Welzorg Auto op Maat in Zwolle

Rolstoelen en invalidenwagens

Welzorg Auto op Maat

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor rolstoelen en invalidenwagens in de buurt

Foto en Video (1)

Extra gegevens

gratis bellen

Beschrijving

Juist als u minder mobiel bent is het heerlijk om een eigen auto (rolstoel auto) op maat te hebben. Welzorg Auto op Maat helpt u graag aan een rolstoelauto, zonder dat er sprake is van beperkingen. Wij passen autos van ieder merk aan.

Onze adviseurs geven u doordacht advies, zodat uw vervoersmiddel perfect aansluit op ál uw wensen. Welzorg Auto op Maat is een landelijk opererend bedrijf, met vestigingen in s-Hertogenbosch, Amsterdam, Geleen en Zwolle. Al vele jaren zijn wij specialist op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking. Wij leveren ook comfortstoelen, in- en verkoop van gebruikte aangepaste autos, Cantas en brommobielen. Verder verzorgen wij rijlessen voor mensen met een lichamelijke beperking. We leveren onze producten door heel Nederland aan diverse opdrachtgevers zoals UWV, instellingen, gemeenten en particulieren. Welzorg Auto op Maat organiseert gratis workshops voor gemeenten en overheidsinstellingen.

U kunt Welzorg Auto op Maat bereiken op telefoonnummer 0800-0200142 of door een mail te sturen naar auto.opmaat@welzorg.nl

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst