Welkoop Elferink VOF in Losser

Dierenbenodigdheden - groothandel en fabrikanten

Welkoop Elferink VOF

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (12)

Bekijk alles

Beschrijving

MISSIE
De missie van BoerenBond-Welkoop is haar klanten helpen het buitenleven beter te laten beleven. Zodat u tussen drempel en erfgrens beter kunt werken, verzorgen en genieten. BoerenBond/Welkoop wil in Nederland hét merk zijn van producten en diensten voor tuin en dier. Een succesvol merk, waarbij de klant niet alleen naar de winkel komt vanwege het assortiment en de service, maar vooral ook omdat hij/zij zich verbonden voelt met de merkwaarden.

VISIE
De visie volgt de reeds uitgezette lijn Van retailer naar succesvol merk, waarbij het ultieme doel is BoerenBond en Welkoop een succesvol merk te laten zijn. Een succesvol merk dat niet alleen een instrumentele relatie heeft met haar klanten, gebaseerd op assortiment en prijs, maar ook een persoonlijke relatie, gebaseerd op specifieke merkwaarden. Om een succesvol merk te worden, dient de formule BoerenBond-Welkoop duidelijk en onderscheidend gepositioneerd te zijn.

Operational excellence
Een succesvolle retailer zijn, vereist operational excellence. Bij een retailer draait het in de kern om het besturen en beheersen van het assortiment en de goederenstroom, en de snelheid waarmee je kunt reageren op de klantvraag. Het juiste assortiment in de juiste hoeveelheid op de juiste tijd op de juiste plaats. Nee verkoop is funest. Operational excellence is een absolute voorwaarde om als retailer in de huidige en toekomstige marktomstandigheden te kunnen overleven.

STRATEGIE

Om onze missie met succes te realiseren, hanteren we een strategie die is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

Continu streven naar kwaliteit
Wij willen onder alle omstandigheden kwaliteit en value for money bieden. Onze missie vertalen we op praktische wijze naar de winkelformule Verstand van buiten leven, waarbij we per vestiging maatwerk leveren op de winkelvloer, zodat de kwaliteit en onze value for money belofte nadrukkelijk richting de consument worden uitgedragen.

Goede relatie met partners
Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met franchisenemers en leveranciers. Via een onafhankelijke Franchiseraad adviseren de franchisenemers de directie van Agri Retail en hebben zij een wezenlijke invloed op de beleidsvorming. Wederzijds respect en vertrouwen vormen de basis voor een langdurige en constructieve samenwerking met alle betrokkenen.

Breed assortiment
Met onze winkels en specifieke assortiment dat breed en ondiep is, willen we klanten de mogelijkheid bieden om het echte buitenleven te

Overige informatie

Service

 • Blokhutten, barbecues,
 • Dierbenodigdheden,
 • Gazon,
 • Hobbykassen,
 • Kleding en schoenen,
 • Siertuinen,
 • Tuingereedschap,
 • Tuinmachines,
 • Tuinonderhoud,
 • Zwembaden, tuinmeubelen

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Welkoop vestiging

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst