Wijkmans Verf- en Behangspeciaalzaak in Utrecht

Behang en wanddecoraties

  Laan van Nieuw-Guinea 100, 3531JN, Utrecht

6.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Wijkmans Verf- en Behangspeciaalzaak

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Nadat we de kleurwaaier die we gelend hadden terug kwamen brengen kregen we nog maar de helft van de borg terug. De eigenaar vond dat heel normaal terwijl hij er geen duidelijke afspraken over had gemaakt vooraf. Op naar de bouwmarkt.

  5 / 10/ 5

  Goud eerlijke man dhr Wijkmans. Hij had mij een prikrol voor behang kunnen verkopen, in plaats daarvan gaf hij een heel handige tip met een lat om behang af te halen waarbij je bovendien je mureb heel laat. Als je goed advies nodig hebt, vraag het gerust aan Wijkman, hij weet waar die over praat en hij zal je niets verkopen wat je niet nodig hebt!

  5 / 10/ 5

  Mijn dochter kreeg een woning toegewezen in de buurt van de firma Wijkmans. Dankzij de goede adviezen van het echtpaar dat deze zaak runt woont zij nu in een paleisje waar menigeen in de buurt een puntje aan kan zuigen. Behang voorsnijservice waar niets aan mankeerde, kleuradviezen perfect en ze hebben zelfs een kapotte binnendeur voor ons gerestaureerd. En dit alles in een zeer goede sfeer en voor een marktconforme prijs.

  1 / 10/ 5

  Bij mijn tante heeel slecht geschilderd en voor 5,5 uur rekende hij €1400,-. Hele dure verf had hij gebruikt! Nadat een andere schilder ernaar gekeken heeft en tot de conclusie kwam dat het broddelwerk was meneer gebeld en om uitleg gevraagd. Meneer gooide de haak erop en wenste niet te komen kijken.

  5 / 10/ 5

  Goede en fijne service. Veel keus en goede adviezen. Werd met ons meegedacht, zodat we de basis die we hadden konden verfijnen. Geweldige voorsnijservice met het behang (hoefden zelf alleen nog maar te plakken).