar heeft geen idee wat er mis is. Ad is niet capabel, maar wat veel erger is. Hij komt zijn afspraken niet na. Als hij al komt tenminste. Hij is 3 keer achter elkaar niet komen opdagen. Hij gooit de hoorn erop als hij ermee geconfronteerd wordt. Hij lost het probleem niet op en neemt geen verantwoordelijkheid.

  2 / 10/ 5

  Via een een opdracht op Werkspot hebben we gekozen voor Ad van Wekken omdat hij de opdracht het goedkoopste aanbood. Het werk ziet er slordig uit en ook heeft hij de afspraak 3x verzet. L. van N.

  1 / 10/ 5

  We hebben door Ad van Wekken ons dakterras van een nieuw bitumen laag laten voorzien en nu is het lek. Hij is al 2x terug geweest om de lekkage te verhelpen maar hij kan niet vinden waar de lek zit. We hebben een ander bedrijf in moeten schakelen om het lek te dichten. Ad heeft veel fouten gemaakt bij ons maar neemt geen verantwoordelijkheid om het op te lossen. Ook wil hij de schade niet betalen en komt hij afspraken, als hij al komt, niet na. Helaas zitten we binnen nog met veel waterschade. Ik zou zeggen goedkoop is duurkoop!