WiFi Vakman in Horst lb

ICT-dienstverlening

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

WiFi Vakman

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Kreeg een goed en duidelijk advies. Zeker een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Wifivakman hebben wij betrokken bij het inrichten van ons nieuwe pand. Dit was een oud herenhuis dat wij helemaal vernieuwd hebben. Van begin tot eind betrokken mannen. Wij zijn erg tevreden met deze wifi specialisten. Het netwerk werkt echt super, en ook de andere bedrijven die erbij gekomen zijn en hier gebruik van maken zijn lovend. Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Bij ons in de optiek super wifi sinds de komst van deze wifi expert. Aanbeveling voor iedereen.

  5 / 10/ 5

  Wifi specialist Wifivakman heeft ons enorm geholpen. Ons restaurant, met café is compleet voorzien van een eigen wifi en wifi voor onze gasten. Ons huidige systeem voldeed als jaren niet meer, diverse techneuten hebben gekeken maar het bleef echt onstabiel. In juni hebben de mannen ons geholpen en het hoogseizoen maar ook nu werkt het nog steeds super en stromen de facebook likes ook binnen. Zoals de rest van de beoordelingen ook zeggen... beveel ik deze wifi specialisten iedereen aan. Denken met je mee, zorgen dat het installatiewerk buiten openingstijden gebeurt en betaalbare oplossingen. Het zijn vlotte mannen die kunnen communiceren, een grapje op z'n tijd hebben en ook nog eens flink doorwerken.

  5 / 10/ 5

  Peter is voor ons de wifi specialist die we al tijden zochten. Wij zitten in het vastgoed en diverse panden hebben wij laten voorzien van wifi inclusief beheer en onderhoud. Topvent en komt zijn afspraken na.

  5 / 10/ 5

  fijne jongens om mee samen te werken. We waren benieuwd wat het zou kosten om ons restaurantgedeelte te voorzien van wifi voor ons zelf en voor onze gasten. wifivakman is bij ons geweest voor een inventarisatie. van de 3 bedrijven die langs geweest zijn kwam wifivakman voor ons het beste uit de bus. we vonden het helemaal top dat aangeboden werd alle werkzaamheden buiten onze openingstijden uit te voeren zodat ons bedrijf en personeel er zo min mogelijk last van heeft. Vroeg in de morgen 06:00 zijn ze begonnen en om 09:30 was alles operationeel, we konden om 11:00 met een rustig hart draaien. Ik beveel ze ook iedereen aan!

  5 / 10/ 5

  Woon zelf sinds kort in Amsterdam. Overal draadloze netwerken, maar zelf iets fatsoenlijks ho-maar. Bij mijn nieuwe appartement werd het wel tijd voor actie. Via kennissen werd mij wifivakman geadviseerd. Na een telefoontje stond de afspraak en een gezellige betrouwbare jongen kwam langs om alles eens goed te bekijken. Hier en daar paste hij wat aan en voegde een kastje toe, en voor een kleine honderd euro heb ik nu perfect en supersnel internet. Ik ben lovend en adviseer het iedereen. De investering was het voor mij meer dan waard!

  5 / 10/ 5

  Telefonisch kreeg ik ze niet direct te pakken, werd wel teruggebeld en netjes geholpen door een vriendelijke meneer. Over productervaring kan ik niets zeggen, ze hebben mijn probleem van afstand opgelost.

  5 / 10/ 5

  Een computershop kreeg mijn wifi probleem maar niet opgelost. Toch overstag gegaan om de wifi specialist vakman in te schakelen. De kosten waren wel iets hoger dan dat wij hadden verwacht, echter werkt het wel echt perfect, hadden we het maar eerder gedaan. Bij deze wil ik de heren bedanken voor de hulp, ik beveel jullie graag aan!

  5 / 10/ 5

  Al jaren problemen met KPN wifi, Peter is langs geweest en het werkt sindsdien super! Echte vakman.

  5 / 10/ 5

  Bij ons in Venlo hebben ze ons Grand Café voorzien van perfect gasten internet

  5 / 10/ 5

  Super. Samenwerking ging goed zoals onze adviseur beloofd had. Via mond tot mond kwamen wij bij deze WiFi specialisten uit. Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Fijne partij, samenwerking ging perfect. Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Bij ons in Zorghuis Nijmegen zijn Peter en Gijs in juli geweest voor het aanleggen van een nieuw WiFi netwerk. Communicatie ging goed, ze hebben netjes opgeleverd en ook nazorg is perfect. Wij hebben geen kennis van ICT maar het voelde zeer prettig. Gewoon spraakzame heren met plezier in hun werk.

  5 / 10/ 5

  De WiFi Vakman is al meerdere keren bij ons langs geweest voor verschillende problemen en oplossingen binnen mijn bedrijf. Alles is opgelost en kregen ook meerdere malen handige en vooral bruikbare tips mee! Wij hadden voordat we Peter kende een ander bedrijf die onze problemen "oploste" maar deze vakman lost dus ECHT problemen op. Peter, top en bedankt voor alles!