Wel Voor de Poes Kattenpension in Warmenhuizen

Dierenpension

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

39 Reviews

Wel Voor de Poes Kattenpension

Foto en Video (13)

Bekijk alles

Beschrijving

Kattenpension WEL VOOR DE POES is een kleinschalig pension voor maximaal 20 katten. Het bestaat uit een binnenverblijf wat in verbinding staat met een buitenverblijf. 's Winters is het pension verwarmd. Bij extreme hitte wordt de binnenruimte gekoeld. Beide ruimtes zijn voorzien van diverse slaapplekken en klimattributen. Uw kat maakt zelf uit wanneer hij buiten of binnen wil zijn. En hij heeft ruime keuze om te klauteren, spelen, krabben of slapen.

Uw huisdier is bij ons in een fijne en rustige omgeving. Het pension is exclusief voor katten, door de ligging zijn er zelfs geen autogeluiden te horen. Vlindertjes, vogeltjes in de tuin en zo nu en dan een stoere muis, die een loopje door de ren durft te wagen. Fonteintjes, bewegende speeltjes, uw kat heeft van alles te doen.

Aandacht en liefde voor uw katten vinden we belangrijk. Het pension is aan huis, dus we zijn vaak bij uw katten aanwezig. Wij willen graag dat u een prettige vakantie kunt hebben, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Het allerbelangrijkst voor ons is het welzijn van de kat. Als u wilt zien, hoe dat tot uiting komt, maak dan gerust een afspraak om eens in het pension te komen kijken!

Overige informatie

Soort aanbieder

 • Dierenpension,
 • Kattenpension

Diensten

 • Dagopvang,
 • Opvang,
 • Verzorgen,
 • Voeden

Faciliteiten

 • Binnenruimte,
 • Buitenruimte,
 • Speelruimte

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Asiel- en pensionhouder - HKB,
 • Gezondheidsdienst voor dieren / KGA (Kattengedragsadviesbureau) / Katvriendelijke kattenhotels,
 • KGA Adviesbureau,
 • Reserveren verplicht

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen
 • Parkeren na parkeren loopt u tussen dorpshuis en snackbar het rode pad op om het pension op nr 112 te vinden
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen
 • Bereikbaarheid Tijdens het derde weekend van augustus is het pension slecht bereikbaar wegens Kermis Warmenhuizen (zondag/maandag/dinsdag)

Betalingsmogelijkheden

 • Vooruit betalen

 • Contant

 • Factuur

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Asiel- en pensionhouder - HKB
 • Overig Gezondheidsdienst voor dieren / KGA (Kattengedragsadviesbureau) / Katvriendelijke kattenhotels, KGA Adviesbureau

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Onze kat Bob heeft van 6 t/m 20 sept. bij Maud gelogeerd. Maud is erg begaan met de katten en heel lief voor ze allemaal, ook al kan het best bedrijvig zijn:) Ook heeft ze foto's/filmpjes van Bob gemaakt wat wij erg leuk vonden. Kortom; een aanrader als je op vakantie bent en je geen zorgen wil maken om het welzijn van je kat!

  5 / 10/ 5

  Puck (poes van 6) is al meerdere keren te logeren geweest bij Maud. Alle keren met een gerust gevoel op vakantie gekund want alles is altijd piekfijn in orde. Schone, kleinschalige locatie met veel aandacht voor alle katten. Fijn contact met Maud en de foto's na afloop van je "kind" maken de goede ervaring helemaal af.

  5 / 10/ 5

  Blij dat ik onze kat hier met een gerust hart kan achterlaten!

  5 / 10/ 5

  Onze kat Tommy gaat als wij op vakantie gaan ook op vakantie naar dit pension. Maud is een topper met de katjes. Alles is daar tip top in orde en onze kat komt er altijd heel relaxed vandaan dus; een heuse aanrader!

  5 / 10/ 5

  al 6 jaar komt onze Ari (het is een meisje) bij Maud in pension .Wij werken niet meer en bij het boeken van een trip meer dan 4 dagen boeken we bij Maud . Soms 4 x per jaar . Dat zegt toch iets over het verblijf het is niet groot maar lig en speelplekjes genoeg het is proper en Maud is zeer begaan met de gastjes. Wat ook leuk is de fotos en filmpjes. We hebben geen face boek maar daar kwam iemand Ari Tegen erg leuk kortom woont u in de buurt boek gerust voor de prijs hoeft u het niet te laten

  5 / 10/ 5

  Er is maar 1 pension waar wij onze katten aan toevertrouwen vanwege de toewijzingen, de aandacht voor het welzijn en juist ook vanwege de kleinschaligheid. De liefde voor de kat straalt er bij Maud af. En daarbij komt ook haar grote kennis en ervaring. Onze 2 katers zien er stralend uit als ze weg gaan en dat doen ze met tegenzin. Onze 2 katers zijn snel op hun gemak bij Maud, kunnen er naar hartelust spelen en uitrusten, krijgen water uit de kraan, zoals ze gewend zijn en genieten ook volop van de aandacht die Maud aan hen geeft. De foto's en video opnamen die Maud maakt van hen, geeft weer dat zij zich thuis voelen bij haar. Een groter compliment kunnen we niet geven.

  5 / 10/ 5

  Een top locatie waar je katten zeer goed verzorgd worden. Onze drie katten logeren hier steeds tijdens onze vakantie en wij worden dmv foto?s of filmpjes op de hoogte gehouden. Wat mij betreft voor iedereen die van zijn dieren houd een aanbeveling.

  5 / 10/ 5

  Een kleinschalig kattenpension waar je kat alle liefde en aandacht krijgt die het verdient van Maud. Mijn kat Senna is er een aantal dagen geweest en ze heeft het naar haar zin gehad. Maud heeft het goed voor elkaar en je kunt je kat met een gerust hart achterlaten. Je wordt op de hoogte gehouden hoe het gaat met je kat en aan het einde van het verblijf word je verblijd met een fotosessie van je lieveling, hoe leuk is dat!

  5 / 10/ 5

  Barreltje was weer uitermate tevreden met haar verblijf bij Kattenpension Wel voor de Poes. Maud is altijd heel erg lief voor haar en de andere beestjes en dat straalt ze dan ook uit en ook is het er heel erg schoon en fris en genoeg ruimte om ergens lekker te zitten en te slapen. en met de aandacht van Maud vindt ze het ook niet erg om op reis naar Maud te gaan. gezellig haar eigen plekje uitzoeken en daar zijn genoeg mogelijkheden voor. EEN SUPER VERBLIJF VOOR DE BEESTJES DUS EEN AANRADER VOOR IEDEREEN. En dan later de foto's van Barreltje is ook heel tof. DUS TOPPPPP.

  5 / 10/ 5

  Onze kat Ollie is hier al meerdere keren geweest. Niks als lof over dit pension!!! Ik kan alle reviews beamen! Maud heeft kennis van zaken je kat is daar in zeer goede handen. Ook voor en na het logeren informeert ze hoe het met je kat gaat en daar waar mogelijk geeft ze advies. Een dikke 10!

  5 / 10/ 5

  Hommel heeft het heel erg naar haar zin gehad bij WEL VOOR DE POES. Maud heeft fantastisch voor Hommel gezorgd en ik breng haar dan ook met vertrouwen zeker vaker als dat nodig is!

  5 / 10/ 5

  Onze Milo is een moeilijk dier. Angstig en schuw voor vreemden. Moeilijk met eten. Dit jaar was hij voor de tweede keer bij Maud, die hem met veel geduld voor zich heeft gewonnen. Ze is lief en zorgzaam. Opvallend is dat dat ze alle dieren bij hun naam aanspreekt. Het is er schoon en het heeft een prettige sfeer. Wij moeten drie kwartier rijden om bij "Wel voor de poes" te komen, maar dat hebben we er graag voor over. Paula Ruitenberg

  5 / 10/ 5

  Wat ons betreft is WEL VOOR De POES een vijf sterren verblijf met vijf sterren behandeling voor alle logés! Een heel knus en schoon verblijf waar onze poes zich helemaal op haar gemak voelt. Onze poes heeft eigen voer vanwege haar dieet en ook dat houdt Maud heel goed in de gaten. Maud heeft een oprechte liefde voor katten en is deskundig en enorm betrokken. Er wordt veel geknuffeld en gespeeld en er is aandacht voor alle katjes. Wij gingen op vakantie en lieten de poes alweer voor de vierde keer in vol vertrouwen achter bij Maud. Tijdens onze vakantie kreeg onze poes iets aan haar oortje, Maud heeft dat heel snel ontdekt. We werden direct ingelicht en op de hoogte gehouden en na de vakantie was er ook nog regelmatig contact. Kortom: TOP en volgende keer zeker weer!

  5 / 10/ 5

  Prima kleinschalig pension. Hele goede zorg door pensionhoudster met zoveel liefde voor de gastjes! Onze Tom gaat gauw weer logeren bij Maud!

  5 / 10/ 5

  Maud is zo lief met en voor alle katjes die er zijn. Geduldig, liefdevol, aandacht, zorg.... 👍🏼 Onze katjes zijn in relatief korte tijd 2x geweest en beide keren hebben ze het naar hun zin. Klauteren en klimmen in 1 van de vele klimtoestellen en planken aan de muur of lekker slapen in een van de vele holletjes of mandjes. In de punt van het dak zijn ook lekkere slaap en zit plekjes gecreëerd, soort letterbak maar dan voor echte katten 😸 Liefde, aandacht en zorg in overvloed! ❤️💙Behoeft een kat extra zorg dan krijgt hij/zij dat ook, met alle liefde en geduld. Een evt volgende keer gaan we weer naar Wel voor de poes. Het geeft mij een veilig en goed gevoel en ik laat onze Tessie en Sammie dan ook met een gerust hart achter! Dank je wel Maud 😻 (Wat ik ook zo leuk vind is dat Maud foto's of filmpjes op haar site en fb zet en evt ook via de app verstuurd)

  5 / 10/ 5

  Onze kat 12 en poes 3 jaar gingen voor het eerst naar een pension. We kwamen uit bij Wel voor de poes. Na contact met Maud,konden eerst komen kijken. We hadden meteen een goed gevoel. Schoon, netjes, overal maandjes,speelgoed, klim en klauter mogelijkheden voor de katten. Maar ook plekjes voor de katten die wat schuwer zijn. Maud de eigenaresse geeft de katten veel aandacht,liefde en goede verzorging. We kregen ook foto’s van onze katten en je mag altijd even app als je benieuwd bent naar je kat. Kortom top lokatie. Volgende keer zeker weer voor ons.

  5 / 10/ 5

  Onze kat Zorro komt al ruim 2 jaar meerdere keren met veel plezier bij Wel Voor de Poes. Het pension is ruim, schoon en een speelparadijs voor katten. Eigenaresse Maud neemt de bijzonderheden door bij elk verblijf en stelt ons voor aan alle gasten, zodat we weten dat Zorro goed verzorgd wordt. Ook medicijnen en speciale dieetwensen zijn geen probleem. Wij gerust op vakantie en de kat ook een fijne tijd met alle speelkameraden. Wel Voor de Poes is een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Onze ragdoll Tommy is wederom in kattenpension Wel voor de poes geweest. Hij is altijd heel relaxt als ik hem ophaal en ik heb de indruk dat hij het daar erg naar zijn zin heeft. Het pension wordt gerund door Maud die heel lief voor de katten is. Het is erg schoon en een speelparadijs voor de katten. Achteraf krijg ik altijd foto's opgestuurd van Maud, dat is zo leuk! Ik beveel Wel voor de poes aan voor elke kater of poes!

  5 / 10/ 5

  Deze zomer is onze siamees Silla weer 4 weken bij Maud in pension geweest. Zij heeft het daar geweldig gehad! Toen we haar haalden wilde Silla wel bij Maud blijven. Ons herkende zij niet meer. Ongelooflijk hoe Maud het klaarspeelt. Alle katten, poezen kent zij bij naam. En haar pension: om door een ringetje te halen. Altijd, elke dag schoongemaakt, gezellige kleuren van de plankjes, prima krabpalen , overal verstopplekjes en eigen plekjes, zachte mandjes en/of dekentjes, overal voederbakjes en bakken voor de plasjes etc., en dan speelt zij ook nog met haar gasten. Er is ook een leuk buitenverblijf met takken en boomstronken, en heel veel mooie verstopplekjes. Waar vindt je zo'n geweldig kattenpension? In Warmenhuizen waar Maud van der Putten het "kattenvrouwtje" is. Maud, een grote pluim voor jou. Wij zijn enorm blij met jou en je pension. Wie wil er niet het beste voor zijn of haar poezenbeest als jezelf op vakantie bent? Onze Silla is bij jou in prima handen, dat weten wij zeker. En zij komt gauw weer bij je terug! Mary montanus, Akersloot (met toestemming van de eigenaar geplaatst, per mail bij Wel voor de Poes ingekomen)

  5 / 10/ 5

  Vier sterren logeer adres voor de kat. Maud is een topper met de katten. Kent alle namen en geeft ze allemaal aandacht. Alles is ook lekker schoon. Toen we weer thuis kwamen waren onze katten Boetje en Miss Einstein volkomen relaxt. Volgende keer weer naar Wel voor de Poes. Hartelijke groet, Jantina (per mail ontvangen en met toestemming van de eigenaar geplaatst, zij kreeg zelf geen toegang om het bericht te plaatsen)

  5 / 10/ 5

  Onze Poes Ari gaat al 4 jaar bij Maud in pension soms 3 a 4 keer per jaar. Ze heeft het daar heel goed weet ook goed na 5 minuten waar ze is, bij thuiskomst is ze ook zo weer de oude . Het is geen schootkat maar deze keer kwam ze zowaar twee keer op schoot zitten. Het fijne bij Maud is de kleinschaligheid en aandacht Ari staat op light eten en dat nemen we mee ze is er aangewend en eet dat ook . Het pension ziet er tip top uit echt een aanrader

  5 / 10/ 5

  Grandioos in elk opzicht Zoveel liefde voor de dieren Super schoon

  5 / 10/ 5

  Een aanrader! In het verleden maakte ik vaak gebruik van welwillende buren om de kat te verzorgen tijdens onze vakanties. Bij thuiskomst kon je dan merken dat het beest toch van slag was. Deze keer heb ik onze twee poezen naar Wel voor de Poes gebracht en dat is heel goed gegaan. Maud heeft alles prima voor elkaar, kennis van zaken en een prima ingerichte kattenopvang, maar het belangrijkste vind ik dat ze echt dol op katten is, en de katten & poezen merken dat ook. Je kunt echt met een gerust gevoel op vakantie. Veel groeten, Moniek (Via de mail van Wel voor de Poes binnengekomen en met toestemming van de eigenaar geplaatst)

  5 / 10/ 5

  Buurman logeert regelmatig bij Maud in pension Wel Voor De Poes. We laten hem er met een gerust hart achter. Maud is lief voor hem. Hij wordt goed verzorgd. Het is er schoon. Kortom het pension is een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Voor de eerste keer onze kat naar dit pension gebracht en alles was boven verwachting Vooral de per woonwijken aand acht voor kat en over kat aan baas waardeer ik erg pension is erg flexibel en we regen ook nog een paar foto's per mail na afloop. Wat wil je nog meer. Kat en baas blij met "voor de poes'!

  5 / 10/ 5

  Top Kattenpension!!

  5 / 10/ 5

  Kleinschalige kattenopvang. Als je binnenkomt valt als eerste de frisse geur op! Alles is schoon en hygiënisch. Veel liefdevolle aandacht voor de katten. Als je van je vakantieadres een mailtje stuurt om te vragen hoe het met je kat gaat, krijg je snel antwoord en mooie foto's toegestuurd. Na afloop plaatst pensionhoudster Maud - met toestemming natuurlijk - een leuke fotoreportage van de katten op Facebook en op de site. Pension is echt een aanrader! KvL

  5 / 10/ 5

  Onze poes Ari komt zeker vier keer per jaar in dit pension dat zegt toch wat lijkt me , Maud is liefdevol naar de poezen en Ari komt relext thuis. Ik maak me oook totaal niet ongerust als we weg zijn en ben altijd nieuwsgierig naar de fotos die Maud maakt. Het ziet er spik en span uit dus breng Uw poes gerust.

  5 / 10/ 5

  Geweldig kattenpension een heuse aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Echt een super opvang voor katjes. Onze Piter is echt niet een makkelijke en Maud heeft zijn hart gewonnen. Veel aandacht voor de katjes en ook let Maud goed op als er iets is qua gezondheid. Streng is ze ook voor alle inentingen en dat is maar goed ook.

  5 / 10/ 5

  Voor de derde keer mijn katten met een gerust hart achter gelaten bij Maud, ze is super met die kleine monsters van mij, en let goed op hun gedrag en eventuele veranderingen daarin, en de foto's zijn altijd leuk om te zien bij thuiskomst. Kortom super tevreden en volgend jaar weer!

  5 / 10/ 5

  Het kattenverblijf is niet groot, maar toch is er voldoende speelruimte voor de dieren. Ze worden uitgedaagd om te klimmen en te klauteren, maar als ze zich rustig terug willen trekken, kan dat ook. Bovendien is het verblijf altijd heel schoon. Wat ik zeer op prijs stel, is dat Maud nooit te beroerd is om advies te geven over kattenzaken. Volgens mij weet ze meer van katten dan veel dierenartsen.

  5 / 10/ 5

  Een prima kattenpension met heel veel aandacht voor de katten. Tijdens het verblijf van mijn kat deze zomer brak er niesziekte uit, maar de eigenaresse heeft dit heel vakkundig en met veel zorg aangepakt. Zeer schoon, kleinschalig met veel speel en slaapplekjes voor de katten.

  5 / 10/ 5

  Onze Maine Coon heeft nu 2 keer bij Maud gelogeerd en dit beviel erg goed! Leuk om op vakantie foto's te zien van de katten terwijl zij ook vakantie hebben. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  Mijn twee monstertjes zijn al twee keer bij Maud wezen logeren, en ik kan ze met een gerust hart bij haar achterlaten. Ze is zeer begaan met de katten en verzorgt ze super! Maud maakt mooie foto's van de katten zodat je kan zien hoe het ze vergaat, hartstikke leuk! kortom een aanrader voor uw katten!

  5 / 10/ 5

  Verstand van en hart voor katten. Leuk pension met allerlei goede kattenplekjes. Veel zorg en aandacht: top.

  5 / 10/ 5

  Geweldig leuk en kleinschalig Kattenpension met veel aandacht voor je kat. Wij op vakantie, onze kat ook vakantie bij 'WEL VOOR DE POES' in Warmenhuizen

  5 / 10/ 5

  Erg fijn kattenpension, kleinschalig maar fijn dus veel aandacht voor de katten! De eigenaresse heeft geduld, rust en kennis v zaken met wat ze doet. Ook voor de moeilijke kat met heimwee is er ruimte en die heeft het ook zeker naar z'n zin (sprekend uit ervaring).

  5 / 10/ 5

  Een prima plek om je poes naar toe te brengen tijdens de vakantie. Er is veel aandacht voor de katjes en alles is keurig schoon. Overal zijn slaap- en speelplekken. Ook voor minder sociale katten heel geschikt, want er zijn allemaal mandjes en hoekjes waar ze zich rustig kunnen terugtrekken. Mijn bange en verlegen kat Lucifer heeft het er erg naar zijn zin gehad, terwijl er op dat moment nog een stuk op 10 andere katten rondliepen. Volgende keer breng ik alledrie mijn katjes.