Wendelgelst VOF Bouwbedrijf in Rijsenhout

Aannemer

  Aalsmeerderweg 763/A, 1435EL, Rijsenhout

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

29 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Wendelgelst VOF Bouwbedrijf

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Bouwbedrijf Wendelgelst B.V. is ontwikkeld tot een bouwbedrijf met een ruime kennis van zaken en vakbekwaamheid.

Van schetsontwerp, tekening, aanvragen van vergunningen, de bouw of verbouwwerkzaamheden tot en met de uiteindelijke oplevering wordt op een persoonlijke wijze samen met U gerealiseerd, om samen tot een goed resultaat te komen.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning,
 • Badkamer,
 • Bouwadvies,
 • Bouwtekening / constructietekening,
 • Complete aanbouw plaatsen,
 • Constructieberekening,
 • Dakkapel,
 • Dakwerk,
 • Garage / carport,
 • Metselwerk,
 • Serre,
 • Timmerwerk,
 • Zwembad

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Gratis advies,
 • Gratis offerte

Aangesloten bij / Certificering

 • Overig Erkend leerbedrijf

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 29 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Zeer vakbekwame en nette aannemer, precies de juiste voor onze verbouwingNa het eerste gesprek hadden we al een goed gevoel bij deze aannemer. Wendelgelst heeft onze verwachtingen ook meer dan waargemaakt. Alle vakmensen waren even vriendelijk, behulpzaam en de vakkennis droop er vanaf. Het contact met Jurn verliep erg soepel, en snel. De termijnafrekeningen en overzichten waren erg transparant. Geen verassingen achteraf. Al met al erg prettig zakendoen. Ik zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

  Reactie van het bedrijfBedankt voor de revieuw ! En veel woonplezier !

  5 / 10/ 5

  Een betere aannemer konden we niet krijgen!Al na het eerste gesprek met Wendelgelst hadden we door dat dit een goede aannemer zou zijn voor de verbouwing zoals wij deze in gedachten hadden. Onze ekeuze voor Wendelgelst bleek geen verkeerde. Geen enkel moment hebben we twijfels gehad over de vakkundigheid van deze mensen. Voor ons gevoel ging alles van een leien dakje, en zelfs op momenten dat we dachten dat er iets mis zou gaan, hadden de heren van Wendelgelst de juiste punten al opgepakt en afgewikkeld. Mochten wij in de toekomst nog meer willen gaan verbouwen, dan is dit het eerste bedrijf dat we bellen!

  5 / 10/ 5

  Zeer geslaagde verbouwing gerealiseerd!De communicatie tijdens en uitvoering van onze verbouwing was zeer aangenaam bij bouwbedrijf Wendelgelst.

  Zij hebben voor ons een complete verbouwing gedaan van de zolder en begane grond. Inclusief een grote uitbouw en plaatsen van twee dakkapellen.

  Alleen maar complimenten en dat zowel tijdens de bouw als tijdens het voor- en na traject.

  Vakkundig bouwbedrijf op alle vlakken

  3.5 / 10/ 5

  gewoon goedgoede prijs kwaliteit verhouding

  4 / 10/ 5

  Onze ervaring is uitstekendVoor de tweede maal een uitbouw laten doen door Wendelgelst. Wederom goed bevallen. Personeel is erg netjes, vriendelijk en leveren goede kwaliteit!

  5 / 10/ 5

  Professioneel bouwbedrijf met zeer vakkundig personeel.Wij zijn blij dat wij met bouwbedrijf Wendelgelst in zee zijn gegaan en onze uitbouw door hen hebben laten doen. Een heel professioneel, betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring en zeer vakkundige- en bovenal zeer aardige mensen. De logistieke planning van alle werkzaamheden is zeer goed verlopen. Wij werden steeds op de hoogte gehouden over de werkzaamheden en wanneer en door wie die werden uitgevoerd. Danny en Frank waren samen verantwoordelijk voor het grootste deel van de verbouwing. Echte vakmensen met oog voor detail en het was ook nog eens heel gezellig als zij er waren.

  Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Wij bevelen bouwbedrijf Wendelgelst dan ook aan bij iedereen die verbouwplannen heeft.

  Hartelijke groet, Ad en Joke

  4.5 / 10/ 5

  FantastischPrima, van start tot eind.. heel erg blij met eindresultaat. Steeds de zelfde ploeg over de vloer. Elke dag waren ze druk en eind van de dag werd alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Afspraken keurig na gekomen. We werden op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren.. Vragen werden beantwoord en zorgen weggenomen. Super. Danny en Frank nogmaals bedankt

  5 / 10/ 5

  Een fantastisch team van professionals!Voor onze uitbouw hebben we het team van Wendelgelst ingeschakeld.

  Wat een geweldige en prettige verbouwing hebben wij gehad!

  Vanaf offertetraject tot aan de oplevering hebben wij van Wendelgelst zeer professionele en vakbekwame mensen ontmoet. Het werken met een vast "koppel" van 2 mannen die een hele brede bouwkundige kennis en ervaring hebben en goed gevoel hebben voor het werken bij particulieren maakte de verbouwingsperiode tot een hele prettige ervaring.

  Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en met een goede snelle afhandeling als gevolg.

  Wij zullen Wendelgelst altijd aanbevelen bij andere als een fijne en geschikte partij om zaken mee te doen.

  5 / 10/ 5

  Heel tevreden!Tijdens de verbouwing werd er heel prettig meegedacht over hoe onze wensen zo goed mogelijk konden worden gerealiseerd. Ee werd zeer netjes gewerkt en het eind resultaat is boven verwachting! We zijn heel tevreden over hoe het hele verbouw proces verlopen is!

  4.5 / 10/ 5

  Goed resultaatVanaf het eerste gesprek verliep het contact goed. We hebben de vliering laten vergroten d.m.v. een dakopbouw. Dit was geen alledaagse klus, maar Wendelgelst begreep goed hoe we het wilden hebben en hierdoor is het eindresultaat erg mooi geworden. De bouwers werkten erg netjes, onze complimenten! Kortom: een goed bedrijf om mee samen te werken.

  5 / 10/ 5

  Zeer goed!Ik werk nu al 5 jaar met Bouwbedrijf Wendelgelst, voor een grondige en hoogwaardige renovatie van ons huis.
  Dit betreft het renoveren en herindelen van ons interieur (bijv. woonkamer, kantoor), aanbouw (bijv. keuken) en zelfs het volledig vervangen van het dak.
  Het opgeleverde werk is van zeer hoge kwaliteit. Er wordt erg netjes gewerkt. Er wordt ook in goed overleg gewerkt. Uiteraard zijn er wel eens misverstanden of dingen die niet helemaal goed gaan, maar alles wordt altijd tot tevredenheid opgelost.

  5 / 10/ 5

  Goede vaklui die netjes werkenIn verband met een dakopbouw gekozen voor bouwbedrijf Wendelgelst. Voornamelijk om 1 partij te hebben die verantwoordelijk is voor de gehele dakopbouw. Geen spijt gehad van deze keuze. De twee timmerlieden werken netjes, overleggen goed en denken goed mee om het mooiste resultaat te verkrijgen.
  De onderaannemers zijn vaklui waar vaak mee gewerkt wordt en dat is te merken aan de samenwerking die onderling ook goed is. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat en over het geleverde werk.

  4.5 / 10/ 5

  Top!Stuk voor stuk prettige werklui en goede begeleiding vanuit Wendelgelst.

  4.5 / 10/ 5

  Betrouwbaar, vriendelijk en professioneelHoewel de doorlooptijd niet helemaal volgens verwachting was kan ik niet anders zeggen dan dat het een aanrader is je verbouwing aan hen toe te vertrouwen.

  5 / 10/ 5

  dik tevredenGoede communicatie, luisteren naar de wensen van de klant en denken oplossingsgericht.

  4.5 / 10/ 5

  Fijn bedrijf waar goed wordt geluisterd naar je wensen.Als eerder goed uitvoeren van onze wensen. Daarom weer voor Bouwbedrijf Wendelgelst gekozen.

  4.5 / 10/ 5

  Top aannemer!Via bouwnu.nl uitgekomen bij Bouwbedrijf Wendelgelst BV op basis van reviews en de locatie. Geen seconde spijt van gehad!

  Vanaf het eerste gesprek is er heel goed met ons meegedacht. De planning was voor ons heel erg belangrijk omdat we voor 2 maanden tijdelijke woonruimte gehuurd hadden, dit is perfect gegaan.

  90% van de tijd kwamen dezelfde 2 vakmannen(Danny en Frank) over de vloer, waar we goed contact mee hadden. Zij luisterden erg goed naar mijn input en bij twijfel belde zij mij altijd op. Er werd ook erg goed rekening gehouden met de buren.

  Uiteindelijk tijdens de hele verbouwing, alleen problemen gehad met de vloer (onderaannemer), dit is gelukkig allemaal netjes opgelost.

  Alle kunstof kozijnen die via de aannemer geplaatst zijn, zijn ook van erg mooie kwaliteit!

  Mochten wij weer willen verbouwing dan, dan kiezen wij zeker opnieuw voor Bouwbedrijf Wendelgelst BV.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer flexibel en aardige, meedenkende vaklui!Verbouwing keuken / hal / garage & verplaatsing meterkast:

  Direct bij het eerste gesprek werd duidelijk dat onze (in onze ogen) ambitieuze plannen geen probleem zouden zijn voor Bouwbedrijf Wendelgelst. Het opstellen van de offerte duurde wat lang, maar we hadden er op dat moment nog geen haast mee. Zodra de verbouwing begon, verliep alles zeer voorspoedig. Door de complexiteit en onzekerheid in het werk (afhankelijkheid van NUTS-partijen in een koude tijd) waren er wat periodes waarin niet gewerkt kon worden, maar zodra er ruimte was, kwamen Frank en Danny weer langs om het werk voort te zetten. Deze flexibiliteit was erg prettig! Ook de loodgieter vond het geen probleem om hier en daar op het einde van de dag nog langs te komen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Jurn had het proces goed in de hand!

  Frank en Danny in het bijzonder zijn toppers. Erg meedenkend en communiceerden zeer goed als er een keuze gemaakt moest worden (ook per telefoon). We werden goed ontzorgd door de mannen en het huis zag er na elke dag keurig opgeruimd uit.

  Paar kleine puntjes van kritiek (waar overigens weinig aan te doen valt vanuit de hoofdaannemer): stucadoors hebben hier en daar wat onzorgvuldig gewerkt en de kosten van de elektricien vielen wat hoger uit dan verwacht. De laatste afrekening viel echter weer een stuk lager uit dan verwacht.

  Afsluitend: een zeer betrokken en kundig bouwbedrijf waar je op kunt vertrouwen.

  5 / 10/ 5

  TOP bedrijf met geweldige timmerlieden!Via een tevreden kennis van ons zijn wij na een lange zoektocht en vele aannemers uiteindelijk bij bouwbedrijf Wendelgelst uitgekomen voor een ingrijpende verbouwing aan ons huis. Tijdens het offerte traject was de communicatie gelijk goed, open en eerlijk. Na nog een aantal positieve referenties te hebben gecheckt hebben wij besloten om de samenwerking aan te gaan. Vanaf dat moment zaten Ron en Jurn er bovenop en lieten ons geregeld weten wat de status was, hoe de planning verliep etc etc. voor ons was dit echt heel fijn en dit gaf ook een goed gevoel. Dit goede gevoel werd vanaf de start van de werkzaamheden alleen nog maar beter dankzij de jongens die dit bedrijf in dienst heeft! Er werd met ons meegedacht en advies gegeven, voordat iets gedaan werd werd dit ook overlegd met ons en elke dag werd alles weer netjes opgeruimd zodat het huis voor ons leefbaar bleef. Bas, Jan, en met name Danny en Frank bedankt! Wij zijn super blij met het uiteindelijke resultaat en door de prettige samenwerking is de verbouwing ons uiteindelijk meegevallen. Mochten we weer gaan verbouwen dan weten we jullie te vinden!

  5 / 10/ 5

  Zeer net bedrijf met medewerkers die weten wat ze doen!Bouwbedrijf Wendelgelst BV heeft bij ons alle meerdere grote klussen verricht en elke keer komen wij voor klussen bij hun terug.

  Ze werken zeer netjes, nemen de tijd om te overleggen (zo ook met de klant), denken in oplossingen. Er werken echt vakmensen die weten waar ze over praten. Bij renovatie klussen, zorgen ze ervoor dat wat niet gerenoveerd moet worden keurig netjes blijft. Een echte aanrader voor welke klus dan ook. Van sloopwerk, gevel renovatie, aanbouwen, nieuwbouw tot nieuwe schuur. Wij zouden ze zo weer bellen en met 100% tevreden aan een ieder aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf. Zeer professionele, goede communicatie,nette werknemers,alle afspraken na komen enz . Dus een mooi en goed bouwbedrijf.

  4 / 10/ 5

  Prima aannemer die zijn afspraken nakomt en goed werk levert.Prima aannemer die zijn afspraken nakomt en goed werk levert, accuraat werkt.

  5 / 10/ 5

  Zeker Aan te bevelen van A tot Z!Een perfecte vebouwing! Startend met een goede inventarisatie tijdens het eerste gesprek en een duidelijke overzichtelijke offerte. Toen eenmaal de vergunning binnen was, werd er tijdens de bouwwerkzaamheden zeer efficiënt, uiterst professioneel en vooral keurig netjes/opgeruimd gewerkt. Elke dag werd de bouwplaats, de werkruimte eromheen en zelfs bij de vuilcontainer schoon opgeleverd. Het eind resultaat is een prachtige uitbouw op onze zolder/overkapping van het dakterras.
  Ook het vervangen van de achter schuifpui is perfect uitgevoerd.
  Voor ons was dit een ideale verbouwing mede mogelijk gemaakt door de zeer vakundige timmerlui (speciale dank aan Dave en Kevin).

  5 / 10/ 5

  Een bedrijf dat meedenkt om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.Verbouwing en onderhoud.

  4 / 10/ 5

  Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaarPlanning was spannend, gezien de krappe deadlines. Meer communicatie over de geplande werkzaamheden zou helpen om die spanning minder te maken. Maar het resultaat mag er wezen.

  5 / 10/ 5

  Hoge kwaliteit, netjes en persoonlijkWij hebben door bouwbedrijf Wendelgelst de uitbouw aan de achterkant van de woning laten bouwen. Een zeer goede ervaring. Er is bijna onafgebroken gewerkt (muv de weekenden uiteraard) en de rommel is tot een minimum beperkt. Elke dag werd er tussendoor opgeruimd, zodat het leefbaar bleef. Het persoonlijke contact met de aannemer en de vaste werkploeg verliep soepel. Op het juiste moment hier en daar even afstemmen en meedenken wat de handigste oplossing zou zijn. Het resultaat is erg mooi geworden, goed doordacht en precies als besproken. Met name het keurige personeel is zeer goed bevallen, prettig in de omgang, heel hard gewerkt en kundig.

  4 / 10/ 5

  Zeer tevreden Jullie hebben mooi werk geleverd.
  Zeer tevreden.

  Helaas is de deur nog niet goed, Maar ga er vanuit dat het ook snel opgelost word.

  Dank jullie wel.

  5 / 10/ 5

  Goede voorbereiding Al bij de voorbereiding van onze verbouwing hadden wij al gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf.
  Er wordt geluisterd naar de wensen en mee gedacht naar oplossingen.
  Bij de verbouwing zelf werden wij blij verrast door de nette manier van werken en het anticiperen op kleine probleempjes of veranderingen.

  Wij zullen daarom bouwbedrijf wendelgelst ten zeerste aanbevelen

  5 / 10/ 5

  Prettig bedrijf om je verbouwing mee te doen!De verbouwing met deze vakmannen is ons als zeer prettig ervaren. De communicatie met de mannen op locatie is erg goed bevallen. Werken netjes en secuur.