Welzijnsorganisatie Diverz in Zwijndrecht

Welzijnsorganisaties

    Duivenvoorde 4, 3334EH, Zwijndrecht

Welzijnsorganisatie Diverz

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

De jonge welzijnsorganisatie Diverz is sterk welzijn en leefbaarheid. Onze enthousiaste proffessionals bevorderen de eigen kracht van mensen, buurten en wijken. We prijzen ons gelukkig met onze vrijwilligers die samen met ons activiteiten organiseren voor jong en oud. Dankzij onze samenwerking met andere maatschappelijke organisaties vullen het aanbod vanuit onze wijkaccommodaties aan waardoor deze centra in belangrijke mate bijdragen aan het welzijn en de leefbaarheid in de wijk.

Het Opbouwwerk, Sociaal Cultureel Werk, Jeugd- en jongerenwerk en Accommodatiebeheer werken intensief samen aan een prettig woon- en leefklimaat voor iedereen, dus ook voor u.

Onze opdrachtgever is de gemeente Zwijndrecht. Samen met hen bepalen we in welke wijken van Zwijndrecht en Heerjansdam we werken. Hiermee sluiten we zo veel mogelijk aan op het gemeentebeleid. Door samen te werken bereiken we meer. Daarom hebben we goede contacten met veel maatschappelijke organisaties hebben we de samenwerking voor bijzonder belangrijke projecten vastgelegd in een convenant.

Overige informatie

Diensten

  • Opbouwwerk,
  • Sociaal cultureel werk

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst