Welkom Chinees-Indisch Restaurant in Tilburg

Afhaalrestaurant

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Welkom Chinees-Indisch Restaurant

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Afhaalcentrum Welkom biedt een uitgebreid assortiment aan gerechten voor catering.

Let op! Bij inlevering van 25 waardepunten
ontvangt u GRATIS een portie Babi Pangang.
(niet op zon- en feestdagen)
Wij bezorgen bij u thuis
(beperkt bezorgingsgebied)
Wij bezorgen elke bestelling,
vanaf € 8,00 tegen de zeer geringe bezorgkosten
van € 2,00 bij u thuis tussen 17:00 en 20:30.

Overige informatie

Diensten

 • Catering

Service

 • Bezorgservice

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super vriendelijke mensen, met een hart voor het ambacht, intelligent en grappigs. Belangrijker nog. Heerlijke eten. Snel. Makkelijk. Waar voor je geld. Bedankt!

  1 / 10/ 5

  Bestelling geplaatst en na bijna 1,5 uur gebeld waar het bleef. Al heel coulant geweest door ze zo lang de tijd te geven. Bestelling stond wel in de computer maar er was geen briefje uitgekomen dus zoals hun reactie konden ze er niks aan doen. Ze waren over op een nieuw systeem en niet alle briefjes kwamen eruit. Kan gebeuren maar als je dat weet houd je de computer in de gaten zou je zeggen. Niks we gaan het meteen maken en zijn er heel snel, niks compensatie, niks excuus. Hebben gezegd dat ze het mochten houden want de kinderen moeten naar bed en hebben maar een boterham gegeten.

  1 / 10/ 5

  Geen Ster waardig!! We hebben een uur langer op ons eten moeten wachten. Het eten was koud! Bezorger wist niet eens wat wij moesten betalen. En de bezorger was heel onbeschoft! Noemde ons een matennaaier omdat wij minder betaald hebben omdat wij een uur langer moesten wachten! Bestel er nooit meer!! Slechte zaak!

  5 / 10/ 5

  Loempia speciaal, echt waar voor je geld, en daarmee heb je ook meteen voldoende gegeten als je het al op kunt !

  1 / 10/ 5

  Bij bezorging worden er vaak bestellingen vergeten en duurt het meer dan een uur voordat het eten er is

  1 / 10/ 5

  zeer slechte chinees, ik heb er een eenpersoonsmenu op, met bami en foe yong hai en vlees ik ben, enkele uren daarna flink aan de diarree geweest en had braakneigingen! een zeer slechte chinees dus.

  5 / 10/ 5

  Kom hier al 35 jaar, als het niet goed zou zijn waren ze allang niet meer aanwezig op het Paletplein. Altijd goede kwaliteit tegen redelijke prijs, en altijd netjes geholpen.

  1 / 10/ 5

  Met regelmaat worden er bedorven ingredienten/ingredienten die er tegen aan zitten gebruikt. Wat men beloofd in de gerechten te zitten zit er nauwlijks in en dan heb ik het bijvoorbeed over chia sue vlees in een nasi gerecht. Het zou duidelijk moeten zijn ook voor de koks dat door met bedorven of niet verse ingredienten te werken er een gevaar voor de gezondheid dreigt. Voor mij is het duidelijk dat het hier alleen om geldelijk gewin gaat en heb daarom besloten dit restaurant geen geld meer aan mij te laten verdienen evenals andere afhaalchinezen, ik heb er geen vertrouwen meer in.

  5 / 10/ 5

  goed heel goed en ook heel slecht

  1 / 10/ 5

  Was voor mij de eerste keer dat ik wat ging halen dus probeerde alleen even de nasi en bami voordat ik groots ging afhalen. Zowel aan de nasi als de bami zit totaal geen smaak! Grote stukken gesneden ham en wat ei is alles wat in de nasi zat!! Voor mij is dit adres de eerste en de laatste keer geweest!