Windhoek Café/Biljart De in Utrecht

Café

Windhoek Café/Biljart De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Welkom bij Cafe De Windhoek!Wat lang geleden is begonnen als een klein buurtcafé, is nu uitgegroeid tot één van de grootste cafés van Utrecht met een ruime mogelijkheid om te biljarten, darten en lekker te eten.

In onze omgeving zijn er een aantal grote namen gevestigd, zoals het bekende geldmuseum, de Jaarbeurs, het muziektheater Vredenburg en natuurlijk de Douwe Egberts.

Tevens zitten we vlakbij het gezellige centrum van Utrecht. We zijn makkelijk bereikbaar aangezien we dichtbij de grote snelwegen zitten. Ook is het bij ons in de straat nog steeds vrij parkeren.

Wij beschikken over een goede keuken waar u lekker kunt eten voor een (h)eerlijke prijs. Zie hiervoor onze menukaart.

Heb je een liefde voor biljarten, dan kun je ook bij ons terecht. Wij beschikken over 4 kleine biljarts en 2 matchtafels. De Windhoek is de thuishaven voor vele biljartteams. Dit zijn zowel gezelligheidsteams als teams die in de landelijke competitie spelen. Ook komen er bij ons vele grote namen uit de competitie van het eredivisie driebanden-groot, doordat het team van Dekker Keukens bij ons ook hun plek hebben gevonden.

Gaat je liefde meer uit naar het darten, dan kun je ook bij ons terecht, want wij hebben 4 vaste dart banen en kunnen deze uitbreiden tot 7 dart banen. Er spelen inmiddels al 3 dart teams bij ons en dat zijn het team van De Windhoek, De Windhoek Army en The Bull Dogs.

Wij hopen dat wij je binnenkort mogen begroeten bij ons in De Windhoek.

Overige informatie

Toegankelijkheid

  • Begane grond,
  • Toegankelijk voor rolstoelen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • Pin

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst