WELenZIJN Centrum voor Gezondheid in Ede gld

Alternatieve geneeswijzen

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 51 beoordelingen

51 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

WELenZIJN Centrum voor Gezondheid

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 51 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Eerlijke en goede begeleiding, duidelijk in hoe wel en niet te doen. Ook met andere dingen, goede adviezen en gelijk duidelijke uitleg waarom.

  5 / 10/ 5

  Perfecte begeleiding die ik nodig heb om af te vallen!De peptalk ,die is geweldig, on mijn doel te bereiken! De methode die welenzijn hanteert bevalt mij, zonder chemische middeltjes!!

  4.5 / 10/ 5

  ondanks trage schildklier snel afvallenDoor mijn collega’s resultaten ben ook ik begonnen met het gezonder worden programma, en ondanks mijn trage schildklier lukte het ook mij om elke week gemiddeld 2 kg af te vallen, ook super fijn in de 8 weken heb ik 2 keer mijn medicijnen kunnen verlagen omdat het zo goed gaat met mijn lijf en ik kon na 2 weken ineens veel beter lopen. Na de 6 gezond blijven weken ga ik weer verder om de rest van de kilo’s eraf te krijgen 😃

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben veel gewicht kwijt en heb een goede begeleiding gehad.
  Vriendelijke mensen en een prettig contact.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet is geweldig om te weten dat je gewicht op een manier kwijt kunt raken op een verantwoorde manier. Heel fijn dat dit ook in een overzichtelijke tijd haalbaar is. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van het traject. Daarnaast wil ik begin 2019 ook nog het hart en vaatziekten onderzoek doen en hopelijk kan ik daar verbetering in brengen, zodat ik deels of helemaal van de bloeddruk medicatie af kom. Dat zou een kers op de taart zijn.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen vorm die me aanspreekt, omdat ik me in jaren niet zo goed heb gevoeld. Alles puur en zo dicht mogelijk bij de natuur.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBelangstellend, snelle reactie bij vragen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede begeleiding,laag drempelig,vriendelijk

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet werkt echt goed bij overgewicht! Echter vereist het een ijzeren discipline en het is zeer kostbaar!! Let er dus op dat je de rekeningen kunt indienen bij de zorgverzekeraar!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVia een vriendin kwam ik terecht bij WeZ.
  Dit is echt de oplossing geweest voor mijn probleem.
  Mijn pijnklachten veroorzaakt door fybromialgie zijn voor 80 % verdwenen.
  Ook ben ik 12 kilo afgevallen en voel me fit en heb weer energie.
  Heel belangrijk is daarbij je voedingspatroon te volgen.
  Het helpt mij om elke 4 maanden een controle afspraak te plannen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk had zware slaap abneu en woog op 1juni 2018 ca 100 kg. Door het dieet van WelenZijn is mijn gewicht op 29 juni 85 kg. en zo goed als geen slaap abneu meer. extra bijkomstigheid, Ik slik al sinds 1992 2 stuks maagzuurremmers per dag. Nu nog 1 in de week.

  Andre Bos, Soest

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringGoede begeleiding, weer heerlijk lichter geworden.
  Wel zwaar dieet, je moet er voor 200% achter staan.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldwat ik wilde bereiken is gelukt, dus ik ben een tevreden klant!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDeskundig en fijn contact

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBetrokken, kundige en vriendelijke begeleiding bij therapie gezond eten en balans in lichaam herstellen. Helpt mij ontstekingen te verminderen en soepel te blijven.
  Stimuleren en denken graag mee. Altijd bereid vragen te beantwoorden en dingen uiy te zoeken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVan af dag 1 van de therapie heb ik me erg goed gevoeld en daarnaast krijg je ook nog de extra beloning dat de kilo ‘s er af vliegen.
  Wat ook erg prettig is is dat je geen honger gevoel hebt en doordat je je zo goed voelt hou je de motivatie om door te gaan.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet verbaast me nog elke dag, dat ik mij zo gelukkig voel met mijn huidige eetpatroon.
  nogmaals bedankt.

  Met vreetzame groet, Jan Eetgraag

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMaaike en Fred staan achter hun product en zijn daar erg enthousiast over. Op vragen van mijn kant komen duidelijke antwoorden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg tevreden. In 30 dagen 5kg afgevallen. Mijn abneub is denk ik over. Mijn snurken is bjna weg.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk krijg goede en duidelijke adviezen. Als j e vragen hebt kun je bellen of mailen.
  Bij het laatste krijg je snel een reactie.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNadat ik info had ingewonnen was ik nog niet overtuigd. Toch startte ik met de eerste fase omdat ik vond dat ik niets te verliezen had. Wat ben ik blij dat ik die stap heb genomen.
  Gaanderweg krijg ik meer en meer vertrouwen in mijn lijf en besef ik met dat ik eindelijk de weg heb gevonden naar structureel gewichtsverlies en een gezonder lichaam. Ik gun iedereen deze kans op een gezondere levensstijl en gezonde omgang met voeding.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben zeer te vrede!!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede begeleiding, duidelijk wat wel en niet goed is en een positieve peptalk als het met de therapie wat moeilijker gaat. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar daarin wordt je super goed begeleid zodat je er voor 100% voor gaat.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen grote steun in mijn rug en regelmatig een eye opener voor mij.
  Altijd weer, ook al blijft het resultaat door mijn dip achterwege, lukt het Maaike weer er een positieve wending aan te geven.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenResultaat top
  Vriendelijk
  Leren je goed met voeding omgaan
  Erg tevreden over het afvallen
  Gaat snel
  Enz enz aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk had nooit gedacht dat het zo snel zo gaan maar na een week wist ik wel anders.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben door deze therapie bewuster geworden van welke voeding goed is voor mij. Verder is mijn smaak veranderd en ook mijn voedingspatroon. Dit in 8 weken tijd.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJe moet goed gemotiveerd zijn om de uitdagingen aan te gaan. Het niet gebruiken van oliën, vetten ed om te koken zijn een uitdaging. Maar door te experimenteren kom je er wel uit. Na 2x 4 weken een kuur volgen mag het resultaat er zijn. Daarna het verder volgen, uitproberen van voedingsmiddelen is een leuke reis door de wereld van voeding.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAls je achter je doel staat gaat dit zeker lukken.
  Zonder hongergevoel en een betere kijk op voeding.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk wilde heel graag in korte tijd 5 kg afvallen en dat is in 4 weken gelukt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk sta volledig achter WELen ZIJN
  En beveel het zeker aan!!
  Mits je er zelf ook achter sta.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldna telefonisch informatie te hebben ontvangen hebben we een afspraak gemaakt voor een uitgebreide info sessie. Fred heeft hierin heel duidelijk verteld wat de achterliggende gedachte bij het traject is en hoe het in zijn werk gaat. Naar aanleiding hiervan een afspraak gemaakt om te starten.
  Met Maaike de doelen van ons doorgenomen en vol goede moed gestart met de eerste 4 weken van de kuur. Dit is ons 100% meegevallen geen hongergevoel en al eet je beperkt toch eet je lekker. gelijk doorgegaan met een 2e 4 weken en na 8 weken was de 1 ruim 25 kilo en de ander ruim 15 kilo kwijt waardoor we ons al een stuk lekkerder voelden. 6 weken stabiliseren heeft 1 van ons nog een periode van 4 weken gedaan waarna erin totaal 32 kilo af was. de 2e persoon is gewoon doorgegaan met het nieuwe eten en is daarbij nog een paar kilo afgevallen.
  Nu terugkijkend op de afgelopen paar maanden kunnen we zeggen dat het resultaat bereikt is we voelen ons veel beter en zijn aardig aan het nieuwe eetpatroon gewend en ook een keer met andere mee eten kan als je maar weet wat je doet en zo nodig de volgende dag een keer een maaltijd overslaat. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Maaike en de ondersteuning van Fred.
  DA

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet afvallen was heel goed vol te houden. Alleen de appeldagen vond ik soms zwaar. Met name in de winter kon ik dat niet. Maar toch.... het is gelukt. En ik ben blij met het resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBijzonder prettige therapeute met een luisterend oor. Dit in tegenstelling tot veel artsen en specialisten.
  Altijd bereid om ook telefonisch je vragen te beantwoorden.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeb met uitstekende begeleiding een ideaal gewicht bereikt en heb daarna met begeleiding geen extreem overgewicht meer gehad.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringIk zag een advertentie in het plaatselijke krantje over overgewicht.
  Ik had overgewicht en ook nog andere gezondheidsklachten.
  Gelukkig kon ik snel aan de slag en de kilos raakte ik kwijt.
  Ook mijn andere klachten namen af en eindelijk had ik een constante suikerspiegel.

  Wat me tegenviel was het eten van vlees ipv koolhydraten.
  Dit heeft me lang tegengestaan. Ook het weglaten van zoetige snacks was een lastige.
  Gewoonte om te snoepen, emoties die oplopen, zin in zoet.
  Dit was voor mij een lange weg.
  Op dit moment eet ik volgens de WEZ methode. Hiermee kan ik mijn gewicht constant houden. Mijn gezondheidsklachten zijn weg.

  Voor iedereen die meer wil weten ben ik bereikbaar. Bij de WEZ is het mogelijk mijn contact gegevens op te vragen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede begeleiding naast de druppels voor het hongergevoel. Je valt er goed vanaf

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige, serieuze begeleiding op een stimulerende manier. Aandacht voor probleempjes tijdens het proces van afvallen en een nieuw patroon van voeding ontdekken. Zeer tevreden eindelijk verlost te zijn van veel jo-jo avonturen!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldhebben jullie al

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelennooit gedacht dat het zou lukken. Het gaat nog steeds goed en ik voel mij prima, Het belangrijkste voor mij is dat ik geen honger heb!