Wennekers Slapen Groesbeek in Groesbeek

Bedden en matrassen

  Ambachtsweg 13, 6562AZ, Groesbeek

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Wennekers Slapen Groesbeek

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  In deze prachtige winkel na een goed advies een fysio boxspring gekocht ivm rugklachten. Na levering van de boxspring bleek al snel dat de topper voor mij te zacht was, na 1 telefoontje met de verkoper werd er al gelijk naar een oplossing gezocht en konden we een andere topper uitproberen! Geweldig! Nadat we een geschiktere topper hadden gevonden werd deze voor ons besteld en was al binnen een week binnen, wat een service! Als je op zoek bent naar goed advies een heerlijk bed en super service ben je hier aan het juiste adres!!! Bedankt Wennekers slapen!

  1 / 10/ 5

  Helaas hebben ook wij een slechte ervaring opgedaan in deze winkel. Afspraak was dat wij na een probeertermijn nog mochten ruilen, maar bij terugkomst werd daar moeilijk over gedaan door een andere werknemer dan die ons oorspronkelijk geholpen had. Toen we naar zijn collega vroegen, zij hij meteen: 'ik ga hier niet met u over in discussie' en dit was blijkbaar einde gesprek. Nog nooit zo behandeld in een winkel. Voor mij en mijn vrouw geldt: nóóit meer Wennekers!

  5 / 10/ 5

  Al jaren zeer tevreden met mijn tempur matras. Ik werd voorheen wakker met een gevoelloze been. GEEN LAST MEER VAN!! HOERA!

  1 / 10/ 5

  wij troffen een gladde verkoper die ons duidelijk iets aan wou smeren dat niet voor ons geschikt was . op het laatste moment bleek na doorvragen dat aan ruilen nog allerlei haken en ogen zitten . niet oprecht geholpen.

  1 / 10/ 5

  Bij inruilen van een artikel dat je mocht proberen krijg je een tegoedbon die je vervolgens niet voor afgeprijsde artikelen kont gebruiken...?

  1 / 10/ 5

  Absurd behandeld in deze winkel. Na enkele vragen over kussens gesteld te hebben en vervolgens te zeggen dat we er nog over na wilden denken, kregen we te horen dat ze 'tijd en moeite' in ons hadden gestoken en het dus wel netjes zou zijn om iets te kopen. De heer die ons te woord stond kent kennelijk het begrip 'klantvriendelijkheid' niet.

  5 / 10/ 5

  Op zoek naar nieuwe matrassen ivm rugpijn en wakker worden door pijnplekjes in goed overleg mer de verkoper tot de aanschaf van Tempur gekozen. Ik wordt nu niet meer wakker van de pijn en niet om te draaien wat slechts eventjes hielp. Je moet wel even wennen aan Tempur alhoewel ik vanaf de eerste nacht af goed geslpen heb.