Wijnimporteur Eugène Piters in Eindhoven

Wijngroothandel en -importeurs

Wijnimporteur Eugène Piters

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

In november 1960 opende Eugene Piters een wijnhandel aan de Vestdijk in Eindhoven. Er hoefde in die eerste jaren nauwelijks met clienten te worden gecommuniceerd. Het uitgeven van een jaarlijkse prijscourant volstond. De wijnliefhebbers kwamen regelmatig naar de winkel om zelf hun wijnen uit te zoeken en direct mee te nemen. Het werd een drukbeklante onderneming.

In 1982 werd het initiatief genomen om maandelijks een nieuwsbrief te versturen met een actueel wijnaanbod gekenmerkt door hoge kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs. Tevens werd de bezorgservice ingesteld. Bestelde wijnen worden op een tevoren afgesproken dag aan huis geleverd, binnen 24 uur als het moet. Inmiddels gaat de stroom wijn het hele land door.

Inkoop is onze sterkste kant en dat wordt ook gewaardeerd. Overal ter wereld worden hele goede wijnen gemaakt, je moet ze alleen weten te vinden... Tot onze klantenkring behoren naast particuliere wijnliefhebbers, ook bedrijven, instellingen en restaurants.

De verkoop via internet is niet meer dan een logisch gevolg, een toegevoegde service. Een website heet het visitekaartje van het bedrijf te zijn. Wij denken daar anders over. Ons visitekaartje is de wijn die we leveren. Geen anonieme standaardwijnen maar wijnen waarvan het ene glas doet verlangen naar het volgende. Wijnen die het goed voor hebben met uw gezondheid en waarvan u de makers kent door onze uitgebreide informatie.

Belangrijk ook te weten is dat de internet bestellingen ook nog eens persoonlijk door ons worden bevestigd.

Overige informatie

Specialiteiten

  • Bestellen,
  • Wijnen

Service

  • Bezorgservice

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst