Wendy De Fotograaf-Fotostudio in Valkenswaard

Fotograaf

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Wendy De Fotograaf-Fotostudio

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ik was op zoek naar een professionele fotograaf voor portretfotografie in omgeving Eindhoven en stuitte zo op Wendy de Fotograaf. Een erg betrokken, vriendelijke en professionele fotografe. Ze geeft praktische tips hoe je het best uitkomt op de foto en is origineel/creatief. En vooral.. ze stelt je op je gemak en dat is belangrijk bij portretfotografie met een 'onervaren' model. Aanrader dus!

  5 / 10/ 5

  WAUW! De gemaakte foto's passen precies bij de beschrijving zoals zij die zelf geeft: professioneel, stijlvol en spontaan! Een geweldig resultaat en zelfs als je er niet van houdt in de spotlights te staan voel je je erg op je gemak tijdens de shoot! Zeker een aanrader

  5 / 10/ 5

  Erg leuke, enthousiaste, maar bovenal ook professionele en goede fotografe! We hebben een hele leuke tijd gehad, met zeer mooie portretfoto's als resultaat!

  5 / 10/ 5

  Professionele haarscherpe productfoto's, onze catalogus ziet er chique uit! Goede prijs en een snelle levertijd.

  5 / 10/ 5

  We zijn echt super blij met de mooie portretfoto's welke Wendy van ons gemaakt heeft! De fotoshoot was erg leuk en ontspannen, en we staan erg leuk op de foto. Een groot canvasdoek hangt nu boven onze bank, zodat we er elke dag nog eens naar kunnen kijken.

  5 / 10/ 5

  De fotografe voldoet aan alle wensen. We konden ons geen beter eindresultaat wensen!